Irlanda v Țara Galilor – Șase Națiuni LIVE

dascaluc

MECI ÎN DIRECT: Irlanda vs Țara Galilor

Şase Naţiuni – 24 faurar 2024

Nu ratați meciul dintre Irlanda și Țara Galilor – urmăriți meciul de rugby al șase Națiuni în oblu cu Eurosport. Meciul începe la 2:15 PM pe 24 faurar 2024. Obțineți rezumatul implinit și evidențierile aoace – vedeți care a indiscutabil și obțineți statistici din meciurile recente. În velur, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmărește cele mai bune știri dupa rugby din Irlanda și Țara Galilor și găsește cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori din Six Nations.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la cunoscut cu ce se întâmplă în Facau Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Facau Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. Aproba cele mai bune goluri din aiest sezonul alb și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori deslusire.

Faceți din Eurosport izvor de referință pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate de la Irlanda vs Țara Galilor și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de disputa, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul rege, ping-pong, ciclism, snooker și multe altele.

Share This Article
Leave a comment