sâmbătă, aprilie 20, 2024

Învinsul Alcaraz a făcut să se simtă „în vârstă de 13 ani” de inspiratul Dimitrov, când visul Sunshine Double se termină

Acțiune

Carlos Alcaraz a spus că cuceritorul său din sferturile de finală de la Miami Open, Grigor Dimitrov, l-a făcut să se simtă „în vârstă de 13 ani”, deoarece visele rarunchi de a obține Sunshine Double sunt în așteptare pentru încă un an.

După ce a triumfat la Indic Wells la începutul lunii, Alcaraz căuta să devină conj al optulea om și al unsprezecelea jucător în colectiv oricine s-a dublat la America’s Sunshine Swing în același an.

Cu toate acestea, nr. 1 cap de insirare s-a confruntat cu un iluminat Dimitrov, oricine a dat înapoi anii pentru a-l a stupefia pe actualul campion de la Wimbledon cu 6-2 6-4.

„Am părăsit terenul crezând că potential că musai să-mi tura jocul puțin mai degraba”, a spus Alcaraz după aceea. „Dar orisicum am simțit că am jucat sportul alb bun, nu interj, ci sportul alb bun. Dar simtualitate o mulțime de frustrări exact imediat pentru că m-a făcut să mă simtualitate de parcă am 13 ani.

„A fost o ticneala, vorbeam cu formatie mea, nu știu ce musai să fac. Nu-i cunosc slăbiciunea, nu știu maruntis. De aceea am frustratie exact imediat. Dar știi că am părăsit terenul mulțumit de tenisul meu.”

Bulgarul a început accelerat, asigurându-și o pauză degraba în al doilea joc, cu unele retururi furioase oricine l-au ținut pe Alcaraz pe piciorul din spata, înainte de a-și păstra calmul pentru a a goni trei puncte de break pentru a a se purta cu 3-0 în față.

A fost intaiul set pe oricine Alcaraz l-a căzut în turneu și s-a dezmeticit curând în pragul altuia, când Dimitrov a sfarsit din nou în al doilea, înainte ca spaniolul să fie forțat să salveze un alt parere de break pentru a a informa scăderea cu 1-5 la următorul functie.

Eșecul de a exploata aoace a părut să-l zguduie devreme pe Dimtrov, oricine a fost sacadat de masa-raiului în jocul următor, iar o altă reținere a lui Alcaraz a in-sanatosit paritatea în set.

A urmat o reținere crucială a lui Dimitrov, când și-a găsit din nou groove, iar când Alcaraz a expediere un forehand neobișnuit la următorul functie la punctul de partida, Dimitrov și-a aruncat brațele catre cer pentru a sărbători o reusita celebră.

„Cred că, per trupa, pentru a câștiga împotriva lui, musai să joci cât mai corect, așa este”, a spus Dimitrov după aceea. „Am intrat în partida praci prescurtat și mi se pare drastic de distinct ce trebuia să fac.

„Cateodata simplitatea este genială. Este praci, praci mult să o faci, mai distins când joci împotriva unui rival așa, dar exact am fost avizat să dictez jocul, să citesc jocul puțin mai corect decât a exista trecută. În colectiv, cred un partida praci pocit din partea mea și sunt conj radios că am finit în seturi consecutive.”

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuzesc din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe