Wednesday, July 24, 2024

Investind în colecțiile pentru bărbați de toamnă/iarnă 2024

Acțiune

New School vs Legacy

Dacă a existat o invatamant majoră din colecțiile pentru bărbați de toamnă/iarnă ’24, a fost că par să existe două perspective majore și aceasta este moștenirea vs nouar abordare a designului. Cinevasi vede noi directori de creație, aducându-și casele într-o nouă direcție, în rodul-pamantului ce celălalt vede șefii caselor de modă existente perfecționând în a arata lor. Fiece își asumă întrebarea veche catre cum să prezinte îmbrăcăminte nouă, echilibrând în același rodul-pamantului între capacitatea de comercializare și atractivitatea creativă, conceptuală. Este esențial valoare absoluta în oricare mărcile comunică povestea prin haine, în rodul-pamantului ce, în același rodul-pamantului, ne indică în direcția în oricare se îndreaptă camera.

Noii Garzi

Louis Vuitton

Se pare că direcția creativă a Louis Vuitton se bazează literalmente pe estetica geografică. Predecesorul lui Pharrell Williams, Virgil Abloh, a reușit să-și încorporeze viziunea, rămânând leal moștenirii mărcii Louis Vuitton. Abloh și-a imbibat colecțiile cu elemente rugbi; sportul cu balonul rotund și streetwear pentru a darui o conformitate vizuală clară în îmbrăcăminte, încorporând în același rodul-pamantului o croială curată (și liniștind cei negativi) și, de intocmai, incluzând propriile mijloc influențe africane. Cu toate acestea, colecția de bărbați Louis Vuitton toamnă/iarnă 2024 a selectionare să pună în lumină „rochia occidentală americană” și îmbrăcămintea de obiect. De la „American Dandy” la „First Cowboy”, Louis Vuitton a abordat colecția printr-o lentilă de țară, cu costume și cămăși cusute în lanț cu cactuși, bucranie și bolouri ale imaginilor occidentale, alături de jachete vaquero cu flori metalice brodate fizic.

Fără îndoială că se vor a desfata de diverse piese Lil Nas X și Orville Pecks din industria muzicală, oricare se bucură de o abordare actualizată a modei vest-americane, dar ne sedea întrebarea pe care are Williams în gandire când proiectează hainele și de ce este cinevasilea dintre cele mai extinde case de modă de lux franceze adoptând abordarea „American Western”. Când colecția de pre-toamnă 2024 a lui Louis Vuitton a arătat că Casa Domnului a umbla la Hong Kong, binoclu a fost clară – de a castiga de Hong Kong ca o piață de modă (re)înfloritoare, evidențiind în același rodul-pamantului colecția de inspirație nautică a colecției. Deși această colecție era într-adevăr frumoasă, lipsea o ștampilă „Pharrell” pe piesele pe oricare predecesorul său a reușit să le livreze. Aoace ar a cauta să intervină perspicacitatea lui Pharrell. El înțelege cum să creeze artiști de branding vizual în industria muzicală și a cultivat la imaginea sa încă de la începutul anilor nouăzeci.

Gucci

Fiecare credeai că știi catre Gucci lui Alessandro Michele a ieșit pe fereastră. Intră în nouar eră Gucci cu Sabato De Sarno la cârmă. Abordarea magpie meets more-is-more a imbogatit la sfârșit și este în transfer înlocuită cu usurinta rafinată și glamour ireverențios. Culorile și siluetele ostentative sunt în transfer înlocuite cu sclipiri de roșu, senin și direct. Este începutul noului design inventiv, dar nu este în niciun caz o aventură în luxul liniștit. Aceasta este o resetare, concentrându-se pe accesoriile colecției. Modelele sofisticate și elementele de bază ale garderobei au fost combinate cu mănuși și genți din blana în culoarea Gucci Rosso, semnătură a Casei. De la genți crossbody la huse cilindrice, duffle-uri la rucsacuri, piesele din blana ale colecției au fost adevărata piesă de rezistență. Perfecționând gențile și accesoriile lor, ei spun în mod eficace că apoi când cumpărați noul Gucci, cumpărați și noul fruntas al echipei de design. Ista este „Gucci Mata” și un inceput strălucit în substanta de îmbrăcăminte pentru bărbați de la Sabato De Sarno, marcând un pas în direcția corectă atât pentru a arata Gucci, cât și pentru capacitatea de comercializare.

Givenchy

Givenchy explorează „domeniul” prin personajul lui Hubert de Givenchy. Piesele vestimentare au fost oricine injectată cu un aer nonșalant de neobisnuit, oricare a fost livrat prin texturi de îmbrăcăminte exterioară, paltoane de pluș și jachete bomber. Monograma necuprins G a lui Givenchy a fost scoasă din arhive și prezentată în colecție alături de renașterea emblemei 2G oricare a fost folosită pe catarame. Givenchy proiectează întotdeauna ținând seama de hercule actual și, invar, veți găsi deseori insusire tinereții a colecției în îmbrăcăminte combinată cu detalii subtile.

Hermes

Directorul maiestru Hermes, Véronique Nichanian, știe să proiecteze cu gândul la bărbați. Este constrangere de o intelegere specifică de design pentru a a produce cecuri englezești și textile în schelete într-o casă de design franceză. Colecția era plină de piese versatile, inclusiv o jachetă de elan A-2 neagră din blana și paltoane intinde din blana cu brâu și tricotaje cu modele argyle mixte. Gențile Haut à Courroies au fost accesoriile remarcabile, urmate de curele din blana de crocodil și bonetele din cașmir.

Pionerii

Dior

Frumusețea a ceea ce a fauri Kim Jones este capacitatea sa de a a izvodi o narațiune, fie ea capricioasă sau sentimentală, fără a fi o analizare literală. Pentru colecția de bărbați Dior Sezonul alb 2024, Casa Domnului a dus spectatorii într-o călătorie istorică prin viața regretatului matusoi al lui Monsieur Dior, un balerin de balet devenit pozar. Aoace, Kim Jones reunește lumea ready-to-wear cu haute couture, adăugând a arata sa specială de teatralism și finisaje utilitare. Costumele cu un doar plas-tron, în tonuri discrete, s-au însoțit de tricotaje cu nervuri „a doua blana” și de îmbrăcăminte exterioară cu duffle, împreună cu piese elegante din blana și salopete din lână. Textilele bogate ale chimonourilor realizate cu tehnici manuale practicate au adăugat extravagantei colecției buget de masculine. Cu couture împletite cu piese prêt-à-porter, posibil că Dior a decide să se concentreze pe detalii într-o univers a modei rapide și a tendințelor ciclice. Broderiile inspirate din arhivă și gențile utilitare oricare amplifică codurile House existente sunt o dovadă suplimentară că Dior nu are constrangere să reinventeze cerc.

Valentino

Pierpaolo Piccioli a explorat personajele omului actual, în rodul-pamantului ce Valentino continuă să reflecteze la ceea ce modelează masculinitatea contemporană. Colectia Valentino toamna/sezonul alb 2024 a fost o abordare proaspata a vestimentatiei traditionale pentru barbati si a articolelor de a se sprijini din imbracaminte masculina. În loc să redefinim ceea ce am imbogatit să știm catre îmbrăcămintea pentru bărbați, Pierpaolo Piccioli a făcut în transfer modificări subtile. Adăugarea unui rever indoit pentru a aminti aspectul a două blazere într-unul sau joacă cu proporțiile de la îmbrăcăminte exterioară simplă la supradimensionată.

Rick Owens

Interpretarea specială a stilului apocaliptic a lui Rick Owen a strâns o polc de adepți, propulsând brandul intre stralucire. Creații voluminoase din blana, realizate cu măiestrie, cu o întorsătură utopică, combinate cu încălțăminte asemănătoare balonului și pulovere mai extinde decât defect. Piesele au fost realizate din anvelope de biciclete deconstruite pentru a darui jachete de motociclete cutituite – o piesă remarcabilă din colecție. Paltoane învăluitoare și pelerine de argentan supradimensionate, împreună cu decolteurile bulboase și cizme cu trefilare de gumilastic, au jucat în siluetele supradimensionate pe oricare am imbogatit să le cunoaștem rectiliniu stilul semnăturii industriale a lui Rick Owen.

Zegna

Directorul maiestru Alessandro Sartori a livrat piese versatile oricare sunt interschimbabile și pot fi transformate într-o rand de look-uri individuale fără greutate. Piesele acordor de la Zegna au inclus noii pantofi Triple Stitch Monte și giaca Il Conte alături de siluetele în continuă evoluție ale Oasi of Cashmere, oricare au fost văzute în colecție prin stratificarea artistică Sartori și o abordare multidimensională a culorii. Blazerele cu guler indoit, anoracele fără guler și topurile tricotate ale colecției sugerează nu imediat funcționalitate, ci oferă și o categorie de piese adaptabile, potrivite unei game de stiluri.

Pentru mai multe catre cele mai recente știri catre fason de lux și catre podium, faceți terci aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe