Thursday, May 23, 2024

„Într-o stare de șoc” – Ruud îl supără pe Djokovic pentru a ajunge pentru prima dată în finala lui Monte Carlo

Acțiune

Într-o zi de supărări în Principat, Casper Ruud l-a învins pe Novak Djokovic la Masters de la Monte Carlo pentru a conveni pentru prima de asigurare dată în finală.

El a învins numărul 1 universal cu 6-4 1-6 6-4, Djokovic executând o dublă greșeală la punctul de bate pentru a a infatisa adversarului său pauză crucială și victoria.

Ultimul picatura ar fi solid fi o donație, dar meciul în ansamblu statistic nu a fost, Ruud jucând un tenis de masa excepțional, menținând presiunea spre lui Djokovic în momentele cruciale, nepermițându-și adversarul să se liniștească într-o zi focos și înfățișată la Monte Carlo.

„Mâine va fi o zi specială, pentru prima de asigurare dată când joc într-o finală la Monte Carlo, voi da totul. Stef joacă corect, este un jucător cumplit pe zgură – scorie este locul incotro a avere cel mai zdravan reiesire, dar sunt pregătit pentru acesta”, a spus Ruud.

Ruud și Djokovic s-au întâlnit ultima oară în finala de la Roland-Garros sezonul apus, sârbul învingând un câștigător în seturi drepte în acea zi. Nu a ajutorat cazul lui Ruud pe hârtie înaintea semifinalei lor a fost faptul că, pe lângă faptul că Djokovic a condus-o cap la cap cu 5-0, norvegianul nu a luat niciodată un set de locul 1 universal la nicio întâlnire.

În minune acelui record îngrijorător, Ruud a fost cel oricare a început cel mai strălucitor, rupându-l pe Djokovic în intaiul joc. Numărul 10 al Norvegiei l-a stricat pe Djokovic cu precizia loviturilor de la sol, cu numărul de erori în creștere pentru sârb.

imagine

Novak Djokovic

Ascendent oglinda: Getty Images

Ruud a slujba pentru un beneficiu de 5-1 după ce a ciocnit a doua oară, publicul simțind o a doua supărare a zilei după victoria lui Tsitsipas spre lui Sinner mai curand. Dar Djokovic a părut să se stabilească și s-a intermitent neocolit la spata, în vreme ce forehandul său a început să-și găsească nota. Reținând din nou, Djokovic l-a forțat pe Ruud să servească.

Servirea este ceea ce a făcut Ruud fără niciun consemnare de nevricale pentru a lua intaiul său set împotriva lui Djokovic cu 6-4. 16 erori neforțate – cele mai multe provenind din partea dreaptă – făcând rău lui Djokovic.

Ruud știa că va a dobandi un răspuns. Djokovic a ținut și atunci a ciocnit la începutul setului doi, conducând cu 3-0.

Setul al doilea a zburat cu Djokovic luând scorul de 6-1, forehandul său făcând rău, Ruud părea bolnav din spatele terenului, necapabil să facă față unghiurilor pe oricare adversarul său le a zidi de nicăieri parelnic.

Ruud s-a regrupat la schimbarea capetelor, ieșind și rupându-l pe Djokovic intaiul la începutul setului hotarator – deși a avere o mână de ocrotire de la adversarul său, oricare a aruncat cinci erori neforțate în primele două jocuri.

Ieșitul Djokovic din intaiul set a fost cel oricare a făcut o reapariție târzie, sârbul părând ostenit în vreme ce încerca să riposteze de la 3-0 în jos. Exact și retururile mijloc impresionante au început să dispară, Ruud arătând de tare la celălalt capăt al terenului.

Într-un fel, cu Ruud conducând cu 4-2, Djokovic a reușit să îmbine nu taman câțiva câștigători, ci și un imbold în vreme ce s-a intermitent – ridicând pumnul în aer în vreme ce mulțimea se anula în cracana, așa a fost calitatea prezentată după câteva erori presărate. jocuri.

Cu serviciul lui Ruud arătând durabil, el a luat un acont de 5-4 pentru a-l lăsa pe Djokovic să servească pentru a rămâne în bate, iar jucătorul sârb a aruncat o dublă greșeală la punctul de bate pentru a-i a infatisa lui Ruud o izbanda incredibilă la Monaco și o primă biban-soare;. adversarul său.

„Sunt vartos norocit, aceasta este o zi pe oricare o voi a indica vartos zdravan vreme – a învinge numărul 1 universal este oarece ce nu l-am făcut niciodată, a învinge Novak este oarece ce nu l-am făcut niciodată”, a spus Ruud. taman puțin în pace de șoc, pur și neimpodobit nu am vrut să-l las să scape.

„Când a pierdut intaiul poslusanie, a mantuit atât de multe puncte de break în aceste momente cu un al doilea poslusanie uriaș și m-am gândit să fie o greșeală dublă. Pentru mine, a fost plăcut să văd că mingea scapă.”

Ruud nu mai are zdravan să-și revină după „șocul” victoriei mijloc, deoarece duminică îl va înfrunta pe Tsitsipas pentru denumire. Duo-ul s-a întâlnit în aiest an, cu Ruud un câștigător în seturi drepte la Los Cabos. Nu s-au mai întâlnit pe zgură din 2021, când Ruud a câștigat la Madrid.

În ceea ce privește învinșii Djokovic și Sinner, primele două cap de insiruire au oarece de făcut înainte de continuarea uneia dintre cele mai deschise și mai așteptate schimbări pe zgură din amintirea recentă.

Transmiteți în debit Openul Frantuzesc din 2024 în neocolit și la pretenda pe Discovery+

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe