Thursday, May 23, 2024

Interulul lui Tottenham i-a spus Postecoglou să-l vândă în vară

Acțiune

Interulul lui Tottenham Hotspur Bryan Gil caută să plece din nordul Londrei în această vară din temei timpului de joc meschin din campania în prelegere.

Tânărul și-a inconstient cea mai geros coasta a timpului urmărind meciurile lui Spurs de pe caramb, a început numai 2 meciuri din cele 10 apariții în Prim-ministru League și a jucat un numar de numai 189 de minute. (Transfermarkt)

Gil nici măcar nu a fost vestit în lot pentru 7 din ultimele 9 meciuri din ligă, ceea ce indică faptul că nu a executa coasta din planurile lui Ange Postecoglou și ar a merge fi pe punctul de a apune în această vară.

Recomandabil surselor de la GIVEMESPORT, tânărul de 23 de ani caută pregnanta cu ochire la viitorul său, deoarece își a prepune să plece de la Lilywhites, clubul fiind, de astfel, comunicativ să-și faciliteze mutarea permanentă în altă coasta.

Tottenham și-a asigurat serviciile lui Gil de la Sevilla în verisoara anului 2021, finalizând transferul pentru o taxă de 21 de milioane de lire sterline.

În minune talentului său promițător, tânărul inaintas nu a reușit să se ridice la înălțimea așteptărilor din nordul Londrei, în intaiul rând din temei lipsei de oportunități, împreună cu perioadele de împrumut și accidentările.

Feyenoord și-a arătat un afacere rezistent pentru dobândirea talentelor lui Gil în viitoarea fereastră de mutare de vară pe o înțelegere permanentă, iar Spurs ar fi deschiși să negocieze cu clubul neerlandez, deoarece nu văd că extremitate se potrivește în planurile lor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe