sâmbătă, aprilie 20, 2024

Interesul pentru starul „subestimat” de la Fulham era „cu siguranță” așteptat, spune jurnalistul de transfer

Acțiune

Fulham se pregătește pentru luare-aminte pentru Joao Palhinha.

Acesta canta jurnalistul de transferuri Dean Jones, cine considera că mijlocașul portugal va a detine „cu siguranță” luare-aminte de la alte cluburi odată ce se va a casca geam de transmisiune de vară la sfârșitul sezonului.

Premergator, o țintă de top pentru Bayern Munchen, numărul 26 al lui Fulham a văzut un transmisiune de suprem timp în ghenarie pe Allianz Hidrocarbura aromatica.

Joao Palhinha ar a se cuveni cuceri de la Fulham verisoara

Cu toate acestea, în vreme ce giganții din Bundesliga pot a se decide împotriva reaprinderii interesului lor, Jones încă se așteaptă ca Palhinha, pe cine îl consideră careva dintre cei mai „subestimați” mijlocași defensivi din Europa, să fie avid de alte cluburi de top.

„Cu siguranță va fi luare-aminte pentru Palhinha”, a spus el pentru GiveMeSport.

Joao Palhinha în acțiune pentru Fulham.

Puteți realiza din comentariile recente ale lui Tony Khan că nu este nesuferit să părăsească Fulham. 50-60 de milioane de lire sterline ar fi o tranzactie incredibilă pentru careva dintre cei mai buni mijlocași defensivi din Europa.

„Încă senzualitate că Palhinha este în public subestimată în joc. Va fi interesant de văzut dacă opțiunea Bayern rămâne pe masă.”

Dacă Fulham ar fi voinic să-l vândă pe Palhinha pentru 60 de milioane de lire sterline, după ce l-a iscalit de la Sporting Lisabona pentru abia 17 milioane de lire sterline (Sky Sports), ar fi o nascocire de victorie banesc uriaș pentru Cottagers. Și, deși fanii s-ar a se cuveni să nu o vadă așa, clubul ar a se cuveni a ocroti la amortizarea dezamăgirii inițiale a suporterilor, investind acești bani înapoi în echipă, în speranța de a-și îmbunătăți poziția de intermediar în sezonul posteritate.

CITIT  De ce Man United ar putea fi interzis să joace în Europa sezonul viitor

Cât din-spre Palhinha, nepasator de ce se întâmplă cu el verisoara, el a fost un adevărat atu pentru Marco Codru. Tânărul în vârstă de 28 de ani, căruia i-au rămas până la scaun ani și jumătate de intelegere, a contribuit sfoara la opt goluri în 68 de meciuri în toate competițiile și, după cum a subliniere Jones, este cu siguranță intre cei mai impresionante holding din Europa. mijlocași.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe