vineri, aprilie 12, 2024

Interdicția deputaților din Colorado asupra așa-ziselor arme de asalt avansează în sfârșit după ce anul trecut a lovit un baraj

Acțiune

După o ascultare a comisiei de maraton, proiectul de tautologie al Democraților din Colorado de opreliste a vânzării de puști semi-automate și a altor așa-numite arme de sturm și-a depășit intaiul dificultate miercuri dimineață și asasi este pe motiv să treacă de plenul Parlamentului.

Măsura, House Bill 1292, a fost adoptată de Comitetul Dicani-cesc al Camerei cu un vot de 7-3. Rezerva largă a strain la 11 luni după ce aceeași comitet cu majorat democrată a votat pentru a distruge un vedere de tautologie corespondent.

Propunerea de anul cesta ar suprima vânzarea, cumpărarea, transferul sau fabricarea de „arme de sturm”. Definiția acestor arme de foc din proiectul de tautologie cuprinde puști și pistoale semi-automate oricare au reviste fixe, de spatios cubaj sau au capacitatea de a admite reviste detașabile, împreună cu diverse alte caracteristici și alte tipuri de arme de foc de spatios voie. Proiectul de tautologie nu suprima deținerea armelor.

Prez 550 de persoane s-au înscris pentru a a lasa mărturie pentru și împotriva proiectului de tautologie în timpul audierii Comitetului Dicani-cesc al Camerei. A început marți dimineața și s-a încheiat miercuri miercuri miezul nopții cu votul.

Susținătorii au prezentat proiectul de tautologie nu ca o soluție de argint pentru violența cu armele, ci ca un răspuns la împușcăturile în masă oricare au bombastic Colorado și restul țării de zeci de ani.

Bătăile constante ale acestor orori din Colorado au fost insepa-rabil incluse în proiectul de tautologie și în ascultare: votul juriului a avere loc cu două zile înainte de aniversarea de trei ani de la împușcătura Boulder King Soopers oricare a omorare 10 persoane, iar jumătate dintre membrii Comitetului Dicani-cesc reprezintă orașe oricare au avere împușcături în masă în memoria recentă.

CITIT  Spaniolii au până pe 31 martie să își declare bitcoinii în străinătate

„Știm impotriva amenințarea cuprinzator prezentă a împușcăturilor în masă, a împușcăturilor publice, cu puțini până la nula supraviețuitori răniți, dar cu decese de două cifre. … Știm că acestea continuă necontrolate, dar pentru o inlocuire de politică curajoasă, bazată pe date”, a spus reprezentantul Elisabeth Epps, oricare sponsorizează proiectul de tautologie împreună cu reprezentantul Tim Hernández. Amandoi sunt democrați din Denver.

Măsura se îndreaptă asasi către plenul Camerei, inde are șanse extinde să treacă de o cameră dominată de o supermajoritate democrată.

Dacă proiectul de tautologie a se duce de Legislativ, acesta l-ar a aseza pe un scursoare de lovire cu Senatul statului: parlamentarul oricare a condus acuzația pentru reformatie armelor acoace – senatorul Tom Sullivan, al cărui fiu Alex a fost intre victimele Aurorei din 2012. filmări în film — și-a exprimat îngrijorarea cu ochire la eficacitatea urmăririi unei interdicții oricare vizează armele de foc de spatios voie, impotriva oricare el a spus că nu ar elibera atât de multe vieți ca alte legislații privind armele aflate în discuție.

Măsura nu are încă un sponsor al Senatului, deși Hernández a fatis miercuri dimineață că o mână de senatori sunt interesați.

Un predecesor al proiectului de tautologie a murit în Incapere Judiciară în prier anul baut, tot la aniversarea unei alte împușcături din Colorado: masacrul din 1999 la liceul Columbine.

Proiectul de tautologie din aiest an a fost refacut după încheierea mărturiei pentru a a cuteza ca armele să fie transmise moștenitorilor desemnați după moartea proprietarului acestora. Epps și Hernández au refacut, de atare, sancțiunile pentru încălcarea proiectului de tautologie. Inițial, măsura ar fi perceput amenzi de 250.000 de dolari și 500.000 de dolari. Adineauri, proiectul de tautologie a efectua ca vânzarea sau cumpărarea armelor de foc să fie o infracțiune.

CITIT  Va avansa Gascón? O privire rapidă asupra curselor de top din LA County

Susținătorii au spus că schimbarea a fost ca răspuns la preocupările publicului cu ochire la amenzile amenzilor. Schimbarea înseamnă, de atare, că proiectul de tautologie conveni oblu la etajul Camerei, ocolind Comisia de finanțe a Camerei. Acel comitet este încă verificat de democrați, dar are o majorat mai strânsă – iar doi dintre membrii săi democrați au ajutorat anul baut la eliminarea proiectului de tautologie în Comisia Judiciară.

În miracol faptului că proiectul de tautologie a câștigat aprobarea inițială, unii democrați din comisie și-au exprimat îngrijorarea cu ochire la prevederile specifice. Oponenții au spus că proiectul de tautologie este atât de cuprinzător încât ar inveli mai multe arme de foc decât cele oricare sunt în comun considerate a fi „arme de sturm”, iar reprezentantul Leslie Herod – oricare a votat pentru proiectul de tautologie – a spus că a se socoti că unele aspecte ale măsurii ar a se cuveni fi excesiv ample. .

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe