vineri, aprilie 12, 2024

Interdicția de dopaj a lui Halep, redusă la nouă luni, poate reveni imediat la tenis

Acțiune

Simonei Halep i sa diminuat la nouă luni interdicția provizorie de scaunas ani de la tenis de masa pentru dopare, ceea ce înseamnă că se samite întoarce pripeste la aiest sportul alb.

Halep, orisicine a innebunit o agatare provizorie în brumarel 2022, a fost interzisă curs de scaunas ani în rapciune 2023 pentru două încălcări ale regulilor anti-doping de către Agenția Internațională de Cinste a Tenisului (ITIA).

Fosta nr. 1 mondială și-a dovedit intenția de a a fauri ocrotire la Curtea de Arbitraj pentru Sportul alb (TAS) și acel ocrotire a pronunțat marți un apreciere orisicine a diminuat interdicția româncei de la scaunas ani la nouă luni.

Cele nouă luni au fost inca executate ca molecula a suspendării ei provizorii, orisicine s-ar fi încheiat în cuptor 2023 sub nouar durată a interdicției.

Înseamnă că Halep, de două ori campioană de Grand Slam, are permisiunea de a intoarce pripeste la tenis de masa.

Ultimul ei bate profesionist a fost la US Open din 2022, când a fost învinsă în intaiul tur.

ITIA o acuzase pe Halep din două capital de acuzatie. Una a fost o substanță interzisă (Roxadustat) orisicine a fost detectată într-o probă de urină recoltată la 29 preamarit 2022 în timpul US Open, iar a doua a fost „o acuzație identic căreia pașaportul biologic al sportivului (ABP) al doamnei Halep, în particular o probă de sânge dată de madam Halep la 22 rapciune 2022, a anumit utilizarea unei substanțe interzise și/sau a unei metode interzise.”

În declarația de pronunțare a verdictului, CAS a spus: „Comisia CAS a hotărât în ​​conglasuire că interval de ineligibilitate de scaunas ani impusă de Tribunalul Neatarnat ITF va fi redusă la o perioadă de ineligibilitate de nouă (9) luni începând cu 7 brumarel. 2022, a cărui perioadă a expirat la 6 cuptor 2023.

„Comisia CAS a dispus, de asemanator, descalificarea tuturor rezultatelor competitive obținute de madam Halep în interval 29 preamarit 2022 (destin eșantionului său practic) până la 7 brumarel 2022, inclusiv pierderea oricăror medalii, titluri, puncte de clasament și premii în bani. , se a alunga contestația formulată de ITIA și se consimti parțial recursul formulat de Simona Halep (a alunga cererea acesteia de retrodatare a începerii suspendării la 29 preamarit 2022).”

CAS a mai spus că, deși au respectat că Halep „a suportat un cunoscut etaj de vină sau neglijență pentru încălcările ei”, ei au afirmat că „încălcările ei regulilor anti-doping nu au fost intenționate”.

Declarația spunea: „După ce a analizat cu atenție toate probele prezentate, completul CAS a anumit că madam Halep a anumit, pe structura economica probabilităților, că Roxadustat a intrat în organismul ei prin consumul unui spor molipsit pe orisicine l-a uzitat în zilele cu puțin curs înainte de 29 preamarit 2022 și că Roxadustat, așa cum a fost detectat în eșantionul său, provenea din acel produs secundar molipsit.

„În consecință, completul CAS a anumit că madam Halep a anumit și, pe structura economica probabilităților, că încălcările rarunchi ale regulilor antidoping nu au fost intenționate.

„Deși grupul CAS a constatat că madam Halep a suportat un cunoscut etaj de vină sau neglijență pentru încălcările rarunchi, deoarece nu a bogat suficientă grijă apoi când a uzitat suplimentul Keto MCT, a concluzionat că nu a bogat nicio vină sau neglijență semnificativă”.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe