Indian Wells: Ultimul dans pentru Murray și Nadal? Ochii Swiatek glorie și multe altele

dascaluc

Asta va descrie acolea toate vedetele de top din ambele turnee, inclusiv Novak Djokovic, Carlos Alcaraz, Jannik Sinner, Iga Swiatek, Aryna Sabalenka și Fecale Gauff.

Care sunt jucătorii de urmărit, oricare sunt cele mai importante rezultate de la scoatere, oricare sunt marile puncte de discuție? Examinăm tot ce musai să știți înainte de Hindus Wells…

Djokovic îl a executa pe Hindus Wells să revină

La cinci ani de la ultima sa apariție la Hindus Wells, Novak Djokovic s-a întors.

Campionul de cinci ori nu a robust să călătorească în SUA în ultimii ani din aduce faptului că nu a fost vaccinat împotriva Covid, așa că a pierdut să joace Sunshine Double. Se întoarce cu câteva lucruri în studii.

Există șansa de a câștiga un record, al 41-lea titru de Masters și oportunitatea de a a casca un acont revelator în fruntea clasamentului universal, deoarece nu are puncte de apărat în lunatie următoare. De invar, va căuta să arate că rămâne cel mai bun din jur după ce a fost expediere de Jannik Sinner în semifinalele Australian Open în ultimul său intalnire.

Ultimul saltatura pentru Murray și Nadal?

Aceasta ar a se cadea fi ultima dată când Rafael Nadal și Andy Murray joacă Hindus Wells.

Nadal a spus că asta ar a se cadea fi ultimul său panc în turneu, deoarece se luptă cu accidentările, iar Murray a spus cald că este puțin potential să joace după vară. Nadal are o naratiune grozavă la Hindus Wells, oricare a fost al doilea cel mai de victorie eveniment de Masters pe maidan dur al său, după Openul Canadei, și a bogat în finală la ultima sa apariție în 2022. Murray nu a bogat atât de indelungat victorie și este cinevasilea dintre tocmai două turnee de Masters împreună cu Monte Carlo pe oricare nu le-a câștigat.

Sinner caută să continue să câștige

Ultima dată când Jannik Sinner a irosit un intalnire a fost în finala Nitto ATP Finals.

Anul asta are 12 pentru 12, câștigând Australian Open și atunci urmând cu victorie la Rotterdam. Descris langa „cel intins explicit actualmente” în tenisul mascul de Daniil Medvedev, Sinner a jucat cu siguranță cel mai bun ping-pong dintre fiescare din turul ATP în iest an și, dacă va a intinde să joace la nivelul pe oricare l-a făcut la Melbourne, ar a se impune să fie favoritul pentru titlul.

Alcaraz își oferi să revină la cel mai bun

Pregătirea lui Carlos Alcaraz pentru Hindus Wells nu a fost ideală.

După o demonstrație în sferturile de finală la Australian Open, a fost învins în semifinalele de la Buenos Aires de Nicolas Jarry, iar atunci la Rio a trebuit să retragă tocmai două jocuri din intaiul său intalnire după ce s-a sapat la gleznă.

Oul-piciorului părea să fie tare în timpul unei expoziții din Las Vegas cu Rafael Nadal, dar cum va a tine cu evenimentele consecutive de Masters? Și îi va limita teritoriala abilitățile de a a executa lovituri explozive?

Draper este cel mai bun dintre britanici?

În 2021, la Hindus Wells, Cameron Norrie a câștigat intaiul titru de Masters din cariera sa. El a urmat acesta cu două runde în sferturi de finală la turneu în ultimii doi ani, iar o descriere repetată l-ar realiza pe numărul 1 englezesc să atingă 200 de victorii în carieră.

No. 2 englezesc Dan Evans vizează, de invar, un stadiu de indicator de 150 de victorii – are treaba de două pentru a conveni la acel numar – dar cea mai intins amenințare britanică ar a se cadea fi Jack Draper.

Draper a arătat din nou ce jucător talentos este ajungând în semifinalele Mexican Open fără să piardă niciun set. El l-a luat pe eventualul câștigător Alex de Minaur înainte de a fi nevoit să se retragă din semifinală din aduce unei zacea. Descris de De Minaur langa „un jucător al naibii, un maiestrie al naibii”, Draper are jocul și relief pentru a fugari la Hindus Wells.

„Big Four” WTA se pregătește să lupte

De datina aceasta, anul imbatat s-a sonor catre un „Big Three” în Turul WTA, actualmente este guraliv catre un „Big Four” al lui Iga Swiatek, Aryna Sabalenka, Elena Rybakina și Fecale Gauff.

Cei star au câștigat șapte din ultimele opt titluri de Grand Slam și au împărțit toate titlurile a extinde de până actualmente în iest panc, în afară de Dubai.

Este impovarat de știut oricare dintre cele star începe ca protejat. Sabalenka a fost ridiculitate de bună în câștigarea Australian Open, dar atunci a irosit la întoarcerea ei în Dubai în fața Donna Vekic. Swiatek a fost genial în faurar, după ce a irosit curand la Melbourne, în ritm ce Rybakina are cele mai multe victorii de meciuri (17) în Turul WTA din iest panc. Gauff nu a fost explicit la nivelul celorlalți trei în 2024, dar a bogat în semifinalele Australian Open și pare să aibă o remiză suficient de bună la Hindus Wells.

Este impovarat de imaginar că cel puțin cinevasilea dintre ei nu se va controversa pentru titru pe 17 germanar.

Swiatek iese pentru a a se feri repetarea Australian Open

Dacă Swiatek conveni în finală, va fi făcut-o pe calea insarcinata.

Numărul 1 universal a admis o reiteratie a remizei de la Australian Open, deoarece ar a se cadea a casca împotriva Danielle Collins, pe oricare a învins-o în trei seturi la Melbourne, și s-ar a se cadea atunci să o înfrunte pe Linda Noskova, oricare a reușit o izbanda supărată împotriva lui Swiatek în tocmai șase săptămâni. în urmă.

Câțiva lovitori a extinde ar a se cadea aștepta dacă Swiatek va conveni mai mult, cu Jelena Ostapenko o potențială adversară în sferturi de finală și campioana în apără Elena Rybakina, adversara cap de suma în semifinale.

Swiatek a fost excelentă în faurar, deoarece și-a revenit falnic de la ieșirea timpurie la Australian Open și va a se impune să treacă în demnitate de top de la început la Hindus Wells.

Sabalenka aterizează în cvartal încărcat

Sabalenka arăta pur și neincarcat de neoprit la Australian Open la începutul anului și, dacă va a impunge din nou acel standard, va fi o adversară vartos dură pentru fiescare.

Cu toate acestea, ea se află într-o noroc intrigantă a extragerii.

Alături de numărul 2 universal Sabalenka, în sfertul prost, se află a cincea cap de suma Jessica Pegula, a nouar cap de suma Maria Sakkari, a 16-a Elina Svitolina și a 30-a, Yastremska.

Sabalenka are puterea de a-i arunca pe oricine dintre aceștia de pe maidan, dar Pegula ar a se cadea capata catva proaspăt cu o nouă echipă de antrenori, iar Sakkari are un nou portsatelit și un record consistent la Hindus Wells, daca a bogat în finală și semifinale în ultimele două. ani. Svitolina ar a se cadea fi și o adversară dificilă.

După ce a jucat un insumi intalnire de când a câștigat Australian Open, Sabalenka ar a se cadea fi nevoită să lovească la Hindus Wells.

imagine

Top 5 lovituri 2024 Australian Open – Cele mai bune lovituri de la campioana muieratic la neincarcat Aryna Sabalenka

Boulter a domni britanicii după victoria din San Diego

Katie Boulter a bogat cea mai bună săptămână din cariera ei la San Diego, când a învins cinci jucătoare din top-50 pentru a câștiga titlul. Adineauri, până pe locul 27 în clasamentul universal, Boulter joacă cinevasilea dintre cele mai incitante ping-pong din cariera ei și are șansa pentru o altă rundă revoluționară la Hindus Wells. Totuși, i s-a înmânat o remiză complicată, deoarece nu este clasată. Ea a casca împotriva Camilei Giorgi și ar a se cadea atunci să întâlnească a 26-a cap de suma Noskova, urmată de numărul 1 universal Swiatek în turul al treilea.

Wild cardul Emma Răducanu se a casca împotriva unei calificări înainte de a se întâlni cu a 30-a cap de suma Dayana Yastremska în turul doi și atunci pe numărul 2 universal Sabalenka în turul trei.

imagine

„Nicidecum nu se oprește aoace” – Boulter țintește mai indelungat după triumful titlului din San Diego

Osaka pare să continue să construiască

Revenirea Naomii Osaka a luat un pic de metru la Doha, când ea le-a învins pe Caroline Garcia și Petra Martic în drum-de-fier asupra sferturile de finală, daca a fost învinsă de Karolina Pliskova într-un aviz strâns.

Osaka, oricare a născut-o pe copila ei Shai verisoara trecută, părea să-și găsească o formă după ce a irosit trei dintre primele star meciuri ale sezonului. Fostul nr. 1 universal se a casca împotriva unei calificări și atunci ar a se cadea înfrunta Fecale Gauff în sferturi.

Alte două mămici, Caroline Wozniacki, oricare a ieșit din pensie verisoara trecută după ce a născut doi copii, și Angelique Kerber, oricare a născut în faurar anul imbatat, sunt și ele în tabloul magistral.

Asta este amin lui Williams de la Hindus Wells?

În ritm ce Nadal și Murray și-au semnalat parelnic intențiile de a închide racheta suficient de curând, nestine nu știe just când se va a scoate Venus Williams.

Bătrâna de 43 de ani a spus cald că copil mai mică Serena i-a spus că „nu are permisiune să renunțe” – și că se va întoarce la Hindus Wells pentru prima de asigurare dată din 2019 după ce a admis un wild stol.

Williams, oricare urmează să înfrunte o etichetare în intaiul tur, nu a mai jucat de la US Open din aduce accidentărilor. De invar, plănuiește să joace Miami Open.

Transmiteți în curent acțiuni de ping-pong de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în neocolit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Leave a comment