Thursday, May 23, 2024

Închiriază o barcă în Ibiza și găsește-ți itinerarul maritim în Marea Mediterană

AcțiuneDacă plănuiți să vă petreceți vacanțele de vară în Insulele Baleare, sunteți – fără îndoială – un amator de friguros. Și asta este numai intaiul prilej pentru orisicine ar cuveni să luați în considerare închirierea unei ambarcațiuni în Ibiza și schimbați-vă planurile de vacanță: o drumetie cu luntre în loc de o ședere „statică” într-un retras loc.

Al doilea prilej este că Ibiza este situată într-o poziție pivot în interiorul zonei mediteraneene: pe sectorul occidental al mării, ajunge de semen de strâmtoarea Gibraltar. Aceasta înseamnă că plecarea de acoace prilejui unei ambarcațiuni să ajungă în sector centrală și de est a Mediteranei (Italia, Malta, Grecia, Turcia și așa mai mult) pentru și la țărmurile Oceanului Atlantic, mai vartos sau mai puțin în același masura.

Al treilea prilej (dar nu este ultimul: ar a se cadea fi enumerate multe altele) este ușurința extremă cu orisicine fiecine, de astăzi, probabil închiria o barcă pentru o perioadă scurtă sau lungă de masura, cu sau fără caleasca. Platformele online pentru SamBoat permit oricărui mai-mare de ambarcațiune să-și pună vapor la dispoziția clienților noi din toată lumea. Aiest lucrare îmbunătățește și simplifică disponibilitatea navelor de orisice tip și măsură, taman și pentru începători.

Farmecul dezinvoltura al mării deschise, compus cu condițiile extreme de siguranță asigurate de SamBoat (fitece navă este în stepena perfectă, iar dacă doriți un caleasca, este alcătuit prin angajarea numai de profesioniști calificați) fac din fitece drumetie cu luntre o experiență unică. Pentru noii veniți, este frecvent ca o natura nou-nouț orisicine se descuia în fața lor.

Închiriază o barcă și a stabili cel mai bun itinerariu

Cu vapor potrivită, un caleasca cunoscator și efecte nimerit, pentru a a efectua o drumetie cu luntre perfectă, îi lipsește numai alegerea insela mai bun itinerariu. Și prin cuvântul „cel mai bun” înțelegem cel mai mijlociu și mai plăcut pentru cei orisicine musai să-l experimenteze. Înainte de a a zbura, de fenomen, este memorabil ca toată lumea să răspundă la următoarele întrebări: ce vreau de la această călătorie? Ce îmi propun să realizez?

Faptura unei experiențe pe friguros se probabil primeni impresionant, în funcție de tipul de ruta. Abia alegerea oceanului și nu a mării (în cazul nostru, Atlanticul peste-curcubeu Marea Mediterană) a efectua o diferență incredibilă – în cele mai multe cazuri neașteptată. Apele sunt diferite, curenții sunt (praci) diferiți, iar stilul de navigație în sine se schimbă praci vartos. Cateodata, este util un alt tip de barcă, în funcție de mulți factori (panc, curs, intindere călătoriei etc.).

Dar cel mai memorabil parametru de luat în comput este, pronuntat, gustul pasagerului. Căutați masura volnic pur lesinat în latime? Vrei să vizitezi cele mai iele plaje din zonă? Sau vrei să acostezi în orașele din proximitate cu contur istoricesc și cultural înalt? Brusc răspunzând la aceste întrebări, vă puteți a planifica excursia perfectă cu luntre și vă puteți a incanta din incarcat de ea.

Închiriază o barcă în Ibiza: câteva propuneri de ruta

După cum am spus mai înainte, o chemare din Ibiza prilejui navigatorilor să aleagă dintr-o gamă largă de itinerarii posibile, atât în ​​interiorul, cât și în mars bazinului mediteran. Indiscutabil, cei orisicine se îndreaptă intre Atlantic sunt mai provocatori și necesită oarecare experiență (sau un caleasca incercat). În masura ce, în ceea ce privește șansele de distracție și numărul de locuri demne de a fi „atinse”, acestea sunt semen la același standing.

Cesta este motivul pentru orisicine am selectionare câteva propuneri de ruta pe orisicine să vi le transmitem aoace mai jos. Sunt cât mai diferiți și eclectici, în încercarea de a a joi gustul oricărui eventual targuitor. Pronuntat, nu sunt singurii, dar sunt o sursă sigură de încântare pentru un amator de friguros și o șansă de a începe să aprecieze arta aplicata; navigației pentru cei orisicine încă nu o cunosc.

Timpul estimat pentru a a incerca pe plenar fitece rută (inclusiv un masura de andocare satisfăcător în fitece tinuta caracteristic de-a lungul drumului) este de 15-20 de zile. Indiscutabil, dacă aveți ingamfat masura (și bani) puteți încerca mai multe dintre ele. Un suprem prevenire: ferește-te de vize (mai selectionare dacă nu ești cetățean al UE) și adu-ți întotdeauna pașaportul cu socoti.

  1. Circumnavigarea Peninsulei Iberice: de la Ibiza la Biarritz. Prin circumnavigarea unui masa continentala, vă asigurați cantitatea potrivită de distracție în latime, pentru și nivelul mijlociu de siguranță. În aiest caz, puteți a intepa cele mai iele țărmuri din sud (Malaga, Marbella, Cadiz, fără a număra Gibraltar) și sever (La Coruña, Gijón, Bilbao) Spania și cele ale Portugaliei (regiunea Algarve, Cascais, Nazaré), terminând. călătoria dumneavoastră pe teritoriul frantuz, în una dintre cele mai renumite locații europene ale Mării Atlanticului.
  2. Ruta către Insulele Canare și nu fuga. Oarecare dintre cele mai fascinante itinerarii. Depășind strâmtoarea Gibraltar, musai să vă îndreptați intre sud până când veți întâlni măreția acelor insule vulcanice uimitoare. Dar nu s-a finit: dacă ești ingamfat de zvanturatic, te poți întinde până la cele mai luxoase țărmuri din Africa de Soare-apune: Capul Solid, Nouakchott în Mauritania și Dakar în Senegal.
  3. Cale intre Azore. Retrase în mijlocul Oceanului Atlantic, înconjurate de cea mai bună friguros pe orisicine ai putea-o întâlni vreodată în viața ta, aceste insule sunt destinația ideală pentru cei mai experimentați marinari. Înainte de a le a intepa, nu uitați să vizitați un alt re-giune portugal: Madeira. Tocmai dacă va a presupune pentru socoti un friguros cotitura intre sud.
  4. Calea istorică: Africa de Sever, Italia, Grecia. Dacă dorința ta este să potriviți timpul volnic și îmbogățirea culturală, asta este itinerarul orisicine vi se potrivește cel mai vartos. De la străvechile fortificații spaniole de pe țărmurile marocane (în aparte Ceuta orisicine, deși se află pe continentul african, este un re-giune spaniolesc) până la ruinele Cartaginei, lângă Tunis, orisicine strâng fosta Magna Grecia (regiuni din sudul Italiei, pentru Sicilia și Calabria) si in ispravit acostarea pe portul Pireu, prejur Atena.
  5. Descoperirea Orientului Potrivit: marsrut intre Liban. Există o porțiune a Mediteranei orisicine marchează tranzitul dintre culturile euro-creștine și asiatico-islamice. Este cel orisicine intampla din Grecia în Turcia și este indiscutabil de unele dintre cele mai sugestive porturi ale mării: Porto Kagio, Santorin, Candia, Adalia, Mersin, Alexandretta. Odată pricopsit acoace, traseul către Beirut este inca trasat.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe