Thursday, May 23, 2024

Începe procesul de punere sub acuzare din Senat pentru Mayorkas de la Securitatea Internă

Acțiune

Senatorii au depus jurământul miercuri pentru cel de-al treilea parere de injugare sub acuzatie în scaunas ani, de vreme aceasta al secretarului pentru Siguranta Internă, Alejandro N. Mayorkas.

Republicanii Camerei, cine spun că Mayorkas nu și-a îndeplinit obligațiile de a tine legea imigrației, susțin un parere intreg de Singlit al cazului împotriva lui.

Democrații din Singlit sunt ajunge să respingă ceea ce ei consideră acuzații fără belsug.

Mayorkas, un imigrant cubanez cine a saltat în California, este intaiul oficialitati al cabinetului american destituit în aproximativ 150 de ani.

Procedura de miercuri ar a se cadea fi, de astfel, prima de asigurare dată când Senatul a refuzat să organizeze un parere după demiterea de către Camere.

Au vechi două luni de când Mayorkas, primar din California și latino cu cel mai înalt sirag în guvernul federativ, a fost pus sub acuzatie cu o marjă de un stingher vot.

Când Senatul s-a întrunit miercuri, Mayorkas se gasi în New York City, incotro a ținut o conferință de presă în cine a anunțat o campanie de conștientizare a publicului pentru combaterea exploatării și abuzului erotic deasupra copiilor. Pe măsură ce procesul începea, Mayorkas era în tranzitare înapoi la Washington.

„Republicanii preferă să destin în calea rezolvării provocărilor noastre decât să facă incercare gravida de a ne a domni națiunea”, a spus senatorul Laphonza Butler (D-Calif.). „Nu rezolvăm dezacordurile politice prin destituire. Vorbim cu poporul american, intrăm într-o cameră și facem chestiune. Omucidere acuzată aoace este un loctiitor farsă pentru incercare gravida.”

„Fiece secundă petrecută în iest parere este o deficit de ritmica”, a dovada senatorul Alex Padilla (D-Calif.) marți pe rampa de socializare X.

Liderul majorității din Singlit Charles E. Schumer (DN.Y.) a spus că a încercat să se adapteze dorințelor colegilor republicani, acceptând o perioadă de deliberare înainte de a a merge la respingerea cazului împotriva Mayorkas.

Angajarea într-un parere intreg „ar fi o greșeală gravă și ar a se cadea a compune un anterior contraindicat pentru perspectiva”, a spus el, îndemnând colegii să salveze acuzarea „pentru acele cazuri rare de cine avem cu adevărat dare de ea”.

Liderul minorității din Singlit Mitch McConnell (R-Ky.) și-a îndemnat colegii să se angajeze într-un parere intreg.

„Depunerea articolelor de acuzatie ar fi fără anterior în istoria Senatului”, a spus el într-un alocutiune de miercuri dimineață la Singlit.

„Depunerea ar însemna refuzul de a ne îndeplini atribuțiile de pretor”, a adăugat McConnell. „Ar însemna să fugim atât de la responsabilitatea noastră fundamentală, cât și de la adevărul indiscutabil al crizei record de la granița noastră de sud”.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe