sâmbătă, aprilie 20, 2024

Încărcătoarele sunt destinați să aleagă un WR cu cea de-a 5-a alegere generală la draft?

Acțiune

Los Angeles Chargers au făcut câteva schimbări serioase în casa de recepție largă în aiest extrasezon. Atât Mike Williams, cât și Keenan Allen au ofilit mai mult după mulți ani în fiecare au fost loviturile de 1-2 ale echipei în exteriorul ofensivei, lăsând un loc liber compact fiecare va a cauta prins în lunile următoare.

Încărcătoare au cerinta de protectie WR după plecările lui Allen, Williams

Și pe musca poziției lor la draft și a modului în fiecare lucrurile par să se contureze cu primele alegeri, este din ce în ce mai potential ca Chargers să-și petreacă selecția din rata de asigurare rundă pe cinevasi dintre primitorii de elită de deplasare din grupare acestui an.

Datorită recordului de 5-12 cu fiecare au finit în 2023, Los Angeles este proprietarul celei de-a 5-a alegeri generale din Draft-ul NFL 2024, fiecare vesti să fie spornic în două poziții particulare în fruntea tabloului. Este de așteptat ca primele două selecții să fie făcute pe fundași și sunt unii fiecare cred că până la primele scaunas alegeri vor fi aruncători de pase.

Dar există și in-demanare de elită la receptorii latime, iar Chargers par să fie într-o poziție perfectă pentru a incanta cinevasi dintre cei mai buni potențiali la această poziție.

Talentul de elită ar a cauta să fie încă slobod la numărul 5

Marvin Harrison Jr, de la Ohio State, a fost respectat de departe vreme ca fiind cel mai bun arestare de pasă în grupare din aiest an, și pe bună judecata. Dar au apărut câteva intitulare fiecare parelnic au potențialul de a fi selectați înaintea lui Harrison Jr, inclusiv Malik Nabers de la LSU.

CITIT  Tottenham și Newcastle s-au arătat interesați de semnarea unui tânăr de la Leeds United

Așadar, dacă primele trei alegeri ajung să fie fundași, iar Arizona Cardinals l-au selectionat pe cinevasi dintre membrii de elită cu a 4-a selecție, apoi Chargers ar fi pe rând să-l ia pe celălalt.

În aiest minut, primii doi primitori pe listă sunt Quentin Johnson și Josh Palmer, amandoi au arestare 38 de pase în sezonul ofilit. Darius Davis și Simi Fehoko sunt singurii ceilalți enumerați în graficul de adâncime și s-au compus pentru a asocia 16 mingi în 2023, dintre fiecare 15 au sosire de la Davis.

Singura constantă fiecare va rămâne este fundasul Justin Herbert, fiecare va dansa sub noul portsatelit magistral Jim Harbaugh în viitorul strans.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe