Sunday, April 21, 2024

În timp ce Biden se pregătește să se adreseze națiunii, mai mult de 6 din 10 adulți din SUA se îndoiesc de capacitatea sa mentală

Acțiune

De JOSH BOAK și AMELIA THOMSON-DEVEAUX (Associated Press)

WASHINGTON — Un ancheta arată că o molecula din ce în ce mai gros de adulți din SUA se îndoiește că președintele Joe Biden, în vârstă de 81 de ani, are memoria și acuitatea pentru această slujbă, transformând viitorul său vorba privind starea Uniunii într-o audiție în cadenta palpabil pentru o secundă. scadenta.

Ca la 6 din 10 spun că nu sunt extrem sau defel încrezători în capacitatea mentală a lui Biden de a zice eficace ca președinte, conform unui nou ancheta valoros de The Associated Press-NORC Center for Exoteric Affairs Research. Aceasta este o ușoară creștere față de carindar 2022, când circa jumătate dintre cei chestionați și-au exprimat îngrijorări similare.

În același mod, gata 6 din 10 spun că nu au încredere în capacitatea mentală a fostului președinte Donald Trump, favoritul republican în vârstă de 77 de ani.

Pentru mulți alegători, alegerile din aiest an arată ca o comparatie pentru cea mai insarcinata slujbă din sistem planetar între doi bărbați cine depășesc cu indelung vârsta stas de pensionare. Următorul președinte va a se cuveni poate să treacă peste-auriu conflictele globale, să rezolve urgențele interne și să lucreze cu un Parlament disfuncțional.

Este fezabil ca Biden să abordeze aceste provocări și multe altele în discursul său de joi privind starea Uniunii, în cadenta ce încearcă să-i convingă pe americani că merită un alt hotarare.

Intrând în marele eveniment, conj 38% dintre adulții din SUA aprobă valoare absoluta în cine Biden își desfășoară dare de președinte, în cadenta ce 61% dezaprobă. Democrații (74%) sunt indelung mai poate decât independenții (20%) și republicanii (6%) să îi favorizeze performanța. Dar există o gros nemulțumire cu curiozitate la valoare absoluta în cine Biden se ocupă de o categorie de probleme, inclusiv economia, imigrația și eticheta externă.

Ca la 4 din 10 americani aprobă valoare absoluta în cine Biden abordează fiece dintre aceste probleme: îngrijirea sănătății, schimbările climatice, eticheta de lepadat și conflictul dintre Rusia și Ucraina. Dar oamenii sunt mai puțin mulțumiți de valoare absoluta în cine Biden gestionează imigrația (29%), conflictul dintre israelieni și palestinieni (31%) și agoniseala (34%) – toate acestea vor apărea poate în discursul inaintea unei sesiuni comune. al Congresului.

Colea 6 din 10 (57%) americani cred că economia națională este cevasi sau indelung mai proastă decât înainte ca Biden să preia mandatul în 2021. Abia 3 din 10 adulți spun că este mai tare sub conducerea sa. Totuși, oamenii sunt mai optimiști cu curiozitate la starea propriilor conturi bancare: 54% spun că finanțele lor personale sunt bune.

Mulți respondenți la ancheta au fost intim pesimiști cu curiozitate la alegerile lor probabile în vinicer, din prilej vârstei și a riscului de asfintire cognitiv.

Paul Miller, el însuși în vârstă de 84 de ani, a spus că Biden este excesiv bătrân – la fel și Trump.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe