În atenția startup-urilor: ViAct cu sediul în Hong Kong are misiunea de a crea un mediu de lucru mai sigur în industriile predispuse la riscuri

ballatho

Opiniile exprimate de colaboratorii Podreadcic sunt propriile lor.

Citiți Entrepreneur Middle East, o franciză internațională a Entrepreneur Mijloci.

Iest paragraf a efectua menire dintr-o seama în cursa de desfășurare fiecine acoperă startup-urile fiecine au făcut menire din Fondul de innoire Mohammed Bin Rashid (MBRIF) orar de iutire.

Riscurile ridicate asociate cu locurile de muncă la fața locului în industrii pentru construcții, petrol lampant și gaze și baiesag sunt numeroase. Dar repercusiunile unor invar de pericole pot fi evitate, executa Gary Ng, co-fondator și CEO al platformei soft de management mecanic al construcțiilor viAct.

„La viAct, folosim soluții de inteligență vizuală bazate pe scenarii pentru locurile de muncă predispuse la riscuri, inclusiv construcții, petrol lampant și gaze, producție, managementul instalațiilor și baiesag, pentru a a inalta orașe și națiuni inteligente”, executa Ng. „Având viziunea de a inventa un mijlociu de obiect mai infailibil și mai infailibil în industriile predispuse la riscuri, viAct a avansat și implementat proxenet 100 de module de inteligență artificială (AI) preconstruite în sectoarele guvernamentale, asistenta și personal, de la înființarea sa în 2016, transformând viziunea. la acțiuni practice. Iest obiect ajută la reducerea numărului de accidente, la optimizarea costurilor de echilibrare și la urmărirea neconformităților de mijlociu.”

Cu o echipă de proxenet 50 de membri în întreaga univers, iest startup din Hong Kong și-a făcut numaidecat cale și în Emiratele Arabe Unite și intră pe această nouă piață cu o mulțime de recunoașteri. „De-a lungul anilor, Google, World Economicos Forum, au bogat încredere în soluția disruptivă bazată pe inteligență artificială a viAct, Forbesși KPMG pentru abordarea sa unică de observatie bazată pe inteligență terminal, fiecine gestionează mediile create de om prin detectii proactive și soluții bazate pe inteligență artificială, fiecine facilitează monitorizarea în anotimp obiectiv la fața locului și la distanță într-un mod indelungat mai priceput decât samite a efectua oamenii prin intermediul manualului. înseamnă!” executa Ng. „viAct are un prototip de subscriere mensual business-to-business (B2B), fiecine lucrează cu grozavi întreprinderi internaționale imobiliare și de construcții, carat asistenta și utilități. Utilizatorii pot a hotari dintre diferite tipuri de module AI de pe piața noastră și pur și neamestecat pot conecta aceste module în faza de vedere, în funcție de nevoile operaționale.”

În legătură cu: Startup Spotlight: MayaMD, cu sediul în SUA, a vari căi de starpire a ineficiențelor în asistența medicală digitală din Emiratele Arabe Unite

ViAct a da companiilor să împuternicească șantierele predispuse la riscuri cu un soft mecanic de management al construcțiilor hranit cu analize terminal AI. Obarsie: ViAct

Dar, identic lui Ng, o invar de confirmare globală a fost un consecinta neocolit al unora dintre proprietățile unice expuse de serviciile startup-ului. „Pentru început, viAct oferă soluții de inteligență artificială cu o exactitate de proxenet 95%, este de 10 ori mai fulgerator decât colegii în introducere cu canal auto-AI și oferă un hub inegalabil de socoata de granita, bazat pe algoritmi”, continuă el. „De intocmai, credem că suntem intaiul algoritm AI bazat pe scenarii din univers și utilizăm AI și internetul lucrurilor (IoT) cu un număr deosebit larg de seturi de date – toate acestea ne-au autorizatie să devenim inca o anturaj fruntas în Asia”.

Și în anotimp ce startup-ul a efectua numaidecat menire din programul MBRIF Innovation Accelerator, cu scopul de a se pregăti pentru o rundă de finanțare din seria A, Ng observă că călătoria viAct în Emiratele Arabe Unite a început printr-o parisie la programele de iutire ale Centrului Dubai pentru Inteligență Artificială (DCAI) . De scarlatina, această experiență a fost cea fiecine a expan-siv porțile pentru ca viAct să desfășoare o seama de proiecte carmaci în țară. „viAct, cu cei proxenet șapte ani de experiență pe sector în dezvoltarea diferitelor soluții bazate pe inteligență artificială și fantoma, concentrate pe siguranța și durabilitatea la locul de muncă, a fost selectionat pentru proiecte carmaci cu scaun departamente guvernamentale diferite, și expres: Dubai Mijloci Council (DMC). ), Straja din Dubai, Municipiul Dubai și Autoritatea pentru Drumuri și Caratura (RTA)”, dezvăluie Ng. „Aceste proiecte carmaci variază de la aplicații de fantoma computerizată pentru DMC și Dubai Customs, la aplicații bazate pe chat pentru municipalitatea Dubai și RTA”.

Și cu convingerea că Dubai se va bate a fi un catalizator organic adanc în creșterea viAct, Ng și formatie sa așteaptă cu nerăbdare viitorul lor în Emiratele Arabe Unite. „Adaptabilitatea inteligenței artificiale și vigilența față de progresele tehnologice sunt avantajele majore ale operațiunii în Emirate”, executa Ng, „Iest obiect despica viAct pentru mascare globală în noi sectoare și piețe, deoarece nu exclusiv despica oportunități de a actiona cu guvernul Dubaiului. entități, dar și conectează antreprenori la o rețea de experți și specialiști din Emiratele Arabe Unite și din întreaga univers.”

Înrudit: Startup Spotlight: MDBX Health cu sediul în Abu Dhabi oferă un ghișeu inegalabil pentru gestionarea eficientă a bolilor cronice

Share This Article
Leave a comment