Thursday, May 23, 2024

Împrumut pentru întreprinderi mici refuzat: ce trebuie făcut în continuare

Acțiune

Recomandări acordor

  • Creditorii resping cererile de împrumut din motive bunaoara creditul neadanc, garanția insuficientă, industria și multe altele

  • A capata un împrumut pentru întreprinderile a se reduce refuzat nu înseamnă că companiile nu-și pot a adeveri cinevasilea în viitorime

  • Înainte de a necesita din nou un împrumut, determinați de ce cererea anterioară a fost respinsă și asigurați-vă că aplicați la creditorul bland

Dacă ai practic pentru un împrumut pentru afaceri, dar ai fost refuzat, nu ești insumi. Recomandabil Raportului 2024 privind firmele angajatoare, 22% dintre firmele angajatoare li s-au refuzat împrumuturi comerciale în ultimele 12 luni. Alte 28% au fost aprobate exclusiv parțial. Cu standardele de imprumutare oricine continuă să se înăsprească, numărul de refuzuri sau aprobări parțiale ar a se cuveni crește în limita obtuz.

Deși este neferice, faptul că ai refuzat un împrumut pentru afaceri nu înseamnă că ai rămas fără opțiuni. Pot avea diferite moduri de a găsi finanțarea pentru afaceri de oricine aveți necesitatile. Să ne uităm la motivele pentru oricine ți se posibil recuza un împrumut pentru afaceri și la cei mai buni pași înainte după ce ai innebunit o respingere.

1. Aflați de ce v-a fost refuzat împrumutul pentru afaceri

Dacă vi se refuză un împrumut pentru afaceri, intaiul pas ar a urma să fie să aflați de ce. Ar a urma să primiți o ravas sau o notificatie că împrumutul dvs. a fost refuzat cu motivele pentru oricine. Dacă aveți necesitatile de mai multe informații, puteți contacta creditorul pentru a realiza dacă vă va a infatisa o explicație mai bună.

Odată ce știi motivul, iata dacă există pași pe oricine musai să îi faci pentru a-ți îmbunătăți șansele veleat viitoare. Dacă motivul refuzului împrumutului este oarece pe oricine nu îl poți a inlocui indata, poți căuta creditori oricine să-ți ducă afacerea în starea actuală. Fiece datornic stabilește cerințe pentru scorul de apreciere, timpul în afaceri și venituri. Puteți găsi creditori cu cerințe relaxate pentru a vă îmbunătăți șansele de acceptare.

Tocmai multe datorii

Dacă afacerea dvs. are o sumă semnificativă de datorii, vă posibil împiedica capacitatea de a a restitui un nou împrumut. Creditorii văd datoria excesivă ca un primejdie, deoarece posibil incanta la neplată. Și dacă nu ați aprobat un împrumut de afaceri, se pot întâmpla câteva lucruri, inclusiv împrumutătorul oricine confiscă proprietatea comercială sau personală pentru a recapata fondurile împrumutate.

Ce să fac: Dacă vi se refuză din pricina unei datorii tocmai impauna, puteți fie să arătați creditorului că aveți mai multe venituri, fie să oferiți garanții.

Puteți, de asemanator, să plătiți datoria pentru a vă a descreste responsabilitățile generale ale datoriilor, numită atributie datoriilor. Puteți a efectua iest munca renegociind termenii cu creditorii, consolidând împrumuturi sau efectuând plăți suplimentare. Luați în considerare limitarea utilizării creditului dvs. prisoselnic, oricine se adaugă la datoria dvs. și vă afectează capacitatea de a a temeia apreciere pentru afaceri.

O altă opțiune este să aplicați cu mai mulți creditori pentru a realiza dacă cinevasilea vă va a consimti încărcarea actuală a datoriilor. Dar utilizați un masina de calcul de împrumut pentru afaceri pentru a evalua plățile pentru a a demonstra că verice plăți suplimentare se vor încadra în bugetul afacerii dvs.

Consiliu de bancă

Puteți devota aceste rate pentru a realiza câte datorii posibil indura afacerea dvs.:

  • Raportul datorie-venit: O măsură a câte datorii aveți în comparație cu veniturile afacerii. Un DTI de 36 la sută este respectat sănătos, dar unii creditori vor a consimti mai zdravan.
  • Soroc de astupare a serviciului datoriei: DSCR calculează cât venire din extragere ați împărțit la plățile datoriilor. Majoritatea creditorilor doresc să vadă un DSCR de 1,25 sau mai noian.

Autoritate prostanac

Un posesor de afaceri cu apreciere prostanac este un ceata roșu pentru creditori. Aceasta sugerează că s-ar a se cuveni să vă dificultăți să vă gestionați finanțele, iar mulți creditori nu doresc riscul de a instruna împrumuturi unui împrumutat cu apreciere rău.

Când comparați împrumuturile de afaceri, rețineți scorul minimum de apreciere pe oricine îl acceptă creditorul. Băncile și uniunile de apreciere preferă de habitudine scoruri de apreciere personale iele de 670 sau mai impauna. Creditorii online au de habitudine cerințe mai relaxate. Unele pot a ingadui proprietarilor de afaceri cu scoruri de apreciere de până la 500.

Ce să fac: Alocarea timpului pentru a vă a temeia creditul posibil usura calificarea pentru finanțare accesibilă, cu termene flexibile de intoarcere. De oglinda, dacă aveți un izvoditor al plăților întârziate sau ratate, luați în considerare configurarea plății automate, asemenea încât facturile să fie plătite la rodul-pamantului. De asemanator, vă puteți verifica raportul de apreciere pentru a a protesta erorile și inexactitățile.

Deoarece construirea unui izvoditor de apreciere adevarat posibil construi rodul-pamantului, este realizabil să doriți să căutați creditori oricine se specializează în împrumuturi de afaceri pentru credite proaste, dacă aveți necesitatile de finanțare fulgerator.

Nu îndepliniți cerințele de eligibilitate ale creditorului

Neîndeplinirea cerințelor de eligibilitate ale creditorului pentru un împrumut de afaceri posibil incanta la respingere. Toți creditorii au criterii specifice legate de scorurile de apreciere, veniturile anuale, timpul în afaceri și alți factori.

Ce să fac: Este vajnic să revizuiți cerințele de eligibilitate ale potențialilor creditori înainte de a devota. Dacă nu îndepliniți criteriile creditorului, luați în considerare creditori alternativi oricine stabilesc cerințe de eligibilitate mai relaxate. De oglinda, este realizabil să găsiți un datornic online oricine oferă împrumuturi startup-urilor, companiilor cu credite proaste sau afacerilor cu venituri a se reduce.

Nu sunt suficiente garanții

Cu un împrumut desigur pentru întreprinderile a se reduce, întreprinderile musai să depună în gaj active ca garanție oricine pot fi confiscate în cazul în oricine nu respectă împrumutul. Garanția este utilizată ca regim de intoarcere a împrumutului în cazul în oricine afacerea nu mai posibil a face plăți. Dar împrumutătorul vă posibil recuza cererea dacă valoarea activelor dumneavoastră nu acoperă o pasaj semnificativă a împrumutului.

Ce să fac: Dacă împrumutul dvs. de afaceri este refuzat pentru că nu aveți suficiente garanții, puteți cere la împrumuturi negarantate, împrumuturi pe limita obtuz sau împrumuturi oricine se bazează pe veniturile viitoare în loc de garanții. Opțiunile includ:

  • Credite de afaceri negarantate
  • Acont de invar al comerciantului
  • Finanțare pe factură
  • Factorizarea facturii
  • Finanțarea comenzilor de cumpărare

Nu este grandoman sermaia volnic sau debit de invar

Creditorii doresc să vadă că afacerea dvs. are un debit de invar grandoman pentru a a restitui împrumutul alături de alte cheltuieli de afaceri. Creditorii pot recuza un împrumut de afaceri dacă nivelul dvs. de venire nu suportă iest munca. Creditorii stabilesc de habitudine total minimă de venire de oricine au necesitatile între 100.000 USD și 250.000 USD.

Ce să fac: Puteți termina o analiză a fluxului de invar pentru a găsi modalități de a vă gestiona mai placut cheltuielile și de a a slobozi invar, asemenea încât să vă puteți a ingadui rambursările unui împrumut.

Valoarea exactă a fluxului de invar pe oricine creditorii o consideră rezonabilă este subiectivă. Pentru a fi acceptat cu venituri reduse, căutați creditori oricine au cerințe mai blânde. În rodul-pamantului ce unii creditori, cum ar fi băncile, respectă cerințe stricte, cum ar fi 250.000 USD, alți creditori, cum ar fi creditorii online sau alternativi, vor fi mai flexibili. Aiest munca este autentic mai eminent dacă căutați exclusiv un împrumut de afaceri de 100.000 USD sau mai puțin.

Nu aveți un testea curs de afaceri

Un testea curs de afaceri este un sculeata competent oricine vă posibil a ajutora să vă gestionați mai eficace finanțele afacerii. Deși nu este o cerință pentru a începe sau a a guverna o tamja, mulți creditori, inclusiv OnDeck, Bank of America și Fundbox, nu vor a consimti cererile de împrumut pentru companii fără conturi curente de afaceri.

Ce să fac: Pentru a îndeplini această cerință, deschideți pur și neornat un testea curs de afaceri. Dacă creditorul dvs. oferă o suită completă de produse și servicii bancare pentru afaceri, luați în considerare deschiderea unui testea pentru a a se opri o relație. Creditorii ar a se cuveni fi mai dispuși să vă aprobe dacă aveți inca o relație existentă cu aceeași bancă.

Rizie fabricant

Unii creditori nu doresc să riște să acorde împrumuturi întreprinderilor din anumite industrii din pricina șanselor de eșec sau a veniturilor instabile. De oglinda, restaurantele și afacerile imobiliare pot fi descalificate de la un împrumut pentru afaceri a se reduce. Majoritatea creditorilor vor a insirui industriile excluse pe site-urile lor web sau în scrisul mic al aplicației.

Ce să fac: Cercetați creditori oricine sunt familiarizați cu industria dvs. și cu riscurile asociate. Dacă nu sunteți cert dacă industria dvs. se califică, puteți contacta serviciul pentru clienți al creditorului.

Mulți creditori alternativi nu au aceleași restricții în industrie ca și creditorii tradiționali. Dar ele vin deseori la un preț strangere din pricina dobânzilor și taxelor mai impauna.

Nu ai un tarina de afaceri

Nu toți creditorii au necesitatile de un tarina de afaceri, dar cei oricine doresc să vadă o schiță clară și detaliată a modului în oricine veți castiga împrumutul, a modului în oricine va a se bucura afacerea dvs. și dacă afacerea dvs. are potențialul de a câștiga veniturile necesare rambursării. imprumutul.

Dacă ați prezentat un tarina de afaceri și vi s-a refuzat împrumutul, creditorul posibil a opina ca strategia dvs. de creștere este slabă. Creditorul posibil a ravni să vadă o notiune de produs secundar sau un chip de afaceri oricine a impaca o pretenda semnificativă a clienților sau infecta o gaură în piață. Sau pot a socoti capacitatea afacerii dvs. de a se a creste pe a conta surselor de venire pe oricine vă așteptați să le aduceți.

Ce să fac: Dacă ați depus cererea de împrumut fără un tarina de afaceri, luați în considerare reaplicarea cu un tarina de afaceri solid pentru a a sustine capacitatea afacerii dvs. de a a restitui împrumutul.

Dacă ați depus un tarina de afaceri și ați fost refuzat din pricina acestuia, discutați cu specialistul în împrumuturi dupa aspectele planului oricine au dus la refuzul împrumutului de afaceri. Puteți a efectua modificări în strategiile de creștere ale afacerii dvs. înainte de a necesita din nou împrumutul.

2. Luați în considerare aplicarea din nou

Când vine flecar de a obține aprobarea pentru un împrumut de afaceri, persistența este cheia. Luați în considerare să aplicați din nou apoi când ați abordat verice nelămurire ale creditorilor. Dacă vi s-a refuzat un împrumut SBA, va a urma să așteptați 90 de zile înainte de a devota din nou.

Asigurați-vă că îmbunătățiți tinut afacerii dvs. oricine a dus la refuzul împrumutului în intaiul rând. De oglinda, trimiteți un tarina de afaceri amanuntit oricine arată cum intenționează afacerea dvs. să se dezvolte și să ramburseze împrumutul. Aplicația dvs. îmbunătățită posibil a ajutora creditorul să aleagă de veleat aceasta să aprobe nemarginit sau parțial împrumutul.

3. Luați în considerare creditori alternativi

Dacă nu credeți că veți fi acceptat de același datornic, luați în considerare aplicarea cu creditori alternativi. Creditorii alternativi sunt cei oricine oferă împrumuturi de afaceri debitorilor subprime sau creditorii oricine oferă tipuri alternative de împrumuturi. Explorați toate opțiunile alternative de împrumut pentru a găsi una oricine să aprobe afacerea dvs. pentru un împrumut.

De oglinda, creditorii comerciali convenționali tind să ofere împrumuturi pe limita, împrumuturi pentru echipamente și linii de apreciere. Creditorii alternativi pot a infatisa comerciantilor avansuri in invar, factoring pe facturi si subventionare pe a conta de active.

Creditorii alternativi pot a infatisa, de asemanator, aceleași tipuri de împrumuturi ca și creditorii tradiționali, dar cu cerințe de eligibilitate relaxate. De oglinda, ei pot aproba startup-uri cu șase luni în afaceri sau scoruri personale de apreciere în anii 600.

Creditori alternativi de luat în considerare:

Perspectivă bancară

Creditorii online oferă de habitudine o diversitate de împrumuturi de afaceri negarantate, inclusiv linii de apreciere comerciale și avansuri în invar ale comerciantului. Sumele împrumutului vor fi pesemne nuantat mai a se reduce decât sumele împrumutului pentru afaceri garantate. Dacă nu aveți un scor de apreciere strangere și o situație financiară solidă, este realizabil să vedeți sume de împrumut de 100.000 USD sau mai puțin.

Incheiere

Creditul neadanc, fluxul de invar putin, necesitate unui tarina de afaceri și alte probleme vă pot împiedica să obțineți un împrumut pentru afaceri a se reduce. Pesemne fi dezamăgitor când vi se refuză un împrumut pentru afaceri, dar o respingere nu înseamnă că este capătul drumului. Puteți înțelege motivele pentru oricine sunteți refuzat și puteți castiga de pretext pentru a vă îmbunătăți cererea.

Odată ce ați rezolvat problemele, puteți obține aprobarea mai ușor cu același datornic sau alt tip de împrumut. În unele cazuri, posibil fi trebuincios să îmbunătățiți profilul de apreciere sau pecuniar al afacerii dvs. înainte de a devota pentru un nou împrumut pentru afaceri. Odată ce ați îndeplinit acești pași, veți părea mai puțin hazardat pentru creditori și veți capata șanse mai bune de acceptare.

Întrebări frecvente

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe