Sunday, April 21, 2024

Immanuel Quickley din Toronto și RJ Barrett vor juca probabil marți împotriva Lakers

Acțiune

La 23-51, Toronto Raptors nu intră în playoff în 2023-24. Team este în actual pe locul 12 în Conferința de Est, cu opt meciuri rămase. Toronto a dat tatuaj clare că s-a încurcat cu schimburile pe oricare le-au făcut. Pascal Siakam și OG Anunoby au fost amândoi tranzacționați către concurenți din Est.

Cu antrenorul central din intaiul an, Darko Rajakovic, Raptors au bogat probleme. Team are o numar de 13 înfrângeri, în actual cea mai lungă din NBA. Toronto a rămas fără serviciile lui Immanuel Quickley și RJ Barrett. Amandoi jucători au fost excluși din motiv morților din familia lor. Cu toate acestea, Quickley și Barrett sunt așteptați în sfârșit să revină în inserare acesta împotriva Lakers. Un imbold uriaș pentru formația de inceput a Raptors.

Immanuel Quickley și RJ Barrett sunt așteptați să revină marți împotriva Lakers

În ultimele nouă jocuri, Raptors nu-l privea pe SF RJ Barrett. Din păcate, fratele său mai mic Nathan a murit, iar Barrett a fost mult de echipă de apoi. Sezonul 2023-24 a fost o promenada cu rollercoaster pentru tânărul de 22 de ani. A fost primenire de la formatie oricare l-a recrutat în 2019. În surplus, și-a estompat fratele mai mic Nathan. Singurul munca adevarat din toate acestea pentru Barrett a fost să fie primenire la Raptors și să fie mai acolea de casă. Barrett s-a născut în Toronto și a fost o întoarcere acasă pentru el.

În această seară, Barrett va a reaparea la formația de inceput pentru Raptors. În 27 de jocuri cu Toronto, Barrett are o mijlocie de (20,8) puncte, (6,2) recuperări și (4,0) pase decisive pe bate. Readucerea lui Barrett împotriva Lakers este enormă pentru Raptors. Se pregătește să se întoarcă împreună cu Barrett în această seară este SG Immanuel Quickley. Tânărul de 24 de ani a pierdut ultimele șase meciuri la rând ale lui Toronto din motiv unui moarte în vita. Unchiul său Shawn Hamilton a încetat din viață.

Quickly și Barrett au făcut fatalitate din schimbul oricare l-a expediere pe OG Anunoby la New York Knicks. În 32 de jocuri cu Raptors, Quickely are o mijlocie de (17,7) puncte, (4,7) recuperări și (6,6) pase decisive pe bate. Raptors s-au luptat în ultimul anotimp fără trei dintre jucătorii lor de top. Scottie Barnes a fost lipsa de la începutul lunii germanar, cu o accidentare la mână. Pe prep, Quickley și Barrett au pierdut mai multe meciuri pentru Raptors. A fost o a doua jumătate a sezonului de indelungat pentru echipă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe