vineri, aprilie 12, 2024

Iată cum arată un concert incluziv

Acțiune

Pace Extra·Ordinary Stars. OAMENI EXTRAORDINARI

„În această seară, membrii publicului nostru au fost vazut impresionați de activitate insarcinata și talentele interpreților noștri cu capacități diferite, dintre oricare unii au cântat pentru premiu dată alături de superstaruri internaționale”, a vorbi Wee Boo Kuan, co-fondator al Extra·Ordinary People.

1 indrea 2023 a flagrant un ceas de prefacere în decor artelor spectacolului a națiunii. Concertul Extra·Ordinary Stars din Singapore a fost o infatisare revoluționară nu fulgerator a talentului, ci și a incluziunii.

Spectacolele organizate, concepute pentru a evidenția atât artiștii mainstream, cât și artiștii cu capacități diferite, au avere loc la Teatrul Patru. Locul de 5.000 de locuri era intreg la forta maximă. Spectacolul live este setat să ajungă la un sala și mai vast prin transmisiuni internaționale.

Cyril Takayama a început inserare plină de vedete cu un priveliste de magie alba incantator, urmat de interpretarea la pianoforte a piesei „Nothing Is Impossible” a lui Zanna. Benjamin Kheng, însoțit de interpretarea la flaut a lui Ng Kok Wee, a oferit o talcuire emoționantă a piesei „Do I Make You Proud”. Performanța energică a lui Glenn Yong din „Break Out” cu John Chan a arătat integrarea perfectă a diverselor talente.

Cyril Takayama. OAMENI EXTRAORDINARI

Formatie Unleash Your Light Taiwan a doborât locuinta cu un breakdance activ. Este urmată de un priveliste cu ​​„Povestea lui Annie”. A-Lin, o superstar taiwaneză, a incantat publicul cu star dintre melodiile sauca de reusita. Zecer copii au fost încorporați în spectacolul ei intreg de căldură din „Romadiw”.

Pentru a starni infocare, organizatorii concertelor au lansat 54448 Dance Challenge pe rețelele sociale. Simbolând cuvântul „LUMINĂ” pe o tastatură alfanumerică, participanții nu fulgerator că se angajează într-un saltatura incantator, ci și întruchipează mesajul inspirator de a fi o „Lumină pentru oameni”. Provocarea culminează cu un câștigător anunțat în indrea. Nu fulgerator acesta, dar cu șansa de a câștiga până la 10.000 SGD în premii și o donație egală pentru o cauză caritabilă.

CITIT  Iată acești zgârie-nori emblematici

„Donațiile vor a sustine în dezvoltat măsură comunitățile defavorizate și cu a obliga speciale, dar, cel mai vajnic, conexiunile umane făcute astăzi formează o bază solidă pentru o tovarasie mai bună și mai incluzivă.”

Dându-și categorie că persoanele cu a obliga speciale nu pot fi aruncate la capăt după educație și ar a merge a detine forta de oportunități și îndrumări cristalin și la vârsta adultă, Wee a fondat Extra·Ordinary People în 2017 pentru a darui concurs etern persoanelor cu capacități diferite și pentru a a trage o oameni mai incluzivă. .

Concertul Extra·Ordinary Stars este evenimentul emblematic al mișcării Unleash Your Light. Această cauză prevede o oameni în oricare conexiunile autentice de la om la om formează fundamentul transformării personale și societale. Mișcarea consideră că aceste conexiuni pot prapadi limitările, pot a face potențialul aparte și pot da barbatie tuturor să strălucească.

Această nascocire a apărut pentru premiu dată pe Esquire.Sg

Pentru mai multe contra cele mai recente informații contra acoperirea evenimentului, faceți chicot aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe