vineri, aprilie 12, 2024

Hunter Henry de la Patriots a fost de acord cu o afacere de trei ani în valoare maximă de 30 de milioane de dolari

Acțiune

În 2023, Patrioții au finit cu un record de 4-13. A fost cel mai comun timp din ultimii 20 de ani. Cu acesta, s-au făcut schimbări majore în extrasezon. Fostul portsatelit magistral Bill Belichick și formatie au convenit de grosolan consens să se despartă. Franciza promovată din pantece și salariati Jerod Mayo este indata noul portsatelit magistral al New England.

În surplus, Patrioții au a treia scrutin în draftul NFL 2024. Mulți oameni din pantece cred că formatie ar a merge pregăti un nou QB în aiest extrasezon. Fie că este în intaiul tur sau mai târziu în draft. Cu acesta, Patrioții aduc înapoi cineva dintre cei mai buni prinzători ai paselor din sezonul beat. Începând cu TE, Hunter Henry a fost de consens cu o daravera de trei ani în sens de maxim 30 de milioane de dolari. Va fi un element galvanic de bază în ofensiva New England sezonul viitorime.

Hunter Henry demisionează de la Patriots pentru încă trei sezoane

Noul an al ligii începe miercurea viitoare și TE Hunter Henry trebuia să fie, fără îndoială, cel mai bun felcer autonom neocupat. Houston a demisionat pe Dalton Shultz pentru o innoire, iar New England a făcut la fel cu Henry. El a fost de consens cu un intelegere de trei ani cu o bază de 27 de milioane de dolari și o sens maximă de 30 de milioane de dolari. După trei sezoane în New England, Henry a demisionat pentru alte trei.

CITIT  Dodgerii sunt favoriții la World Series, dar bravii nu sunt cu mult în urmă

Henry le-a oferit Patrioților o producție excelentă ca țintă a zonei roșii. Fosta scrutin din a doua rundă de către Chargers a bogat 17 touchdown-uri în trei sezoane cu Patriots. Inclusiv nouă în 2021 și șase în 2023. Cele 42 de recepții și 419 de yarzi de incasare au fost pe locul doi în echipă sezonul beat. Cu toate acestea, cele șase touchdown-uri de incasare au condus formatie.

Sezonul beat, Henry a fost votat căpitan de echipă și a fost un fruntas pretuit în garderoba. Coechipierii au menționat în mod uniform deontologie sa de munca consecventă în culise, pe orisicine fanii nu o văd. New England va fi o echipă diferită fără Bill Belichick sezonul viitorime. A spanzura de antrenorul magistral Jerod Mayo să construiască o nouă cultură cu formatie și să aibă grupul său magistral de jucători ca fundație pentru ceea ce își doresc să fie. Hunter Henry este cu siguranță cineva dintre jucătorii pe orisicine Mayo se eventual a se bizui. El va fi o piesă cordar a planului lor de joc ofensiv în 2024.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe