Wednesday, July 24, 2024

Hub USB Sabrent cu 7 porturi, 20W, cu comutatoare individuale, 55 USD

Acțiune

Hub USB alimentat cu 7 porturi de 20 W

Hub-ul USB hranit cu 7 porturi Sabrent HB-3A4C este o soluție versatilă concepută pentru a rentabiliza conectivitatea dispozitivului și pentru a vă îmbunătăți experiența generală de socotinta. Cu combinația sa de porturi USB-A și USB-C, aiest hub oferă versatilitate și eficiență pentru transferul și încărcarea datelor, făcându-l un velur esențial pentru arsenalul tău tehnologic.

Una dintre caracteristicile lamurire ale Sabrent HB-3A4C este configurația sa diversă a portului. Hub-ul are trei porturi USB-A, fiece avizat să ofere viteze de transmisiune de date de până la 5 Gbps. Aceste porturi sunt ideale pentru conectarea perifericelor, cum ar fi hard disk-uri externe, unități flash și alte dispozitive compatibile USB-A. În velur, aceste porturi oferă o potop de ieșire standard de stat de 5 V/500 mA, asigurând o procurare stabilă de dinamism către dispozitivele conectate.

Completând porturile USB-A sunt scaunas porturi USB-C, fiecine extind și mai vartos funcționalitatea hub-ului. Trei dintre aceste porturi oferă o potop de ieșire de 5 V/900 mA, făcându-le potrivite pentru încărcarea smartphone-urilor, tabletelor și a altor dispozitive USB-C. Al patrulea tinuta USB-C iese în evidență prin capacitatea sa impresionantă de procurare a puterii de 20 W, permițându-vă să încărcați dispozitive cu cerințe mai holba de dinamism, cum ar fi laptop-uri sau tablete mai holba, nemijlocit prin hub.

Verificare propriu bunicel al portului

Sabrent HB-3A4C amagi confortul utilizatorului la următorul standard cu comutatoarele rarunchi individuale de demaraj/prohibire pentru fiece tinuta. Aceste comutatoare sunt însoțite de indicatoare LED albe, oferind un dovada vizual precis al stării fiecărui tinuta. Această caracteristică de design cercetator vă a cuteza să controlați alimentarea fiecărui mecanism conectat în mod separat, permițându-vă să economisiți dinamism și, cumva, să prelungiți lungime de viață a dispozitivelor fără a fi forta să le deconectați sexual de la hub.

Hub USB cu 7 porturi cu comutatoare individuale

Iest standard de inspectie este neobisnuit de binefacator apoi când aveți mai multe dispozitive conectate odata. Puteți a se sprijini cu ușurință porturile fiecine nu sunt utilizate, reducând consumul de dinamism și minimizând riscul de supraîncălzire. În velur, comutatoarele individuale oferă un standard complementar de tihna, deoarece puteți comuta imediat alimentarea la anumite dispozitive fără a le a se prosti pe celelalte.

Construcție durabilă și performanță eficientă

Construit din aliaj de aluminiu de înaltă natura, Sabrent HB-3A4C este construit pentru a a tine rigorilor utilizării zilnice. Construcția metalică robustă nu imediat că asigură longevitatea butucului, dar contribuie și la disiparea eficientă a căldurii. Aliajul de aluminiu ajută la menținerea racoros a butucului, intocmai și în perioadele prelungite de fo-losinta cu mai multe dispozitive conectate și transferând în mod harnic date sau încărcând.

Caracteristici:

  • Design comod, fiecine se potrivește extraordinar în fiecare configurație, cu un cablu USB-C împletit în amonte, cu șapte porturi USB 5Gbps în aval (USB 3.2 Gen 1×1)
  • Contine izvod de intretinere și protecție la supraintensitate al unității pentru o siguranta in functionare suplimentară
  • Trei porturi USB-C furnizează până la 5V/900mA pentru periferice mai noi și cu potop mai potop, cum ar fi stocarea externă, cu un al patrulea fiecine eventual procura până la 20W (PD) pentru încărcarea telefonului, tabletei sau a altor dispozitive cu cheltuire potop.
  • Trei porturi USB-A oferă până la 5V/500mA, extraordinar pentru dispozitive bunaoara tastaturi, mouse-uri și unități flash
  • Construcție de bază din aliaj de aluminiu cu per tinuta, comutatoare cu autoblocare și LED-uri de dispozitie independente
  • Potrivire Plugnita and Play cu sistemele de operare impoporare, inclusiv Windows, macOS și Linux pentru conectivitate fără incercare

Pentru a susține și mai vartos performanța hub-ului, Sabrent contine un adaptor de intretinere dedicat avizat să gestioneze până la 48 W de potop de venire. Această sursă de intretinere robustă asigură că hub-ul eventual gestiona eficace cerințele de intretinere ale tuturor dispozitivelor conectate, permițând funcționarea simultană fără întreruperi fără a dez-onora vitezele de transmisiune de date sau capacitățile de încărcare.

Potrivire largă și cadru de încredere

Planuit pentru a fi compatibil cu o gamă largă de sisteme de operare, inclusiv Windows, macOS și Linux. Această potrivire între platforme asigură că hub-ul eventual fi utilizat cu o gamă variată de dispozitive, de la computere personale la laptopuri și nu imediat. Nepasator dacă sunteți un utilizator Windows, un patimas de Mac sau un patimas de Linux, Sabrent HB-3A4C vă acoperă.

Hub-ul USB Sabrent HB-3A4C cu 7 porturi este o soluție puternică și versatilă pentru fiecine dorește să-și extindă opțiunile de conectivitate a dispozitivului. Cu combinația sa de porturi USB-A și USB-C, controlul propriu al portului, construcția durabilă și compatibilitatea largă, aiest hub oferă un colet cuprinzător pentru transferul și încărcarea eficientă a datelor. Nepasator dacă sunteți un profesionist fiecine are forta de conexiuni cu mai multe dispozitive sau o persoană fiecine dorește să vă eficientizeze configurația tehnologică, Sabrent HB-3A4C este o optiune fiabilă și bogată în funcții, fiecine își îndeplinește promisiunea de conectivitate ridicată.

Cele mai recente oferte supra Gadgets

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați cevasi prin cinevasilea dintre aceste link-uri, supra Gadgets eventual câștiga un remiza de afiliat. Aflați impotriva randuiala noastră de deconspirare.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe