Thursday, May 23, 2024

Hotărârile de lege care oferă protecție împotriva răspunderii pentru proprietarii de terenuri care permit accesul recreațional

Acțiune

Un plan de tautologie oricare creează un ocroti-re de răspundere oricare încurajează proprietarii privați de maidan să ofere criza exoteric la recreere pe proprietatea lor este înaintat guvernatorului Jared Polonez, după ce a fost adoptat în totalitate de Casa Reprezentanților din Colorado vineri. Proiectul de tautologie fusese inca adoptat de Singlit.

Două încercări similare de a întări Statutul de aplicare recreativă din Colorado (CRUS) au eșuat în anii precedenți, determinând unii proprietari de maidan să-și închidă proprietățile pentru drumeți, alergători, alpiniști și pescui de teamă că ar a se cuveni fi trași la răspundere pentru rănile pe terenul lor.

Cel mai solemnel, accesul la cinci dintre celebrele vârfuri de 14.000 de pirostrie ale statului a fost bombastic, iar activiștii în aer slobod se temeau că mai multe terenuri vor fi închise pentru recreere fără acțiuni legislative.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe