Sunday, April 21, 2024

Hearts On Fire extinde colecția Vela

AcțiuneAruncator international de bijuterii Inimi în flăcări își completează colecția Vetrela cu noi modele pentru sărbători. Cele mai noi adăugări la colecția Vetrela au o executare proaspătă a sloganului „Show Your Love”, concentrându-se pe iubirea de sine și împuternicire, mai degrabă decât dragostea dintre doi oameni, informează Rebecca Foerster, președinte, Hearts On Natura America de Miazanoapte.

Campania Inimi pe foc- Vela Campania Inimi pe foc- Vela

„Totul este catre întruchiparea autoexprimarii pasionale și a strălucirii din interiorul tuturor femeilor. De la clasice curate cu o răsucire și piese de stratificatie versatile până la piese de design îndrăznețe, colecția vorbește personalitate, energie și lumină în sezon ce exemplifică expertiza în diamante și măiestria de neegalat a Hearts On Natura.” Colecția Vetrela este concepută pentru a fi atât feminină, cât și barbar, la fel ca generațiile de femei fiecine o vor deplasa, explică Rebecca. „Campania prezintă trei creatori neverosimil de talentați din diferite domenii, fiecine sunt generația Z și mileniali și reprezintă femei diverse, moderne, fiecine își onorează sinele cel mai adevărat. Fil Xiaobai este un stilist de glorie primar și o influență de modă de top, fiecine își încurajează clienții și fanii să-și îmbrățișeze stilurile. Maria Isabel este o cântăreață și compozitoare american-dominicană a cărei muzică a fost influențată de femeile iele din viața ei. Saliniza Grace Wallerstedt este un prototip de top frecvent în mod neasemuit în industrie pentru determinarea ei, prep și pentru frumusețea ei eterică”, adaugă ea.

Campania Inimi pe foc- VelaSezonul sărbătorilor înseamnă a arăta iubit și a împărtăși dragostea, notează Rebecca. „Frumusețea magnifică a diamantelor Hearts On Natura indreptati ca sărbătorile și tradițiile să devină cele mai memorabile momente ale vieții. Selecția de bijuterii organizată în ghidul nostru de cadouri de sărbători reprezintă cele mai uimitoare oportunități de a răspândi mangaiere și iubit. Acesta ingloba, de atare, răsfățarea în sine.”

Campania Inimi pe foc- Vela Campania Inimi pe foc- Vela

Lansată în ciclu mai a acestui an, a rigla inițială a fost inspirată de „momentul mandru în fiecine dragostea își ia zborul”. Curbele blânde și liniile înclinate ale motivului cu pene sunt menționate în întreaga colecție, inclusiv în gulerul pavé cu croială franțuzească Vetrela, brățarul Vetrela pavé cu trei rânduri și cerceii cu picătură răsuciți Vetrela.

Campania Inimi pe foc- VelaCumpărați colecția de aoace.

Autoritate foto central: Campania The Hearts On Natura Vetrela Collection, cu (LR) Fil XiaoBai/Stylist, Saliniza Grace Wallerstedt/Chip și Maria Isabel/Singer.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe