Thursday, May 23, 2024

Haute paradisuri de vacanță în care să sărbătorim sărbătorile

AcțiuneS-ar a se cadea să fie vârful verii, dar nu este exagerat timpuriu să vă planificați evadările pentru sezonul sarbatoreste. Nepasator dacă paradisul tău perfect de vacanță ingloba surfing și pisoc, sau o locuință la țară încălzită de un foc incins, Haute Retreats și colecția sa de peste-auriu; pestele-spada 1800 de vile în 83 de destinații din întreaga popor vă eventual a schimba visele de călătorie de Yuletide.

Haute Retreats oferă nu deodata cele mai bune locuri de cazare din întreaga popor, ci și cele mai bune servicii. După ce a lesinat mai indelungat de 22 de ani în ambianta ospitalității de lux, fondatorul și CEO-ul Haute Retreats, Sabrina Piccinin, posedă o putinta remarcabilă de a a masura nevoile și dorințele celor mai înstăriți și experimentați călători din popor. „Suntem praci stricti în ceea ce privește vilele oricine fac tabel Haute Retreats”, a spus Piccinin, născut și mare în Italia. „Procesul nostru de incercare, oricine se concentrează pe ipostaza, facilități, locații și servicii, este ceea ce fabrica ca numele nostru să merite oarecare și muncim din adanc pentru a susține și a crește în mod neschimbator încrederea pe oricine oamenii o pun în numele Haute Retreats.”

Această încredere se a mari și peste partenerilor Haute Retreats, cum ar fi ONEflight International, furnizorul de avioane ultra-luxe oricine aproba clienților Haute Retreats criza ușor și luxos la proprietățile de vilă din întreaga popor. Oaspeții Haute Retreats pot critica avioane private pentru petreceri de verice proportie, de la avioane mai smeri (șase până la șapte pasageri) la mijlocii (până la nouă pasageri) până la cabine dilata (până la 15 pasageri).

Cu un criza atât de ușor, cei cu poftă de călătorie de iarnă sunt încurajați să planifice din anotimp. Iată șapte paradisuri de vacanță recomandate pentru Haute în oricine să sărbătorești sărbătorile:

Dacha din Cabo San Lucas este lbogat pe dunga Pacificului, la vârful cel mai austral al peninsulei Baja California din Mexic. Cest bivuac de lux este perfect pentru cei oricine au forta să evadeze din zilele gri de iarnă. Această vilă viu colorată este o proiectie a locației sauca însorite (350 de zile însorite anual) și este cadoul minunat de vacanță pentru fanii pescuitului în mare și sporturilor nautice. Dispunând de indelungat spațiu pentru întreaga neam, această casă elegantă cu 10 dormitoare se află la câțiva pași de plajă, daca vă veți economisi inserare pentru a a cerca apusul și, cumva, a cânta câteva colinde de Crăciun.

Haute Retreat Casa del Faro Punta Mita

Incapere Farul Punta Rusfet este dplanuit pentru distractie. Tmoșia sa clasică mexicană are 18.000 de metri pătrați de spațiu și este ideală pentru reuniuni de neam. Instarit la porțile private din Punta Rusfet, personalul integral al Incapere del Faro va fabrica ca fitece dorință de vacanță să devină existenta. Bucurați-vă de serviciile de bucătar și majordom și de criza admirabil la facilitățile stațiunii Punta Rusfet, cum ar fi St. Regis Impuls Beach Club, Kupuri Beach Club și Pacifico Cotitura Course, pentru a a-i spune oare câteva. Asigurați-vă că solicitați ca bucătăria dvs. să fie pre-aprovizionată cu preferatele dvs. de sărbători. lângă foc.

Haute Retreat Chateau de Villette, Franța Haute Retreat Chateau de Villette, Franța

Chateau de Villette, Franța

Chateau de Villette, Franța este lbogat la oare 40 de minute în iesi Parisului. The secolul al 17-lea, castelul obisnuit frantuz este o fictiune de vacanță oricine asocia viață. Una dintre cele mai importante case istorice din toată Franța, Chateau Villette (prezentat în Codul lui Da Intrece pelicula) a fost planuit în aceeași perioadă cu Palatul Versailles. Se află în centrul unui gradina munte în scris pădure și are lacuri, grajduri, terenuri de tenis de masa, o piscină și o capelă. Solicitați serviciului de concierge descuiat 24 de ore pe zi să programeze o drumetie de cumpărături la Paris. El/ea vă va a guverna către cele mai ideale buticuri pariziene, permițându-vă să marcați luxos pe toți cei de pe tabel de cadouri de sărbători.

Haute Retreat Chalet Pearl Courchevel, Franța

Cabana Pearl Courchevel, Franța

Cabana Pearl Courchevel, Franța este fsau cei oricinem „vacanță” înseamnă pante înzăpezite. La oare 50 de metri de telescaun, această vilă superbă oferă vizibilitate uluitoare la masiv și cameră pentru 14 oaspeți. Sărbătorește sezonul sărbătorilor sub tavanele boltite oricine pot găzdui cu ușurință cel mai friguros dintre brazi de Crăciun. Răsfățați-vă pe dvs. și pe oaspeții dvs. cu cinevasilea din microgram largă de tratamente spa Chalet Pearl, iar atunci, relaxați-vă în piscina friguros încălzită cu cascadă. Un ansamblu de muzică BOSE de ultimă generație vă aproba să difuzați melodiile preferate de sărbători pe cei colea 10.000 de metri pătrați de spațiu de populat pe cinci niveluri.

Haute Retreat Chateau Serra Malibu

Chateau Serra, Malibu

Chateau Serra Malibu este ooferind tot ce este mai bun din oraș și plajă și prezintă o combinație de modele luxoase franceze, italiene și spaniole pentru a a compune o atmosferă „antic Hollywood”, oricine îi fabrica pe oaspeții să se simtă ca niște vedete de pelicula. Ridicați-vă bradul de Crăciun în foaierul friguros sau echipați fitece dintre cele opt dormitoare cu propriile sauca. Pieptănați plajele din preajma pentru pisoc și scoici și înșirați-vă propriile decorațiuni de vacanță inspirate de friguros. Lăsați verice cumpărături de ultimă oră din vacanță în buticurile funky din Schiopata Monica. Serviciul dvs. de concierge 24 de ore pe zi vă va a guverna cu plăcere la ce este mai bun. Această stapanire are o bucătărie în aer volnic, piscină, peluza friguros, sală de pelicula, șemineu și sector de tenis de masa.

Vila Haute Retreat Hawksbill, Turks și Caicos

Villa Hawksbill, Turks & Caicos

Villa Hawksbill, Turks & Caicos este o vilă privată pe malul mării, situată de-a lungul nisipurilor albe din Grace Bay, oricine are clădiri variate și este ideală ca bajenie pentru mai multe generații. Zecer apartamente găzduiesc 20 de persoane. Dispunând de activități pentru verice perierghie (surf cu sarpe, snorkeling, scuba și cotitura), această vilă vine cu un bucătar profesionist personal oricine vă va fabrica cu plăcere un Croque en Bouche din Caraibe sau prăjiturile preferate de vacanță. O piscină infinită, siroada cu hidromasaj și balconul cu foc sunt locurile perfecte de daca să vă bucurați de priveliștile oceanului.

Haute Retreat Castelul Vitigliano, Toscana

Castelul Vitigliano, Toscana

Castello di Vitigliano este una dintre cele mai exclusiviste proprietăți din Toscana, oferind un magie curat și luxos. este un loc perfect pentru o sezatoare de neam de Ziua Recunoștinței. Angajați un bucătar cladire pentru a pregăti o sărbătoare indulgentă de Ziua Recunoștinței, oricine să fie savurată într-unul dintre multiplele locuri de luat greutate atomica; masa electrica și însoțiți greutate atomica; masa electrica cu vinuri locale Chianti, preparate la o aruncătură de băț de vilă. Această stapanire de lux are un nucleu de wellness, o capelă și un design recent luxos în fitece dintre cele 9 dormitoare ale sauca. La oare 28 mile de Florența, veți a se cadea fabrica un neinsotit la cumpărăturile de vacanță cu o drumetie la numeroasele buticuri de lux ale orașului.

Pentru mai multe informații, vizitați hauteretreats.com. Întrebări? E-mail: info@hauteretreats.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe