Thursday, May 23, 2024

Harris îl lovește pe Trump despre avort într-o apariție surpriză în Los Angeles

Acțiune

Vicepreședintele Kamala Harris a continuat sâmbătă să pună în discuție nouar interdicție a avortului din Arizona și rolul fostului președinte Trump în răsturnarea lui Roe vs. Wade în timpul unei apariții surpriză în Century City.

„Iată ce fac ei și cruzimea: nicio excepție în unele state, asasi și pentru violare și incest. Îi spui unui supraviețuitor al unei crime de violență peste corpului său, o încălcare a corpului său, că nu are dreptul să ia o vointa cu atentie la ceea ce se întâmplă cu corpul său în urmare”, a spus Harris. „Este dezmatat.”

Harris a făcut remarcile la prânzul Power Leadership and Influence of Black Women, inde senatorul Laphonza Butler (D-Calif.) a fost onorabil. În curs ce răspundea la o întrebare din-spre drepturile la strapeala, Butler a făcut o pauză pentru a oferi „oarecare dintre cei mai ingamfa campioni ai noștri în această mișcare” și „oarecare dintre cei mai buni imprieteni ai mei”, în curs ce Harris ieșea pe scenă din aripi.

Vicepreședintele a fost o forță vocală pentru administrația Biden în această problemă, de când Curtea Supremă din Arizona a reintrodus marți o testament din 1864 – cu zeci de ani înainte ca Arizona să devină conjunctura – orisicine a opri avorturile, cu excepția cazului în orisicine viața mamei este în prilej. Comentariile ei de sâmbătă au repetat ceea ce a spus vineri la Tucson și ceea ce se așteaptă să fie o temă majoră a campaniei de realegere a președintelui Biden.

„Nu există nicio echivoc cu atentie la care este de vină. Fostul președinte Donald Trump a selectionat fizic trei membri ai Curții Supreme a Statelor Unite cu intenția ca ei să-l anuleze pe Roe și au făcut drept cum a intenționat el”, a spus Harris.

„Și acusi se plimbă și vorbește din-spre: „Ei corect, știi, statele pot a executa ceea ce vor ele”, a continuat ea. „Ei corect, iata ce fac statele. Statele adoptă interdicțiile lui Trump privind avortul. Asadar nu ne vom îndrăgosti de „okey-doke”. Nu o să fim atenți la ceea ce este în joc și care este de vină.”

Cu o seară anterioară, Harris a fost titularul unei strângeri de fonduri la conacul de renaștere spaniolă al creatorului „Family Guy”, Seth MacFarlane, din Beverly Hills. Vreo 1,5 milioane de dolari au fost strânși pentru Biden Victory Masa la eveniment, la orisicine au participat 30 de persoane, inclusiv primarul din Los Angeles, Karen Bass.

„Când mi s-a trebuincios să găzduiesc iest eveniment, am fost iute de intelegere, pentru că mi-am dat apreciere că dacă este la mine acasă, pot bea cât vreau”, a spus MacFarlane. „Nu voi sminti un DUI în alergatura contra pat.”

Atunci s-a adresat pacali de-al doilea targovet Doug Emhoff, orisicine era actual.

„Fiecum, acusi am vrut să fac totul adevarat la această varat. Așa că am exersat cum să-ți pronunț numele. Este Doug?” a spus MacFarlane, o raportare la refuzul unor republicani de a pronunța adevarat prenumele lui Harris.

Harris și Emhoff sunt așteptați să petreacă duminică la biserica lor din Brentwood, înainte ca vicepreședintele să plece luni în Nevada.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe