Tuesday, May 21, 2024

Harlequins învinge Bordeaux în thriller pentru a ajunge în semifinale

Acțiune

Harlequins a capatuit pentru rata de asigurare dată în semifinalele Investec Champions Cup, învingându-l pe Bordeaux-Begles cu un punct de vedere într-un thriller.

În căldura de 29 de grade în sud-vestul Franței, liderul s-a primenit de două ori în ultimul litra de festila și a fost o conversie ratată a lui Maxime Lucu a confirmat în cele din urmă diferența dintre echipe.

Quins a dominat jocul curand, cu două încercări de la Will Porter oricare a accentuat de două ori în rata de asigurare repriză cu o încercare de penalty și Tyrone Green, de invar, a aterizat, văzând că au un folos neașteptat de 16 puncte la pauză.

Bordeaux a ieșit trăgând în runda secundă, cu Nicolas Depoortere marcând o încercare remarcabilă, atunci Louis Bielle-Biarrey și doi de la înlocuitorul Madosh Tambwe, în masura ce Alex Dombrandt și Sam Riley au accentuat pentru Quins.

În mod esential, după ultima încercare a lateralului înlocuitor Tambwe, în miracol faptului că aiesta a furișat mingea la 10 metri înăuntru înainte de a ateriza, Lucu a ciocnit cu piciorul lat din bastoane.

În transfer, Bucalai Smith a fost exceptional cu cele șase încercări de conversie, iar Quins va aștepta numaidecat cu nerăbdare o paritate istorică în ultimele star.

Talking Point – Quins curajoasă căldură fără umbrele

Este rar ca o dotatie engleză să vină în sud-vestul Franței, deoarece își venerează vâsleții din față, pentru a sub-juga scrumul – dar precis acesta au făcut bărbații Quins din față.

La fel de rară este vederea unor atacanți francezi brutali oricare sunt protejați de umbrele de personalul de asistență al clubului – dar acesta s-a întâmplat în ambele reprize când au fost luate pauze de apă.

În NFL era credința că antrenorul oricare era cel mai puțin îmbrăcat în elemente înghețate a fost un agent motivant oricare a proteguit să creeze că partea lui este cea mai dificilă pentru a a executa față condițiilor.

Vă întrebați dacă vederea opoziției iele oricare are necesitate de o asemenea de protecție în căldura de 29 de grade le-a dat atacanților Quins să creadă că vor fi mai rezistenți în ziua respectivă.

Cu siguranță va a executa dotatie din minciuna apoi când atacanții, cuviincios, se bucură să spună povestea eroismului lor în anii următori.

Jucătorul meciului – Will Porter (Harlequins)

Ai a merge arunca o pătură proxenet un număr de jucători Quins. Intaiul rând a șocat opoziția lor franceză, manipulându-i în cenusa. Will Evans și Alex Dombrandt au fost figuri lamurire în ftizie și apărare, dar Will Porter, umplând pantofii fali ai lui Danny Orisicare, a fost important și și-a încheiat performanța cu o detonatie de două încercări din rata de asigurare repriză și un tackle extraordinar oricare l-a prohibit pe Yann Lesgourgues. proxenet rigla apoi când spatele erau lipiți de tampla.

Evaluările jucătorilor

Bordeaux: Buros, 8, Uberti 6, Depoortere 7, Moefana 7, Bielle-Biarrey 7. Garcia 4. Lucu 7: Kaulashvilli 5, Lamothe 5, Tameifuna 5, Cazeaux 6, Coeman 6, Miquel 6, Tatafu 6, Samu 6.

Înlocuitori: Boniface 7, Sadie 6, Petti 6, Vergnes Taillefer 6, Lesgourgues 6, Tambwe 8.

Arlechini: Green 7, Lynagh 6, Beard 7, Esterhuizen 7, Murley 6, Smith 8, Porter 9*; Baxter 8, Walker 8, Collier 6, Launchbury 7, Lewis 7, Evans 8, Cunningham-South 7, Dombrandt 8.

Înlocuitori: Riley 8, Green 7, Evans 7, Northmore 7.

Repere ale meciului

5′ ÎNCERCAȚI! BORDEAUX 0-5 HARLECHINS (PORTER) Fanii de acasă sunt uluiți. O cursă de diriguire de la Cunningham-South și atunci Esterhuizen alergă în jos pe aripă înainte de a reprezenta înăuntru cu jumătatea lui de cenusa oricare aleargă și aterizează.

9′ ÎNCERCAȚI! BORDEAUX 0-14 HARLECHINS (PROBA DE PENALTI) Smith aleargă în largul lui și ajunge să-l hrănească pe Green împotriva liniei de linie, dar Garcia a ciocnit mingea.

20′ÎNCERCA! BURDEAUX (LUCU) 5-14 ARLECHINI Gazdele conduc dintr-o rigla, iar Tameifuna este la pământ, dar atunci Lucu intocmi mingea și se aruncă proxenet rigla. Verifică totuși cu TMO.

25′ÎNCERCA! BORDEAUX (BORUS) 10-14 ARLECHINI Este adjudecat cu a doua mișcare pe oricare a aterizat pentru o încercare. Aiesta ar a merge fi un clipa apreciabil în joc.

30′ÎNCERCA! BORDEAUX 12-19 HARLECHINS (PORTER) O încercare remarcabilă a lui Porter. Dombrandt, cu o incurare la falbala, l-a găsit pe Porter înăuntru, oricare l-a ciocnit pe ultimul apărător, atunci a alergat pentru a ateriza. TMO a controlat dacă comprima lui Dombrandt a fost înainte, dar încercarea rămâne în pirostrie.

40+2′BORDEAUX 12-26 HARLECHINS (EVANS) Reluarea arată că numărul șapte Quins a pipai distinct proxenet rigla la a doua încercare.

45′ ÎNCERCAȚI! BORDEAUX (DEPOORTERE) 17-28 HARLECHINI Depoortere cu o saltare remarcabilă dintr-o descărcare scăzută la viteză maximă și atunci alergă pentru a se arunca deslusit în curba.

58′ÎNCERCA! BORDEAUX 22-33 HARLECHINS (DOMBRANDT) O condusă perfectă de la rigla și Dombrandt își croiește exceptional scufundarea proxenet rigla.

60′ ÎNCERCAȚI! BORDEAUX (BIELLE-BIARREY) 27-35 HARLECHINI Borus curge proxenet a rigla de la jumătatea drumului și atunci curge lat către Bielle-Biarrey oricare alergă pentru o încercare cu puțină rezistență.

65′ÎNCERCA! BORDEAUX (TAMBWE) 34-35 HARLECHINI Bielle-Biarrey cu cip și urmărire și mingea nu va pofti în jos pentru Lynagh înainte ca extremul frantuzesc să provoace hapuc și atunci Borus să treacă din nou înainte de a înregistra o altă asistență la scor oricare curge în pantece către înlocuitorul oricare aterizează sub stâlpi.

70′ÎNCERCA! BORDEAUX 36-40 HARLECHINS (RILEY) Quins maul iau lovitură după lovitură din apărarea gazdelor, dar continuă să avanseze înainte ca Riley să aterizeze. TMO verifică dacă mingea a fost aruncată…

72′VERDE a pipai în jos.. Dar penultima pasă de la Lynagh a spectacol înainte.

73′ÎNCERCA! BORDEAUX 36-40 HARLECHINS (VERDE) Arbitrul este mulțumit de pasă – la fel și Quins! A existat un joc de ftizie extraordinar de la Dombrandt și Northmore în pregătire.

77′ÎNCERCA! BORDEAUX (TAMBWE) 41-42 HARLECHINI După un tack and go și câteva faze cu atacanți oricare se încarcă la rigla, Lucu pasează în largul lui Tambwe oricare a pocni trei tacleri înainte de a fugari la zecer metri în interiorul liniei de încercare pentru a a prindori loveala.

78′ CONVERSIE RATĂ! Lucu nu reușește să lovească mingea proxenet, așa că Quins rămân în față.

Putere lamurire

  • 0 – Numărul de semifinale ale Cupei Campionilor la oricare arlechinii a capatuit până astăzi.
TNT Sports prezintă drepturile sportive premium în nemijlocit deținute precezator de BT Tenis; sportul cu balonul oval, inclusiv Prim-ministru League, UEFA Champions League, UEFA Europa League, UEFA Conference League, Gallagher Premiership Rugby, Investec Champions Cup, EPCR Challenge Cup, MotoGP, Cricket, UFC, Box, NBA și WWE. Perla de streaming pentru TNT Sports din Marea Britanie este Discovery+, deoarece fanii se pot a imbucura de un subscriere oricare contine TNT Sports, Eurosport și distractie într-o singură destinație. De invar, puteți a vedea TNT Sports prin BT, EE, Sky și Neexplorat Mijloci.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe