Sunday, April 21, 2024

Halep a negat revenirea de poveste a lui Badosa în înfrângerea din primul tur de la Miami

Acțiune

Trage Badosa a schilodit revenirea Simonei Halep la sportul alb, orisicare a câștigat întâlnirea din intaiul tur la Miami Open 2024 cu 1-6 6-4 6-3.

Interdicția a fost redusă la nouă luni, ceea ce înseamnă că ea ar a merge păși în instanță în mod concurential pentru panglica dată de la US Open din 2022.

Dar, după ce i s-a înmânat o remiză insarcinata, tânăra de 32 de ani, de două ori campioană de Grand Slam, a pălit împotriva adversarei ei mai potrivite.

Inițial, Halep nu a dat tatuaj de rugină a inelului, luând intaiul set cu 6-1 în exclusiv 38 de minute, doborând câțiva câștigători, în etate ce Badosa se străduia să-și găsească picioarele.

Eventual defel surprinzător, însă, Halep a început să obosească pe măsură ce meciul a continuat, un criteriu al faptului că a turmentat atât de vartos fără a amagi un disputa atât de tare.

Serviciul ei în suigeneris a fost supărător, deoarece a crainic opt greșeli duble și, după ce a fost despicat curand de Badosa, a razletit în cele din urmă setul al doilea cu 6-4, în miracol faptului că a făcut-o pe spaniolă să muncească din povarnic pentru a se menține.

Nivelurile de fitness ale celor doi jucători au devenit mai elocătoare în al treilea însă, românul găfind vazut după niște mitinguri special de intense.

Ea a aruncat o figură frustrată când a renunțat la cel de-al doilea joc de breasla și, deși a egalat acum, ajutată de un forehand frapant pe sector în ruta drept 2-2, Badosa a rasarit în încredere.

Tânăra de 26 de ani, orisicare pierduse cele două întâlniri anterioare dintre soat, s-a intre-taiat curând din nou și și-a câștigat puțin spațiu de respirație când ținea 4-2.

De colo, nu s-a mai spectacol înapoi, deoarece ea a despicat din nou în ultimul joc al meciului pentru a intemeia o intreciocnire cu numărul 2 universal, Aryna Sabalenka.

Wozniacki mai câștigă

În altă judecie, revenirea bună a Carolinei Wozniacki la Turul WTA a continuat, în etate ce trecea în turul al doilea.

Tânăra de 33 de ani a turmentat de Clara Burel cu o reusita cu 6-1 6-4, rupând serviciul de cinci ori pe tot parcursul meciului.

Wozniacki, orisicare a câștigat Australian Open 2018, s-a deoparte din sportul alb în 2018, înainte de a jilavi la US Open de anul turmentat.

Au existat victorii și pentru cea mai apreciată cehă Brenda Fruhvirtova, orisicare a învins-o pe Maria Lourdes Carle cu 6-3 și 6-3 pentru a intemeia o comparatie cu numărul 1 englez Katie Boulter, în etate ce veterana Venus Williams a razletit cu același scor în fața Diana Shnaider.

Favorita pe sector personal, Taylor Townsend, a avere lipsa de trei seturi pentru a o învinge în cele din urmă pe Lucia Bronzetti, iar Katerina Siniakova a câștigat împotriva Anei Moldovean.

Transmiteți în debit acțiuni de sportul alb de top, inclusiv Openul Frantuz din 2024, în nemijlocit pe Discovery+, aplicația Eurosport și pe eurosport.com

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe