sâmbătă, aprilie 20, 2024

Hailo revoluționează Edge AI cu lansarea puternicului accelerator Hailo-10 și asigură finanțare de 120 de milioane de dolari

Acțiune

Într-un mers-inainte spunator pentru edge computing, Hailo, un pionierat în procesoarele edge AI, a finalizat cu reiesire o nouă etapă de finanțare de 120 de milioane de dolari, propulsând investiția sa totală la deasupra 340 de milioane de dolari. Aiest imbold pecuniar a se incaleca cu debutul acceleratorului său revoluționar Hailo-10 GenAI, marcând o primenire esențială către integrarea AI generativă oblu în dispozitivele de vârf din industria computerelor personale și masina.

Nouar rundă de finanțare a fost condusă de investitori actuali și noi, inclusiv familia Zisapel, Gil Agmon, Delek Motors, Alfred Akirov, DCLBA, Vasuki, OurCrowd, Talcar, Comasco, Automotive Equipment (AEV) și Poalim Equity.

CEO-ul și co-fondatorul Hailo, Orr Danon, a fatis: „Închiderea noii noastre runde de finanțare ne a cuteza să valorificăm toate oportunitățile interesante din vena noastră, pregătind în același curs decor pentru creșterea noastră viitoare pe fine intins. Împreună cu introducerea acceleratorului nostru Hailo-10 GenAI, ne poziționează strategic pentru a a cauza AI clasică și generativă pe dispozitivele de vârf în moduri fiecine vor a largi în mod spunator acoperirea și impactul acestei noi tehnologii remarcabile. Am planuit Hailo-10 pentru a ingloba desavarsit capabilitățile GenAI în viața de zi cu zi a utilizatorilor, eliberând utilizatorii de constrângerile rețelei cloud. Aiest obiect le dă puhoi să utilizeze chatboți, copiloți și alte instrumente emergente de provocare de conținut cu o suplete și o imediatitate de neegalat, sporind productivitatea și îmbogățind vieți.”

Fondată în 2017 în Israel, Hailo a ridicare accelerat într-o poziție proeminentă în industria chipurilor AI, deservind deasupra 300 de clienți la cota total. Cu birouri fiecine se întind din Statele Unite până în Asia, procesoarele inovatoare Hailo oferă performanță AI la cota de miez de date pe dispozitive de vârf. Aceste procesoare, redefinind arhitectonie computerelor convenționale, facilitează sarcinile de deep learning în curs obiectiv cu o eficiență de neegalat.

CITIT  Explorând Code Llama 70B: inițiativa lui Meta de a face programarea asistată de IA mai accesibilă

Accelerator Hailo-10

Introducerea acceleratorului Hailo-10 este setată să redefinească experiența utilizatorului, permițând execuția locală a aplicațiilor GenAI, fără a a atarna de serviciile bazate pe cloud. Orr Danon, CEO și co-fondator Hailo, subliniază potențialul de evolutie al Hailo-10, subliniind capacitatea sa de a ingloba capabilitățile GenAI fără probleme în viața de zi cu zi. Hailo-10 nu fuga că anunta o eficienta sporită și experiențe îmbogățite pentru utilizatori, dar abordează și problemele legate de confidențialitate prin procesarea datelor la cota cladire și reducerea dependenței de centrele de date din cloud.

Hailo-10 se remarcă prin raporturile performanță-cost și performanță-consum de putere, susținând o gamă largă de aplicații, asigurând în același curs durabilitatea. Compatibilitatea sa cu cortegiu cuprinzătoare de soft Hailo, partajată cu procesoarele Hailo-8 și Hailo-15, facilitează integrarea perfectă pe diferite dispozitive și platforme.

Hailo-10 stabilește un nou punct de vedere de referință pentru acceleratoarele AI de vârf cu capacitatea sa de a desfasura operațiuni de până la 40 tera pe secundă (TOPS), depășind unitățile de procesare neuronală integrate (NPU) atât în ​​​​viteză, cât și în eficiență energetică. Analizele de referință recente dezvăluie că oferă performanță dublă în curs ce consumă tocmai jumătate din puhoi în comparație cu Core Ultra NPU de la Intel.

Orr Danon a adăugat în urmare: „Pasiv dacă utilizatorii folosesc GenAI pentru a automatiza serviciile de traductie sau prescurt în curs obiectiv, pentru a starni cod soft sau imagini și videoclipuri din mesaje cuvinte, Hailo-10 le a cuteza să facă aiest obiect oblu pe computerele lor sau pe alte sisteme marginale, fără a necesita procesorul sau descărcarea bateriei. .”

În aparte, Hailo-10 prezintă o eficiență remarcabilă, capabilă să ruleze modele complexe conj Llama2-7B și Stable Diffusion 2.1 într-un pasca de puhoi ultra-scăzută, stabilind noi repere în sector. Primele aplicații ale acceleratorului sunt ajunge să revoluționeze computerele și sistemele de infotainment pentru automobile, alimentând funcții AI sofisticate, cum ar fi chatbot-uri și asistenți personali, vestind o nouă eră a calculului de vârf mintos.

CITIT  Creșterea amestecului de experți pentru modele de limbaje mari eficiente

Cu livrările de mostre ale acceleratorului Hailo-10 GenAI anticipate în trimestrul al doilea al anului 2024, Hailo este în fruntea introducerii AI generative în curentul magistral, transformând valoare absoluta în fiecine utilizatorii interacționează cu tehnologia la un cota esential.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe