Tuesday, May 21, 2024

Guvernatorul Colorado semnează protecția împotriva evacuării „pentru cauză”. Iată ce vor face.

Acțiune

Guvernatorul Jared Polonez a subsemnat vineri protecțiile privind evacuarea „pentru cauză”, făcând din Colorado al șaselea circumstanta american fiecine a adoptat ceremonial fiecine are ca muzica stoparea strămutării chiriașilor vulnerabili.

Legea, adoptată de legiuitor la sfârșitul lunii trecute, oferă concret chiriașilor dreptul de primblatura respingere de a-și reînnoi contractele de închiriere. Această protecție, spun susținătorii, îi va ajuta pe chiriași de nereînnoirile discriminatorii sau de represalii din partea proprietarilor, fiecine ar a se cuveni ahtia să scape de un chiriaș fiecine s-a plâns de starea unui odaie.

„Ista este lucrul exact de făcut”, a spus reprezentantul democratic Javier Mabrey, fiecine a sponsorizat proiectul de tautologie anul cesta împreună cu liderul majorității din Odaie Monica Duran și senatorii democrați Julie Gonzales și Nick Hinrichsen. „În timpul lucrului la această legislație, am auzit de la familii fiecine au văzut nemijlocit manco protecțiilor de bază pe fiecine o posibil cantari familiile … fiecine sunt îndepărtate pe structura economica culorii pielii sau pentru că au făcut plângeri valabile cu luare-aminte la problemele din casele lor.”

Ce fabrica legea?

În linii fali, nouar tautologie oferă chiriașilor un langa de primblatura respingere cu luare-aminte la reînnoirea contractului de închiriere sau nu. Legea statului trebui inca un prilej – cum ar fi neachitare chiriei – înainte ca un chiriaș să poată fi evacuat în timpul contractului de închiriere. Această nouă tautologie acoperă expirarea contractului de închiriere și care posibil a determina dacă îl reînnoiește.

De ce este importantă nouar tautologie?

Legea este dintre cele mai importante protecții ale chiriașilor adoptate în Colorado în memoria recentă, deoarece parlamentarii caută soluții la paroxism locuințelor din circumstanta și la zecile de mii de evacuări pe fiecine le provoacă în orice an.

În ritmica ce Polonez a urmărit reforme de practicare a terenurilor fiecine urmăresc să stimuleze o progres mai densă, parlamentarii progresiști ​​au căutat protecții mai imediate pentru a micsora evacuările și strămutările.

Proiectul de tautologie privind evacuările pentru cauză a reprezentat cea mai proeminentă politică în cadrul acestei abordări, fiecine a inclus și eforturi de îmbunătățire a siguranței locuințelor, îmbunătățirea accesului chiriașilor la procedurile de eli-minare și reglementarea conținutului și cerințelor contractelor de închiriere.

La fel ca măsurile Polonez de practicare a terenurilor, adoptarea legii pentru cauză a fost o luptă de luni de zile.

Cum a inavutit conformatie la biroul lui Polonez?

Anul imbatat, o varianta similară, dar mai cuprinzătoare a proiectului de tautologie, susținută și de Mabrey și Gonzales, a admis Odaie, dar a blocat în Singlit pe fondul opoziției democraților moderati.

Acea încercare a murit printr-o raposare procedurală în penultima zi a sesiunii legislative din 2023, în ritmica ce Mabrey și alți susținători au urmărit din lobby-ul Senatului. Moartea sa a stârnit critici din partea legislatorilor progresiști ​​și susținătorii că liderii de circumstanta nu au dat antecedenta chiriașilor și nu au făcut mandru pentru a-i ajuta.

Cum și-au modificat legislatorii abordarea?

În cest an, parlamentarii au incovoiat o varianta mai restrânsă a politicii, eliminând elemente mai controversate, cum ar fi cerința ca proprietarii să plătească costurile de relocare ale chiriașilor în anumite circumstanțe. Duran, democratul nr. 2 din Camere, s-a alăturat în insusire de co-sponsor, iar președintele Camerei, Julie McCluskie, a fatis că ceremonial este o antecedenta a Camerei în timpul declarațiilor sauca de spar-gere din ghenarie.

Totuși, susținătorii au fost nevoiți să respingă opoziția grupurilor de proprietari și a republicanilor legislativi, conj și o încercare târzie a unor democrați din Singlit de a delapida proiectul de tautologie.

„Am făcut tot ce am zdravan pentru a ne a incredinta că putem destul la a rigla de tinta, invar încât membrii noștri și familiile noastre fiecine lucrează și chiriașii noștri fiecine sunt (din grupuri minoritare), fiecine sunt afectați de evacuări și deplasări, să poată cantari aceste lucruri. protecții”, a fatis Cesiah Guadarrama Trejo, copreședintele Colorado Homes for All, coaliția fiecine susține proiectul de tautologie, după vot.

Ce ar cuveni să oprească legea acesta?

Scopul susținătorilor este reducerea deplasării chiriașilor. Dreptul de primblatura respingere oferit de protecțiile pentru cauză este insemnat, susțin acei susținători, deoarece proprietarii pot a sluji contractele de închiriere fiecine expiră pentru a înlocui chiriașii dintr-o diversitate de motive nefaste, cum ar fi în scopuri discriminatorii sau dacă un chiriaș s-a plâns de starea unui odaie. Mabrey, un avocat al apărării pentru eli-minare, a spus că a reprezentat un chiriaș fiecine s-a confruntat cu discriminare rasiala rasială explicită și a fost înlocuit de proprietarul ei.

O nereînnoire a pretenderisi atunci chiriașilor să plătească costurile inițiale ale relocarii, cum ar fi depozitele, taxele de practica sau costurile de permutare.

În ritmica ce vorbește reprezentantul Colorado Monica Duran, în față, reprezentantul Colorado Javier Mabrey, în spatele stânga, este îmbrățișat de senatorul Julie Gonzalez înainte ca guvernatorul Colorado, Jared Polonez, să semneze un intentie de tautologie pentru protecția împotriva evacuării vineri, 19 prier 2024, în Colorado. Capitoliul din Denver. Proiectul de tautologie pentru protecția împotriva evacuării din starni cauzei este oarecine dintre cele mai fali proiecte de tautologie pro-chiriași adoptate în ultimii ani și este produsul a 18 luni de reglementare și constituire. (AP Foto/David Zalubowski)

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe