Greșeli simple care ți-ar putea distruge succesul Hustle

ballatho

Ben Huffman, CEO și co-fondator al Impotriva, știe ce este lipsa pentru a desfășura o silinta independentă de audienta. Huffman a căpătat experiență directă în spațiul freelancing ca producător de muzică, lucrând cu case de discuri a se scurta și, în cele din urmă, cu Sony Music. Patima a fost distractivă, dar „nu a plătit prezentabil”, a grai el Podreadcic, așa că a început să proiecteze aplicații, pitch-decks și site-uri web. Huffman a devenit un „power user” pe Elance și Odesk, cine aveau să fuzioneze pentru a a apuca Upwork, și în curând „a devenit incantat” de ideea de a a cladi o echipă la cota total.

Apreciere viziune: Prin amabilitatea lui Impotriva. Ben Huffman.

„Găseam proiecte la cota sediu în New York și atunci angajam freelanceri din întreaga stralucire cine să mă ajute cu abilitățile pe cine nu le aveam”, își amintește Huffman. „Mi-a plăcut libertatea și autonomia de a complota separat, dar și mai indelung, mi-a plăcut să lucrez cu oameni din culturi și medii diferite. De la început, mi-am dat atentie de defectele modelelor de afaceri ale platformelor pe cine le-am intrebuintat”.

Lumea devenea din ce în ce mai conectată, explică Huffman, iar „modelul ratei de receptionare” pe cine eBay l-a incovoiat în prim-plan „nu a poseda semantism pentru oameni și relațiile de muncă”, mai rafinat că lucrătorii căutau din ce în ce mai indelung suplete, iar angajatorii aveau lipsa de mai multe competențe de nișă. Așa că Huffman și-a plan să creeze o platformă cine să abordeze aceste puncte de duroare și, după ce a intervievat mii de lucrători independenți, a dezvelit că musai să se gândească la trei lucruri pentru a a poseda audienta: crearea identității și credibilității lor, gestionarea afacerii lor și găsirea de noi clienți potențiali. Impotriva, cine a strâns 45 de milioane de dolari de la firme de capete de pericol, oferă concurs în toate aceste domenii.

Înrudit: Cum să începeți o agitație secundară pentru dovada separat

„Impotriva este fără provizion, asadar încât utilizatorii noștri își pot păstra 100% din câștiguri.”

„Lucrătorii independenți pot infiinta un sectiune cine să-și prezinte abilitățile și ceea ce pot a infaptui de intamplare în locul rolurilor lor în companiile anterioare”, a grai Huffman. „Concentrarea pe proiecte și abilități le a cuteza independenților să evidențieze problemele specifice pe cine le-au rezolvat și valoarea pe cine au oferit-o. Independenții pot găsi noi proiecte de la clienți de înaltă natura, verificați, își pot gestiona afacerea cu facturile, contractele și propunerile noastre gratuite, și, cel mai solemnel, pot fi plătiți. Impotriva este fără provizion, asadar încât utilizatorii noștri își pot păstra 100% din câștiguri.”

În zilele noastre, aproximativ doi adulți din cinci din SUA au o agitație secundară, iar cinevasilea din trei dintre aceștia a grai că își folosește câștigurile secundare pentru a tainui cheltuielile de zi cu zi, mijlociu unui investigare Bankrate. Proiectele independente pot fi o opțiune accesibilă și flexibilă pentru persoanele cine speră să își valorifice seturile de abilități, dar cele mai de audienta vor fi aceia cine evită capcanele comune ale jobului.

Înrudit: 10 dintre cele mai profitabile agitații secundare pe cine le puteți începe cu bani puțini sau defel

Huffman împărtășește scaunas greșeli cine ar a se cuveni împiedica succesul oricărui hustler:

1. Subestimarea serviciilor dvs. pentru a incanta primii clienți

„Mergerea pe această motiv vă probabil a demonetiza incercare”, explică Huffman, „și probabil a infaptui ca creșterea prețurilor să fie indelung mai dificilă în viitorime. Înainte de a vă a se intari prețurile, cunoașteți piața pe cine intri, urmăriți tarifele din industrie, luați în considerare anii de experiență. și descrieți expertiza dvs. unică; aceste variabile vă vor a proteja să determinați un preț cine funcționează pentru dvs. și clienții dvs..”

2. Nu prioritizați proiectele în mod adevarat

„Este solemnel să acordați primordialitate proiectelor cine se aliniază pe complet cu setul dvs. de abilități și să refuzați cuviincios proiectele cine ar a se cuveni fi mai potrivite cu altcareva”, a grai Huffman. „În masura ce mulți freelanceri începători pot a plange că au refuzat proiecte noi, asumarea de tocmai multă muncă probabil transporta adeseori la a fi copleșiți și la o muncă slabă”.

3. Nu învățați noi abilități solicitate

„În cest clipa, vedem o mulțime de cereri pentru abilități conj Framer pentru construirea de site-uri web, animație terminal și management al rețelelor sociale”, a grai Huffman. „Există, de asemanator, o oportunitate uriașă de a îmbunătăți competențele în cele mai recente instrumente AI. O duium molecula din lumea muncii se schimbă din motiv AI și există o oportunitate uriașă de a abate înaintea tuturor.”

Înrudit: Decalajul de competențe se a urca curand – Iată ce musai să facem pentru a-l închide.

4. Nu faceți eforturi suplimentare pentru clienții dvs

„Mergerea decinde de clienți probabil transporta la recomandări, la mai multe proiecte în viitorime și la o reputație cine vă va a proteja să construiți relații de durată”, a grai Huffman. „Pentru a înființa fiecare intentie pentru audienta, veți a pofti un set prezentabil determinat de livrabile și un carindar al proiectului. Odată ce aveți cest mestesug, ar cuveni să puneți totul într-un intelegere, asadar încât să aveți un cercevea pentru acordul dvs. și protecție în cazul în cine lucrurile depărtează-te de alergatura.”

Și un final indrumare pentru reușita din buzna? Deși creșterea rețelei dvs. de clienți este importantă, nu uitați să cultivați și o rețea de alți consultanți independenți. „A a poseda o etnie de colegi liberi profesioniști din cine să răspundă idei și să obțină sfaturi este de neprețuit și probabil transporta la noi clienți potențiali în viitorime”, a grai Huffman.

Leave a comment