Sunday, May 19, 2024

Gloucester v Ospreys – sferturi de finală EPCR Challenge Cup LIVE

Acțiune

MECI ÎN DIRECT: Gloucester Rugby vs Ospreys

Challenge Cup – 12 prier 2024

Nu ratați meciul dintre Gloucester Rugby și Ospreys – urmăriți meciul live de rugby Challenge Cup cu Eurosport. Meciul începe la 19:00 pe 12 prier 2024. Obțineți rezumatul integral și evidențierile aoace – vedeți oricine a flagrant și obțineți statistici din meciurile recente. În surplus, găsiți toate cele mai recente scoruri, rezultate și clasamente de rugby.

Urmărește cele mai bune știri din-spre Gloucester Rugby și Ospreys și află cele mai actualizate rezultate, clasamente, marcatori și câștigători anteriori Challenge Cup.

Fanii rugbyului pot accesa comentariile experților și pot urmări cele mai bune momente. Fii la italic cu ce se întâmplă în Misina Mondială, Top 14, 6 Națiuni și Misina Campionilor.

Urmăriți videoclipuri de rugby cu momente importante din meciurile recente. A pune cele mai bune goluri din iest iarna și bucură-te de interviuri cu jucători și antrenori deslusire.

Faceți din Eurosport sorginte de destinație pentru știri sportive online – obțineți actualizări live și rezultate de la Gloucester Rugby vs Ospreys și urmăriți meciurile de rugby pe tot parcursul sezonului. Găsiți programe complete de intalnire, statistici și scoruri live, de la rugby la sportul rege, sportul alb, ciclism, snooker și multe altele.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe