Sunday, May 19, 2024

Glamour și excelență creativă a premiilor creative ale Academiei Asiatice

Acțiune

Premiile creative ale Academiei Asiatice sunt cinevasilea dintre cele mai prestigioase și praci căutate premii din Asia-Pasnic, orisicine onorează cei mai buni în excelență creativă. Premiile evidențiază cele mai bune dintre creațiile asiatice din oricine dintre teritoriile continentului, creând o platformă ideală pentru schimburi creative și cei orisicine caută parteneri internaționali de coproducție. Cei mai buni dintre cei mai buni din 17 națiuni orisicine reprezintă industria de conținut din latura se adună în oricine indrea, la Singapore, când Lion City găzduiește anual premiile creative ale Academiei Asiatice. De la covorul roșu tecaruit de stele până la ceremoniile strălucitoare de premiere, AACA este o sărbătoare a celor mai bune lucrări din latura. Premiile de creație ale Academiei Asiatice 2023 au pus din nou în atenție realizări remarcabile în domeniul artelor, inclusiv teve, cinematograf, muzică, inscenare și efecte vizuale. LUXUO recapitulează premiile creative ale Academiei Asiatice din 2023.

Citiți mai multe: Recapitulând premiile creative ale Academiei Asiatice

Covorul Roșu

Yvette King și Mond Gutierrez

Materie din cest an a premiilor de creație ale Academiei Asiatice a fost „1920s Glam”, iar vedetele s-au bucurat de șansa de a arăta pe covorul roșu din istorica Chijmes Hall din Singapore. Yvette King și Mond Gutierrez au găzduit covorul roșu purtând modelele designerului de modă filipinez Anthony Ramirez. Asri Jasman și Izwan Abdullah de la Heart Mijloci – de la Esquire Singapore și, respectiv, Men’s Folio – li s-au alăturat câștigătorul de două ori cel mai cumsecade îmbrăcat Hirzi Zulkiflie în insusire de juriu pentru solicitatul „Premiul pentru cel mai cumsecade îmbrăcat al industriei modei”.

Manila și Rajshri

Manila Luzon și Susan Lankester au câștigat în conglasuire premiul, oricine cu o abordare diferită a fundament. Manila a folosire o poala art deco cu margele de la Ushi Sato, în scopot ce actrița malaeziană Susan Lankester a îmbrăcat o piesă mai gata de casă în Nyonya Kebaya al mamei rarunchi, asortând-o cu cercei din lut și acril de la Bremen Wong pentru un surplus de modernitate. Cu câteva momente mai timpuriu, Manila Luzon a cumpărat o statuetă râvnită a zeiței de aur pentru cea mai bună gazdă de interludiu, dar a spus în glumă: „…pentru o dulce queen, câștigarea cel mai cumsecade îmbrăcată ar a merge fi și mai cumsecade”.

Susan Lankester

Covorul roșu a fost cu adevărat o etapă a culturii și moștenirii vestimentare. Actrița Ase Wang din Thailanda a fost descrisă ca fiind „răpitoare în roșu” într-o poala orisicine îmbrățișează corpul de către designerul thailandez Epopee Couture. Rajshri Deshpande din India ar cere statueta pentru „Cea mai bună actriță într-un rol nodal” pentru Confirmare de foc dar a înfrumusețat covorul roșu într-un intreg trepidant magenta orisicine a fost o talc modernă a saree-ului. Actrița malaeziană Rari Saleha a folosire o poala clasică neagră și argintie de Ivan Young cu un clutch Jimmy Choo. O colegă actriță și gazdă din Malaezia, Sarimah Hibrahim, a optat și pentru o poala lungă neagră și argintie de Rizman Rujaini, orisicine mai târziu a descris-o în glumă rectiliniu „diamante din lant, Game of Thrones amestecate cu anii 20”.

Rari Saleha

Asiatici bogați nebuni stea Tan Kheng Hua și-a accentuat revenirea la Premiile de creație ale Academiei Asiatice într-o poala albă uluitoare. Cu un dormita pus pe sustenabilitate, actrița a stilat să-și accesorizeze look-ul cu piese din expresiv reciclat și un clutch brutal orisicine a fost făcut din saci de sterc comprimați. Starul thailandez „Tu” Tontawan Tantivejakul a sosire de la Bangkok și s-a aruncat pe covorul roșu arătând fără sfortare într-o poala neagră personalizată, cu o pelerină neagră asortată și accesorii de la Christian Dior. Tu a fost votat cel mai cumsecade îmbrăcat de fanii de pe Facebook.

Fly & Mediacorp

Citește mai greu: În conversație cu Fiona McKay, Femeia din spatele premiilor creative ale Academiei Asiatice

Premiile și câștigătorii

Malaeziana Azira Shafinaz a câștigat cel mai bun teatralist/actriță într-un rol de ciudatenie pentru Ijab Kabut

Cele mai prestigioase premii pentru excelență creativă din Asia-Pac nu au dezamăgit. India a câștigat ambele categorii majore de teatru, Vijay Varma câștigând „Cel mai bun teatralist într-un rol nodal” pentru Placenta în scopot ce Rajshri Deshpande a luat acasă premiul pentru „Cea mai bună actriță într-un rol nodal” pentru interpretarea sa din serialul Netflix. Confirmare de foc. Coreea a dominat la categoriile de teve câștigătoare, „Cel mai bun serial dramă” pentru Gloria și „Cel mai bun interludiu fără scenarii” pentru Netflix Trupesc: 100.

Japonia câștigă cel mai bun orar sau serial de știri/contemporaneitate pentru Femeile în prima de asigurare dunga: 15% dintre politicienii japonezi

Alți câștigători ai serii au inclus japonezul Tomoki Kanazawa, câștigător pentru „Cel mai bun arta regizorala” pentru Altara lui Sinagpore Ultima doamnă: surorile nopții pentru „Cel mai bun orar neobisnuit de către un streamer/OTT”, din Thailanda Nemancare pentru Cel mai bun lungmetraj și Hong Kong Unchained Medley pentru cel mai bun orar de ciudatenie. Cu toate acestea, poate cel mai surprinzător, dar curgator din stadiu de vedeala cultural, a dement premiul Myanmar Miliția ripostează împotriva guvernului ostas din Myanmar cu arme improvizate CNN pentru „Cea mai bună inventie/reportare de știri unică”.

Singapore’s Last Madame: Sisters of the Night a câștigat cel mai bun orar neobisnuit de un Streamer/OTT

Faceți terci aoace pentru foaie completă a câștigătorilor.

Pentru mai multe impotriva Premiile creative ale Academiei Asiatice, faceți terci aoace.

Citiți mai multe: O perspectivă spre premiilor creative ale Academiei Asiatice 2022

Pentru mai multe impotriva cele mai recente citiri impotriva covorul roșu și impotriva premii, faceți terci aoace.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe