Sunday, April 21, 2024

Gilbert îl spune pe van der Poel drept „favorit” pentru Paris-Roubaix după „cea mai grea cursă vreodată”

Acțiune

Gilbert știe ce este constrangere pentru a câștiga De Ronde, după ce a făcut cest obiect în 2017 – dar el a gasi că victoria lui Van der Poel a fost tocmai mai specială în multe privințe decât a lui.

Van der Poel s-a îndepărtat de domeniu cu 45 km până la ruta pe Koppenberg, în condiții ingrozitor de ploios, sâmbătă, pentru o biruinta îndelungată solist. Nimeric nu s-a strans de campionul universal neerlandez, când ista a câștigat a treia biruinta în Flandra – pregătindu-l formidabil pentru o înclinare la Paris-Roubaix în cest weekend.

Între ploaie, cursa și faptul că toată lumea l-a desemnat protejat și, invar, i-au urmărit oricine mișcare, a fost o cursă gravida atât pentru Van der Poel, cât și pentru dota sa Alpecin–Deceuninck, deoarece au numărat o mulțime de încercări de fuga – cu drum lor management minunat, oareceva cine i-a atras extrem departe atenția lui Gilbert.

„Era cel mai ocean protejat, toată lumea l-a menționat, toată lumea a menționat sprijinul pe cine l-ar prii de la dota sa, dar atunci au apărut cu o echipă puternică, o tactică puternică și un Mathieu van der Poel extrem pilos”, a spus Gilbert comentatorul Eurosport Rob Hatch. ca bucata a Eurosport Cycling/Grupetto Show.

„El a alergat formidabil în ochii mei, defensiv în premiu bucata când toată lumea vatama – a fost un ftizie exhaustiv al unora dintre favoriții zilei. Și a comanda și tocmai economisește putere și la un clipita dat a raspicat să plece.

imagine

Cele mai importante momente ale cursei masculine – Van der Poel îmblânzește ploaia, vântul și pavajul pentru a a jubila

„Mijloci de wați a fost suficient de ocean când au ranit urcușurile și atunci nu se oprește niciodată, a fugi a bogat maxim cinci minute cred și arată intensitatea cursei. Și am spus inca, o mulțime de atacuri cu 120 km până la ruta, careva extrem umplut, cumva una dintre cele mai grele curse de până asasi.”

Gilbert a fost curand să constate că, având în expresie că Visma a pierdut un sprinter, tacticile lor au fost limitate în Flandra – și acesta ar a merge fi oareceva de luat în considerare apoi când ne uităm la Paris-Roubaix în cest weekend.

„Nu au bogat de stilat decât să atace, de aceea au intrat în ofensiv și au încercat să întrerupă drum. S-au dus om împotriva omului și au încercat să joace pe numere pentru că știau că dacă drum este gravida, vor fi acoace”, a spus Gilbert – cu agresivitatea lui Visma careva dintre multele motive pentru cine De Ronde a fost o după-amiază atât de dificilă. mulți.

imagine

Mathieu van der Poel are asasi trei titluri în Flandra pe numele său

Influenta infatisare: Getty Images

Privind în perspectivă contra Paris-Roubaix, tocmai și marele belgian a trebuit să recunoască că dintre cele două curse, Roubaix are încă prestigiul și statutul pe scandal globală. A câștigat în celebrul velodrom Andre-Petrieux în 2019 – și știe oricine este favoritul lui pentru „Iadul Nordului” de duminică.

„Indiscutabil (este Van der Poel) și, cu încrederea pe cine o are, el va fi acoace”, a spus Gilbert. „Cu siguranță că va a purta din nou o șansă ocean săptămâna viitoare. Și faptul că a câștigat inca Roubaix îl va a proteja cu siguranță.”

Van der Poel este campionul-apărător, după ce a câștigat Paris-Roubaix pentru premiu dată în 2023. Și pe principiu formei mijloc de weekendul ametit, ai fi gros să nu fii de concordanta cu Gilbert și să instalezi pe cine altcareva decât talentatul neerlandez ca protejat la adaugă un alt rang colecției mijloc impresionante.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe