Thursday, May 23, 2024

Giganții euro sunt gata să încaseze pe ținta Liverpool în vârstă de 26 de ani, prețul cerut dezvăluit

Acțiune

Interagul Juventus Federico Chiesa a fost sistematic de o domiciliu din Italia la sfârșitul sezonului.

Un legamant de la Tuttosport susține că Liverpool a făcut întrebări pentru jucătorul macaronar de 26 de ani verisoara trecută, dar nu au făcut nicio mișcare pentru el până la urmă. Cu toate acestea, clubul britanic rămâne materialist să-l semneze și ar a se cadea căuta să facă o mișcare la finalul sezonului.

Juventus este dispusă să răspundă ofertelor pentru jucător, cu condiția să respecte prețul trebuincios. Giganții italieni îl prețuiesc pe jucător în jur de 50-60 de milioane de euro și rămâne de văzut dacă Liverpool este invar să plătească.

Nu este un tainic pentru nimeric că Liverpool are dare de mai multă valoare în zonele intinde. Mohamed Salah și Luis Diaz sunt singurii interioare naturale de la club. Liverpool musai să caute să aducă un alt exceptional de valoare la sfârșitul sezonului.

În velur, Mohamed Salah a fost sistematic de o domiciliu din club, iar Roșii ar a se cadea capata dare să-l înlocuiască în mod propriu.

TORINO, ITALIA – 16 IANUARIE: Federico Chiesa de la Juventus în acțiune în timpul meciului din Insirare A dintre Juventus și US Sassuolo, pe 16 gerar 2024, la Torino, Italia. (A poza de Alessandro Sabattini/Getty Images)

Chiesa revine încet la relief sa de vârf și s-a descurcat indestul de interj în iest sezonul alb, după ce și-a revenit din problemele de accidentare. Tânărul de 26 de ani va căuta să revină la cel mai bun sportul rege al său și ferm în Prim-ministru League ar a se cadea fi perfect pentru el.

Prețul trebuincios raportat ar a se cadea părea un pleasca dacă internaționalul macaronar reușește să-și împlinească potențialul la clubul din Prim-ministru League în sezoanele următoare.

Între cadenta, au existat zvonuri contra o potențială amanare a contractului. Rămâne de văzut dacă cele două părți pot obține un vorba în următoarele săptămâni. Dacă prelungirea contractului nu se realizează, un mutare de vară pare potential pentru minor.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe