sâmbătă, aprilie 20, 2024

Giganții euro care încearcă să deturneze Chelsea se mișcă pentru un atac minune evaluat la 51 de milioane de lire sterline

Acțiune

Atacantul brazilian Estevao Willian a fost pansare de o asezare de la club și oameni ca Chelsea și Barcelona sunt dornici de el.

Nimerit unui legamant de la Mirror, Chelsea lucrează la o înțelegere pentru a hotarnici tânărul de 16 ani din brumar și speră să finalizeze contractul în curând. Cu toate acestea, Barcelona lucrează și în culise pentru a termina înțelegerea și a folosit discuții cu reprezentanții jucătorului. Actualmente sunt din ce în ce mai optimiști cu luare-aminte la deturnarea mișcării lui Chelsea de a-l hotarnici pe brazilian.

Tânărul de 16 ani este deosebit pretuit în America de Sud și are un viitorime gramada în față. El are o clauză de mantuire de 51 de milioane de lire sterline în intelegere și rămâne de văzut dacă Chelsea este pregătită să o declanșeze.

Estevao Willian în acțiune pentru Palmeiras

Estevao Willian le-ar a se cadea a veni pe Chelsea și Barcelona 51 de milioane de lire sterline

Estevao Willian, curent și sub numele de Messiinho, se va a se cadea alătura lui Chelsea după ce a împlinit 18 ani, iar Blues ar a se cadea ahtia să-l semneze la un preț mai convenabil. Ei trec prin dificultăți financiare exact imediat și vor a se cuveni să respecte reglementările financiare din Prim-ministru League. Cheltuirea banilor lauda pe brazilian ar a se cadea să nu fie eventual pentru ei.

Pe de altă latura, Barcelona nu are mijloace financiare pentru a a prapadi 51 de milioane de lire sterline pe atacatorul de 16 ani.

Rămâne de văzut dacă Palmeiras este pregătit să-și reducă prețul trebuincios pentru jucător. Tânărul de 16 ani s-ar a se cadea a avansa într-un jucător elucidare pentru ambele cluburi și are instrumentele pentru a se a supune ca un inaintas de top, cu îndrumarea potrivită.

CITIT  Scoția reține riposta curajosă a Țării Galilor pentru a deschide campania cu victorie

Chelsea și Barcelona au un palmares dramatic de formare a tinerilor jucători și l-ar a se cadea a sustine pe brazilian să-și împlinească potențialul.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe