sâmbătă, aprilie 20, 2024

Giants îl va găzdui pe JJ McCarthy pentru un antrenament privat în Duminica Paștelui

Acțiune

New York Giants dețin cea de-a șasea scrutin generală în viitoarea draft NFL 2024 și se pare că sunt blocați să ia un fundaș cu acea selecție. În miracol semnării actualului QB Daniel Jones cu un intelegere compact în urmă cu cumva câțiva ani, toate indicii sunt că vor a intrebuinta a se situa actuală de draft oricare anticipa să fie manos în poziție pentru a a trata viitorul.

Giants vor capata un antrenament propriu cu JJ McCarthy

Se pare că își fac diligența cuvenită peste tuturor perspectivelor disponibile. Managerul obstesc Joe Schoen și antrenorul magistral Brian Daboll au vizitat Zilele Pro ale lui Jayden Daniels din LSU și Drake Maye din Carolina de Crivat, dar se pare că și-au pus ochii pe o altă perspectivă oricare a dezvoltat actual în consiliile de draft.

După cum relatează Pat Leonard, contingentul de la Giants, contingența va călători la Ann Arbor, Michigan, în Duminica Paștelui, și va a sistematiza un antrenament propriu cu fundasul JJ McCarthy.

Produsul Michigan s-a inlaturare de-a lungul procesului. Caleb Williams și Drake Maye s-au gândit de multă curs că sunt primii doi potențiali, dar băieți conj McCarthy și Jayden Daniels din LSU sunt parut priviți ca niște bunuri de bază. Există unii oricare prevăd că Daniels o detronează pe Maye ca selecție generală consensul #2 în spatele lui Williams, iar cei oricare fac cote limpede și-au luat notă pe glaf de pariuri.

CITIT  Pogacar „ar putea plăti prețul” pentru faptele sale de la începutul sezonului înaintea dublei Giro-Tour - Indurain

Alte echipe și-au arătat interesul

Giants ar a se cuveni fi nevoiți să facă o tranzacție pentru a-l aproba pe McCarthy dacă îl vor. Ei se află în surpriza pe locul 6, oricare ar fi viguros fi locul formidabil de aterizaj pentru McCarthy înainte de schimbarea recentă a gândirii din partea de sus a tablei. Primii trei jucători scoși de pe tablă vor fi poate fundași, dar oricare vor fi drept nu au fost încă decisi.

Există și alte echipe oricare și-au arătat interesul în potențialul de a dezvolta pentru McCarthy. Numele său a fost logic de vikingii din Minnesota, oricare au a 11-a scrutin, și au existat limpede unele zvonuri că comandanții ar fi interesați cumpatat. Washingtonul nu ar a urma să se miște excesiv indelungat, totuși, deoarece dețin a doua scrutin generală.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe