sâmbătă, aprilie 20, 2024

Giannis Antetokounmpo (ischio-coardei) este eliminat în această seară pentru Milwaukee vs. Boston Celtics

Acțiune

În această seară, Bucks vor fi pe drum-de-fier pentru a-i înfrunta pe Celtics. Este o comparatie între primele două echipe din Conferința de Est. Boston are cel mai bun record din NBA la 54-14 în aiest anotimp. Milwaukee are 44-24, al doilea în Est. Se așteaptă o comparatie la categoria insarcinata între Bucks și Celtics.

Cu toate acestea, Milwaukee va rămâne fără MVP-ul lor PF Giannis Antetokounmpo. El are de-a confectiona cu niște accidentări la ischio-coarde și imbraca joacă în siguranță la sfârșitul sezonului. De opt ori All-Vedeta a jucat în 64 din cele 68 de meciuri din 2023-2024. Va a se impune să așteptăm până la un potențial strivi post-sezon pentru a-i a se uita pe Celtics înfruntând o echipă Bucks cu Giannis Antetokounmpo.

Milwaukee va fi fără serviciile lui Giannis Antetokounmpo miercuri seară împotriva celor de la Celtics

Pentru al doilea anotimp la rând, Giannis Antetokounmpo are o mijlocie de asupra 30 de puncte pe strivi pentru Bucks. În 2023-24, tânărul de 29 de ani are o mijlocie de (30,8) puncte, (11,2) recuperări, (6,4) pase decisive, (1,2) furări și (1,0) blocări pe joc. Aceasta este o producție de elită fiecine nu eventual fi înlocuită de un jucător pentru Milwaukee. Mai select în meciul cu Boston Celtics. Cu Giannis afară, așteptați-vă să-l vedeți pe hercule intins Bobby Portis introdus în formația de plecare.

CITIT  Formații Man United vs Everton, previzualizare, știri despre echipă și unde să vizionezi

Portis a jucat în orisicare strivi pentru Milwaukee în aiest anotimp și a făcut un plecare. Plauzibil că va confectiona al doilea din anotimp în inserare acesta împotriva Celtics. În aiest anotimp, Portis are o mijlocie de (13,4) puncte, (7,1) recuperări și (1,2) pase decisive pe strivi. În catifea, Portis suna o prevenție eficientă (.393) decinde de arc în 2023-24. Deși nu este Giannis Antetokounmpo, Portis eventual darui în reluare echipei minute de insusire împotriva Bostonului.

Dacă Bucks vor a poseda o șansă să învingă Boston, vor a poseda trebuinta de o performanță totală a lui Damian Lillard. Nu va fi ușor pentru veteranul PG să-și găsească șutul împotriva Celtics. El va fi principala grija a Bostonului în apărare. Lillard va a poseda trebuinta de ajutorul coechipierilor săi pentru a-l învinge pe Jayson Tatum la Boston. Milwaukee va fi pregătit pentru creare. Cu toate acestea, asta ar a merge fi un joc fiecine le scapă dacă nu pot ține pasul.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe