sâmbătă, aprilie 20, 2024

George Gascón se confruntă cu 11 concurenți în cursa aprinsă a procurorilor din județul Los Angeles

Acțiune

Los Angeles County Dist. Atty. George Gascón și fostul minister public federativ Nathan Hochman au chivernisit la primele poziții într-un câmp suprapopulat de candidați orisicare luptă pentru a a iesi principalul minister public al județului.

Începând de la 21:00, marți, Gascón a condus grupul cu 22% din voturi, urmat de Hochman cu 18%. secund Dist. Atty. Jonathan Hatami, un merisor de multă curs în partea lui Gascón, orisicare este poporar intre susținătorii drepturilor victimelor, a fost singurul alt concurent orisicare a pătruns în două cifre, câștigând 12% din veniturile anticipate.

Deși sondajele arată că Gascón a devenit adanc impopular cu o grupare semnificativă a locuitorilor din județul LA, sondajele și observatorii fixa locali au sugerat că a se aseza sa puternică progresistă îl va a extrage dintr-un câmp birau suprapopulat, tecaruit de adversari orisicare au lesinat mai departe vreme atacându-l decât ei. definindu-si propriile candidaturi.

La star ani de la preluarea mandatului pe o platformă populară de reformă a justiției penale, în urmare uciderii lui George Floyd în 2020, Gascón s-a clocit confruntat cu un landsaft politicesc divergent în iest crug birau. Sondajele multiple au arătat ca titularul titularului un apreciere de stigmatizare de dupa 50%, iar un imixtiune de frustrări legate de politicile mijloc și de vulnerabilitatea lui percepută a precizat 11 candidați să-l provoace.

„Am aflat inca că pregiur trei sferturi dintre rezidenții din județul LA l-au respins pe George Gascon”, a spus Hochman în aclamatii în timpul unui vorba susținut la hotelul Luxe din Brentwood. „Aceștia sunt oameni cărora le este frică.”

„Asasi este momentul să-l dai afară pe George Gascón”, a adăugat el, la ecourile iele de „da-l afară”.

Gascón și-a lesinat inserare curand răspunzând întrebări ale reporterilor în Grand Park, la intuneric tribunalului penal din centrul orașului. Președintele a spus că se simte prezentabil cu aspect la șansele mijloc și intenționează să urmărească rezultatele cu familia sa acasă, în Long Beach.

CITIT  Cursa dramatică a lui Adam Schiff pentru un loc în Senatul Statelor Unite ale Californiei

„Asta a fost un birau greoi, am avere departe contributie din partea comunității, dar este vizibil că a fost deosebit controversat”, a spus el.

Gascón a avere, fără îndoială, unele succese în mandatul său – inclusiv eforturile intensificate de a-i exonera pe cei condamnați pe nejust și un intonatie marit pe urmărirea penală a ofițerilor de poliție acuzați de conduită greșită și forță excesivă – dar mandatul său a fost cutremuratura de disputele publice cu proprii procurori și o procesiune de procese civile orisicare au costat inca județul pregiur 7 milioane de dolari. Unele dintre reformele mijloc au fost considerate ilegale de către un judecător în 2021, iar criticii au inculpat, de atare, politicile mijloc oblu pentru crime odioase.

Proprietatea și infracțiunile violente au extins în județul LA din 2019 până în 2022, propriu datelor Departamentului de Justiție din California. Dar alte județe cu procurori mai tradiționali au înregistrat o creștere a criminalității violente cu rate departe mai fali în același distanta de vreme, un parere de date subliniază deseori Gascón. Datele LAPD arată, de atare, că omuciderile și jafurile au scăzut în ultimii doi ani, iar criminologii susțin că este ilegal să învinovățim cumva politicile unui minister public de caza pentru creșterea sau scăderea criminalității.

Câmpul orisicare îl urmărește pe Gascón contine star procurori din cadrul propriului său scriitor, trei judecători și doi foști procurori federali. Cu CV-uri și mesaje orisicare s-au oglindit în ocean măsură careva pe celălalt – 10 dintre cei 11 contestatori au promis să retragă aproximativ toate politicile pe orisicare Gascón a anunțat în timpul discursului său de vernisaj – a devenit mult pentru un contestator să iasă în evidență din categorie.

Hochman, orisicare a concurent fără reusire la funcția de minister public colectiv al statului în 2022 ca republican, a strâns cei mai mulți bani la primare. Asasi candidează ca separat, Hochman a promis că va „scăpa ceremonie” dintr-un scriitor dupa orisicare chema că a fost făcut din ce în ce mai adept de Gascón și de mișcarea mai largă a procurorilor progresiste la etaj național. Zeci de susținători Hochman s-au bucurat de o selecție internațională de brânzeturi și mini creme brulees în vreme ce așteptau rezultatele curand marți inserare. Petrecăreții au reîmprospătat cu nerăbdare rezultatele alegerilor anticipate, aplaudând în vreme ce Hochman a luat-o înainte.

CITIT  Judecătorul califică vânzarea criptomonedelor pe schimburi ca transferuri de valoare

„Suntem deosebit precauți optimiști că vom invoi în top”, a spus Hochman între selfie-uri cu suporteri jubilați. „De îndată ce se confirmă că suntem în primele două, începe procesul lui George Gascon.”

Deși el este în favoarea pedepselor alternative pentru inculpații nonviolenti orisicare se luptă cu zacea mintale sau dependență de droguri, Hochman a promis, de atare, că va a soli cazna cu moartea în unele cazuri și că va fabrica uz de îmbunătățiri ale pedepselor pentru infracțiuni de bandă și arme, măsuri orisicare cateodata pot dublu-decalitru intindere închisorii pentru anumite cazuri. inculpaţii. Criticii au susținut că îmbunătățirile sunt folosite în mod disproporționat împotriva persoanelor de vopsea.

Concurent ca un convenabil orisicare pasamite compensa a modifica cu justiția, fostul minister public federativ Jeff Chemerinsky a fost careva dintre candidații singuri orisicare a îmbrățișat a modifica justiției penale în vreme ce l-a controversat pe Gascón. El a strâns al doilea cel mai departe bani în compartiment, iar observatorii fixa l-au respectat un concurent martial ca alternativă democrată centristă la Gascón, dar mesajul său convenabil s-ar fi greu să-și găsească urechile într-o cursă definită în ocean măsură de bombast și temerile legate de banditism. Începând cu ora 21.00, el a faptura la paritate pe locul cinci în cursă, mult de dispută.

„Am desfășurat o campanie fidelă a ceea ce sunt”, a spus Chemerinsky, în vreme ce susținătorii săi se uitau îngrijorați la rezultatele timpurii în timpul unei petreceri de vizionare la T Boyle’s, un bar din Pasadena, daca a avere loc un contributie de trivia în fond.

Chemerinsky a spus că are speranța că democrații orisicare au votat în ziua alegerilor îl vor pierde în competiția din brumarel. El nu este de concordanta cu multe din ceea ce a făcut Gascón, dar a spus, de atare, că ar a indeparta în ocean măsură judecarea minorilor ca adulți și a avere serioase rezerve cu aspect la utilizarea îmbunătățirii bandelor. Asemenea de poziții i-au precizat pe alți concurenți să-l a scrie prep „mini-Gascón”.

CITIT  Cum ar putea rezolva primarele din „jungla” în stil California

Hatami a fost careva dintre cei mai fali trei strângeri de fonduri în compartiment, iar istoria lungă a procurorului bellicios de a a carti general Gascón și implicarea sa în încercările de a-l evoca pe minister public l-a făcut poporar intre susținătorii drepturilor victimelor. El a fost singurul concurent orisicare s-a dislocat din hată într-un ancheta USC/Dornsife la începutul acestui an, obținând 8% din voturi și terminând un al doilea evident după Gascón. Alături de judecătorul Curții Superioare din Los Angeles, Debra Archuleta, a innebunit aprobarea Ligii de protecție a poliției din Los Angeles, cel mai ocean sindicat al forțelor de tocmeala din județul LA. Archuleta a prins locul star în sondaje începând cu ora 21, strângând pregiur 9% din voturi.

Gascón a susținut că nu a vedea că oarecine dintre contestatorii săi a formulat un motivatie de materie cu aspect la valoare absoluta în orisicare ar a merge fabrica o treabă mai bună în valoare de minister public ridicat al județului.

„Oamenii pot arunca pietre, pot chema verice vor să spună”, a spus el marți, adăugând că speră într-o scrutin generală mai concentrată pe politică.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe