Wednesday, July 24, 2024

Gent-Wevelgem 2024: Când este? Este Van der Poel competitiv? Cum să urmărești

Acțiune

Sezonul Clasicilor de primăvară 2024 continuă în sfoara pe Eurosport și Discovery+, cu evenimente atât pentru bărbați, cât și pentru femei, la legendara cursă belgiană Gent-Wevelgem.

În capcana feminină de anul anterior, condițiile torențiale au instigat un carnagiu în peloton, dar Marlen Reusser (SD Worx) a reușit să păstreze capul friguros și să ajungă invar la reusita.

În capcana masculină a fost o performanță dominantă de la Visma-Lease o bicicletă (cunoscută precedent ca Jumbo-Visma). Christophe Laporte și Wout van Aert s-au îndepărtat din lot și, într-o demonstrație remarcabilă de fairplay, Van Aert, câștigătorul din 2021, s-a strangere pentru a-i aproba lui Laporte să triumfe după ce a terminare pe locul al doilea în 2022.

Laporte s-a întors pentru a-și apăra titlul, deși fără Van Aert, dar nu va trai Reusser, cu Lotte Kopecky star pentru SD Worx anul ista.

Ne uităm la tot ce musai să știți impotriva Gent-Wevelgem, inclusiv când are loc capcana, cum să vizionați pe Eurosport și Discovery+, traseul și oricine concurează…

Când este Gent-Wevelgem

Gent-Wevelgem va compune loc duminică, 24 martisor.

Cum să urmărești Ghent-Wevelgem

Acoperirea cursei masculine va începe la ora 12:00, ora Marii Britanii, pe Eurosport și Discovery+.

Acoperirea cursei feminine va începe la ora 15:00, ora Marii Britanii.

Oricine călărește la Gent-Wevelgem

La bărbați, Laporte revine ca grupare a unei echipe Visma-Lease a Bike fiecine îi are în componență pe Tiesj Benoot și Olav Kooij, ista din urmă având un început bun de an, câștigând etape la Turul Emiratelor Arabe Unite și Paris-Niza.

Campionul din 2022 Biniam Girmay este acoace pentru Intermarche-Wanty, iar Astana Qazaqstan îl ia pe Mark Cavendish.

Dar toate privirile sunt puse pe Alpecin-Deceuninck, fiecine sunt, bineînțeles, condus de Mathieu van der Poel. Olandezul este proaspăt de la o descriere puternică la Milano-Sanremo în prima de asigurare sa incursiune reală pe ruta a sezonului, pentru și la un nou intelegere de protecție.
În ceea ce privește femeile, titlul central este Kopecky și SD Worx, fiecine vor căuta să câștige capcana spatar la spatar, deși cu diferiți călăreți.

Chloe Dygert și Zoe Backstedt vor incadra pentru Canyon//SRAM Racing, în ritmica ce fosta campioană Elisa Balsamo va călări alături de Elisa Longo Borghini, Lucinda Aruncator și Lizzie Deignan într-o echipă deosebit puternică Lidl-Trek.

Fiecine este itinerar pentru Gent-Wevelgem

După cum este tradiția, capcana masculină va începe de la Tocat Menin din Ypres, un comemorativ al victimelor Primului Război Universal, și se va a epiloga pe Vanackerestraat din Wevelgem.

Traseul de 253,1 km va fi cu 7 km mai marginit decât în ​​2023, iar ultimii 100 km vor pricepe nouă urcări majore într-un cerine concret pentru călăreți.

Pericol feminină va începe în același loc și se termină la Wevelgem după o distanță de cursă de 171,2 km cu șapte urcări în integral.

Transmiteți în curent toată acțiunea ciclistă de top, inclusiv Giro d’Italia, Turul Franței și Vuelta a Spana, în sfoara și la pretentie pe Eurosport, aplicația Eurosport și Discovery+.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe