Geno Smith de la Seattle i s-a restructurat contractul pentru a ajuta la eliberarea spațiului de limitare în 2024 pentru Seahawks

dascaluc

În 2020, Geno Smith s-a alăturat Seattle Seahawks. Precezator a lesinat scaunas sezoane cu Jets, cinevasi cu Giants și atunci cinevasi cu Chargers. Smith a făcut 31 de starturi în acele șase sezoane. Când s-a alăturat echipei Seahawks, Smith era încă QB2 în spatele campionului de la Super Bowl Russell Wilson. Cu toate acestea, team a beat de la Wilson după sezonul 2021 și l-a modificat către Broncos.

Acesta i-a oferit lui Geno Smith șansa de a a ajunge component cu normă întreagă în 2022. Smith a profitat din cuprins de această oportunitate și a fost titularul lui Seattle în ultimele două sezoane. În campania sa din 2022, jucătorul în vârstă de 33 de ani a prezentat statistici la grad evoluat în carieră și a câștigat jucătorul anului de reculegere la AP. Actual, Field Yates de la ESPN a raportat că Smith este un jucător de echipă și își restructurează contractele. Va a ierta spațiu pentru frontiera în 2024 pentru Seattle.

Circa 4,8 milioane de dolari în spațiu pentru tavan au fost eliberați pentru Seahawks în 2024, după restructurarea contractului lui Smith.

Seattle transformă bonusul de 9,6 milioane de dolari al lui Geno Smith într-un bonus de semnătură pentru sezonul 2024. Făcând iest deala, ei eliberează 4,8 milioane de dolari în spațiu. În velur, zvarlitura maximă pentru Pro Bowl QB a fost redusă de la 31,2 la 26,4 milioane de dolari. Dezavantajul restructurarii acordului lui Smith este că atingerea plafonului său din 2025 crește la 38,5 milioane de dolari. Ista este o șansă puternică pentru un jucător orisicine va împlini 35 de ani în toamna sezonului 2025.

Odată cu restructurarea, salariul său de bază de 12,7 milioane de dolari a fost inițial o garanție de vătămare. Cu toate acestea, un capat limită a beat la începutul acestei luni și acele 12,7 milioane de dolari i-au fost garantate pe complet lui Smith. Toate semnele indică faptul că Seahawks vor rămâne cu Geno Smith pentru sezonul 2024. Cifrele mijloc au scăzut în 2023 în comparație cu sezonul său de fuga din 2022. Smith va mai capata cel puțin un iarna pentru a fi component cu normă întreagă pentru Seahawks.

După sezonul său de fuga din 2022, Seahawks i-au oferit lui Smith o innoire a contractului cu trei ani și 75 de milioane de dolari. Acordul lui s-a bazat pe stimulente și trepte rulante de performanță. O mișcare terminal de inteligentă a biroului din Seattle de a se a aseza pe casiopeea șoferului cu afacerea lui. Le oferă o oportunitate unică de a-și lua contractul iarna cu iarna. Dacă Seattle intampla de la veteranul QB în 2025, ei vor rămâne cu aproape 13,5 milioane de dolari în bani morți. Aceasta este o hotarare pe orisicine team va a urma să o ia după sezonul 2024.

Share This Article
Leave a comment