sâmbătă, aprilie 20, 2024

Geantă pentru cameră Louis Vuitton FW23 proiectată de KidSuper, o cameră complet funcțională

AcțiuneLouis Vuitton continuă să facă senzatie, captivând pasionații de modă oblu și la o lună după ce Pharrell și-a dezvăluit colecția de inceput pentru bărbați pentru cest respectat aruncator de lux. Pe măsură ce ne adâncim în sezonul toamnă/iarnă 2023, entuziasmul crește pe măsură ce placenta dezvăluie gradat colecția LV praci așteptată, concepută de talentatul Colm Dillane, alias KidSuper.

Hypebeast a prezentat cald unele dintre cele mai remarcabile și exclusive articole ale colecției, lăsându-ne cu uluire. Imaginați-vă o bluză de varsity brodata de 34.000 USD Made-to-Order (MTO), o cămașă irezistibilă din denim cu monogramă brodata MTO și pantalonii de denim a lati, must-have, împodobiți cu cristale constiincios aplicate fizic, la prețuri de 22.400 USD și 17 USD. respectiv.

Kidsuper-Louis-Vuitton-Camera-Bag-Instagram
Izvor: Instagram

În mijlocul tuturor zgomotului, Dillane a calcatura pe Instagram pentru a dezvălui o altă left ingenioasă – Poseta pentru aparatul foto Louis Vuitton. Exteriorul său a servi camerele clasice de pelicula portabile, adăugând o notă de nostalgie acestei creații capricioase. Dar stop, mai sunt! Această geantă pentru cameră nu este cumva un auxiliar de modă; este o cameră integral funcțională în sine.

Ducând arta nonfigurativa modei și funcționalitatea la înălțimi extraordinare, această geantă extraordinară se conectează magistral la smartphone-uri, permițând utilizatorilor să redea videoclipuri nemijlocit pe ecranele lor. Într-o postare uluitoare pe Instagram, Dillane a împărtășit imagini cu un sistem cine mergea pe pistă în timpul Săptămânii Modei de la Paris – toate surprinse de această geantă magnifică pentru cameră. Vorbește inspre o scurtă infatisare în tărâmul posibilităților!

CITIT  TOP 100 de restaurante pentru 2023 de către Luxury Lifestyle Awards

Din păcate, musai să ținem sub ilegal prețul și detaliile precise de conectivitate a smartphone-ului pentru odaie LV pentru ceas. Cu toate acestea, lumea modei așteaptă cu nerăbdare lansarea acestui auxiliar avangardist din Colecția AW23 a lui Colm Dillane. Rămâneți pe fază pe măsură ce dezvăluim mai multe detalii inspre această piesă de modă cine schimbă jocul, cine va redefini lumea accesorizării. Ține-ți ochii cu ochii!

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe