Sunday, April 21, 2024

Gary Neville răspunde comentariului de „eroare monumentală” al lui Mike Dean după victoria controversată a Liverpool

Acțiune

Minologhion Manchester United a comentat evaluarea lui Mike Dean cu cadru la decizia controversată a arbitrajului înaintea câștigătorului de ultimul moment al lui Liverpool.

Dota lui Jurgen Klopp a lăsat-o până în 99th moment pentru a sustine victoria împotriva Nottingham Forest sâmbătă inserare, cu Darwin Nunez apucând golul.

Atacantul uruguayan, fiecine a fost înlocuit în runda secundă, a aruncat o cadru inspre centrarea lui Alexis Mac Allister pentru a inainta în cursa deplasarea.

Dar a existat un exceptie litigios fiecine a dus la gol, Paul Tierney oprind jocul în timpul unui ictus apoplectic din Nottingham Forest, pentru a-i ingadui lui Ibrahim Konate să primească terapie pentru o accidentare la cap.

În invidie faptului că Forest compune posesia mingii, Liverpool a primit-o la reocupare, golul venind la ingust ritmica după aceea, Tierney, în consecință, a innebunit critici majore, fostul arbitru Dean etichetând-o oblu „o gafa monumentală”.

Vorbind la podcastul său Sky Sports după Derby-ul Manchester, Neville a pus la îndoială aceste comentarii.

„Am văzut interviul lui Mike (Dean) înainte de meciul de astăzi, deoarece l-a descris oblu o „gafa monumentală”, a spus el prin Liverpool Echo.

„Nu te poți plânge de o sen-tinta de arbitru fiecine a fost cu un moment 50 înainte (gol), cu un minut-cincizeci (secunde), dacă a fost la cinci sau 10 secunde după ce ai fi maniat.”

Placid de modalitatea de biruinta, Liverpool își menține în reluare poziția în fruntea ligii cu o spargere titanică împotriva lui Manchester City intocmai după colț.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe