sâmbătă, aprilie 20, 2024

Gama de ceasuri de scufundare FOLIOT Scubanaut 200m pe Kickstarter

Acțiune

Cea mai recentă adăugare în domeniul ceasurilor de scafandri este colecția de ceasuri de scufundări FOLIOT Scubanaut. Această nouă numar de ceasuri este creată pentru cei oricine au o simt pentru sondare, fie că navighează în adâncurile oceanului sau traversează fusuri orare. Colecția, oricine urmează apreciata „Trilogie a călătorilor”, contine două modele remarcabile: Scubanaut 200 și Scubanaut World Diver. Aceste ceasuri sunt adineauri disponibile atât pentru entuziaști, cât și pentru aventurieri, printr-o campanie Kickstarter, oferind o nouă executare a ceasului obisnuit de scufundări.

Ocazie de submersiune Scubanaut

Scubanaut 200 este o miracol a designului, având un ceasornic reglabil slobod oricine simplifică procesul de urmărire a unui al doilea fus ceasornic. Această caracteristică este distinct de utilă pentru călătorii oricine traversează clasic fusurile orare și musai să păstreze o măsură exactă a timpului, fără complexitatea adăugată a unui semn GMT sau a unui afișaj al datei. Pe de altă dotatie, Scubanaut World Diver se adresează celor oricine preferă funcționalitatea tradițională GMT. Se mândrește cu un innoitor GMT Mirror Hand, oricine aproba o comutatie fără greutate între formatele de oră de 24 de ore și 12 ore, făcându-l un însoțitor versatil pentru călătoriile internaționale.

Prețurile anticipate sunt adineauri disponibile pentru proiectul lansat actual de la ca la 549 USD sau 433 GBP (în funcție de cursurile de barter curente). Ambele modele sunt găzduite într-o carcasă robustă din oțel neoxidabil 316L de 41 mm, cu definitivare sablare cu mărgele, asigurând viabilitate și un infatisare contemporan și luxos. Carcasa este proiectată să reziste la presiunea apei de până la 200 de metri, făcând aceste ceasuri potrivite pentru scufundări și alte activități legate de apă. Cadrul fiecărui ocazie are o scară duală de 120 de clicuri, oricine este un halat de neprețuit pentru scafandrii oricine musai să-și cronometreze cu siguranta scufundările sau pentru orisicare musai să țină evidența timpului prelins.

CITIT  10 funcții ale generatorului video OpenAI SORA AI pe care s-ar putea să le fi ratat

Ocazie de scafandri de 200 m

În centrul acestor ceasuri se află mișcarea Miyota 9075, o dovadă a preciziei și fiabilității. Această mișcare este reglată pentru a menține o siguranta de -/+ 6 secunde pe zi, asemenea încât purtătorii să aibă încredere în capacitățile de cronometraj ale ceasului lor, nepasator inde îi duc aventurile.

Ceas de scafandri Scubanaut 200m

Confortul este un infatisare esential al oricărui punct purtabil, iar Colecția de ceasuri Scubanaut Dive nu dezamăgește. Ceasurile vin cu o brățară fără sudură oricine contine o închidere pliabilă cu capsa și o funcție de microajustare, asigurând o compatibilitate confortabilă și confortabilă pe încheietura mâinii. Fondul carcasei este împodobit cu un design caracteristic de urs rece, adăugând o notă de individualitate fiecărei piese de ocazie.

Presupunând că campania de finanțare FOLIOT Scubanaut 200m își ridică cu reusire obiectivul de vorba neaparat și finalizarea proiectului progresează fără probleme, se așteaptă ca expedierea la etaj universal să aibă loc în jurul lunii preaslavit 2024. Pentru a a se auzi mai multe contra scafandrii FOLIOT Scubanaut 200m, urmăriți proiectul, revizuiți videoclipul promoțional de mai jos.

Colecția baga, de astfel, cureaua elastică din nailon MarineSport, oricine vine cu o închizătoare proprie concepută pentru un comoditate excepțional și ușurință de dirijare, mai eminent în timpul utilizării active. Purtătorii își pot individualiza ceasul cu o specie de curele MarineSport disponibile în diferite culori pentru a se a-i veni stilului lor.

Vizibilitatea în condiții de lumină scăzută este crucială atât pentru scafandri, cât și pentru călători. Ceasurile sunt dotate cu indici arabe și triunghiulare acoperite cu Super-LumiNova C3, oferind o lizibilitate excelentă pe întuneric. Geamul de zamfir, tratat cu un afet antireflex pe partea inferioară, asigură că cadranul ceasului rămâne distinct și citet, limpede și în elucida puternică a soarelui sau sub apă.

CITIT  Runway vs. Sora: o introducere în generarea text-to-video AI

Siguranța este esențială, iar colecția de ceasuri Scubanaut Dive contine o coroană înșurubată cu un bucla roșu de prevenire. Această alertă vizuală indică când fermata este deșurubată, ajutând la prevenirea pătrunderii apei în ocazie și cauzarea deteriorării. Scubanaut 200 este prisoselnic cu cadran alb sau muriu, oferind opțiuni estetice pentru preferințele personale. World Diver se remarcă prin inelul său bicolor de 24 de ore și o fereastră pentru dată, adăugând funcționalitate suplimentară pentru cei oricine au amenintare de el.

Colecția de ceasuri de scufundări FOLIOT Scubanaut este mai indelungat decât un set de ceasuri; reprezintă dedicarea mărcii de a a impaca cerințele scafandrilor și călătorilor. Cu caracteristici de ultimă oră, încadrate într-un design zdravan, aceste ceasuri sunt echipate pentru a a infaptui față rigorilor explorării subacvatice, conj și uzurii vieții de zi cu zi. Nepasator dacă se confruntă cu provocările călătoriei sau se îmbarcă într-o aventură de scufundări, Colecția Scubanaut oferă o soluție de cronometraj fiabilă și elegantă.

Pentru o listă completă a tuturor angajamentelor speciale disponibile, a obiectivelor extensibile, a materialelor suplimentare și a specificațiilor produselor pentru ceasul scafandrilor, săriți pe a numerota oficială a campaniei de finanțare publică FOLIOT Scubanaut 200m, verificând linkul de mai jos.

Izvod: Kickstarter

Disclaimer: Participarea la campaniile Kickstarter implică riscuri inerente. În cadenta ce multe proiecte își ating cu reusire obiectivele, altele pot eșua din aduce numeroaselor provocări. Efectuați întotdeauna cercetări amănunțite și aveți grijă apoi când vă angajați banii câștigați cu povara.

Cele mai recente oferte de gadgeturi geeky

Dezvăluire: Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați oarecare prin vreunul dintre aceste link-uri, impotriva Gadgets posibil câștiga un remiza de afiliat. Aflați contra ceremonie noastră de destainuire.

CITIT  Ceasul inteligent OnePlus Watch 2 devine oficial

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe