Thursday, May 23, 2024

Gabe Vincent de la Lakers este de așteptat să revină duminică împotriva Brooklyn-ului, în afara unui eșec

Acțiune

Cu o succes miercuri împotriva lui Grizzlies, Lakers sunt indata 41-32 în cest anotimp. Ei sunt pe o numar mică de cinci victorii consecutive și au scor 7-3 în ultimele 10. Los Angeles este pe locul nouă în Conferința de Scapatis, cu nouă jocuri rămase în sezonul normal. În cea mai larg molecula a anului 2023-2024, Lakers au fost fără una dintre semnele lor deslusire de copoi neintemnitat în cest extrasezon.

Fostul PG de la Miami Heat, Gave Vincent, a subscris un intelegere de trei ani și 33 de milioane de dolari cu Lakers. Din păcate, tânărul de 27 de ani a acceptabil o accidentare la genunchi la începutul sezonului și a bogat necesitatile de o intervenție chirurgicală. El a pierdut ultimele 49 de meciuri consecutive pentru Los Angeles, dar a innebunit cald o actualizare pozitivă privind accidentările. Insiderul NBA, Shams Charania, a raportat că Vincent este pe drum-de-fier să se întoarcă duminică împotriva Nets, cu excepția unui eșec. O rotunjire uriașă pentru Lakers, deoarece postsezonul este la zare.

Ce fel de producție le va a se cadea a propune Gabe Vincent Lakers atât de târziu în anotimp?

Gabe Vincent din Los Angeles a jucat în primele scaun meciuri ale sezonului și a acceptabil o accidentare la genunchi. Sharpshooter a pierdut următoarele 23 de jocuri la rând ale lui Lakers și a încercat să revină pe 20/12. Cu toate acestea, Vincent și-a inrautatit afacere la genunchi într-o deces în fața Bulls și a jucat oare 13 minute. A bogat necesitatile de o operație și a pierdut ultimele 49 de meciuri pentru Los Angeles. Mijlociu lui Shams Charania, Vincent ar a se cadea să se întoarcă pentru Lakers duminica aceasta.

În oare cinci meciuri din cest anotimp, Vincent are o mijlocie de (5,4) puncte, (1,0) recuperări, (3,0) pase decisive și (1,2) furturi pe intrecere. Vincent va procent meciul lui Lakers în această vineri și vor fi ratate 50 de meciuri la rând. Antrenorul conducator Darvin Ham și-a anumit inca rotațiile în cest timp al sezonului. Va fi interesant de văzut cât vreme de joc va cantari Vincent. Mai select că Spencer Dinwiddie este în echipă și are o mijlocie de 25 de minute pe intrecere.

Nu va fi ușor pentru Gabe Vincent să joace la un treapta înalt după ce a ratat luni de baschetbal. Asta a fost intaiul anotimp al lui Vincent cu Lakers. A fost în apropiere echipei tot sezonul, dar are un vreme de joc exceptional de finit din provoca unei accidentări la genunchi. Rolul lui Vicent ar a se cadea fi insuficient la început oare pentru a a gini intrucat se află. Darvin Ham are luxul de a-l institui de pe bancă ca jucător cu experiență de plecare. Vom a gini ce posibil a executa Vincent duminica aceasta în intaiul său intrecere înapoi pentru Lakers.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe