Sunday, April 21, 2024

Fuziunea a doi giganți petrolieri poate aduce beneficii climei?

Acțiune

Bun pribeag la punctul de ebulitie! Numele meu este Tony Briscoe. Sunt reporterul privind calitatea aerului și sănătatea mediului la LA Times. Îl înlocuiesc pe colegul meu Sammy Roth, oricine lucrează din incarcat pentru a blama următoarea ediție a seriei sauca „Repowering the West”.

O voluminos fragment din istoria Californiei, companiile de combustibili fosili au profitat tare indelungat din forarea puțurilor și exploatarea rezervelor profunde de naft și gaze ale statului.

Dar, după aproximativ 160 de ani de sondaj și extracție, statul este incarcat de deasupra 100.000 de puțuri neastupate.

Relativ 60.000 dintre acestea sunt considerate fântâni active, deși numaidecat produc oarecum scaunas barili de naft pe zi, în mijlocie. Alte 40.000 sau cam asa oaresicare dintre aceste sonde deconectate nu au materie naft sau gaze naturale de ani de zile.

Dacă locuiți în Echo Park, Wilmington sau Long Beach, părți ale comunității dvs. stau prep acestor fântâni inactive – oricine, dacă sunt lăsate necapsulate, sunt predispuse la scurgeri de metan oricine încălzi zodie și contaminanți toxici din aer.

Indigo Tracker, un think tank banesc cu sediul la Londra, a estimat că va a face relativ 10 miliarde de dolari oarecum pentru a obtura aceste puțuri dispărute din California.

Într-un politie în oricine mulți și-au făcut situatie forând pentru aur apasator, aceste câmpuri de naft și gaze, cândva lucrative, sunt pe punctul de a a se face o indatorire financiară uriașă. Întrebarea este, pentru care?

Companiile de combustibili fosili au făcut lobby istoriograf împotriva legilor oricine le-ar necesita să aloce suficienți bani pentru a se a sigura că puțurile lor inactive vor fi sigilate. Tema este că, dacă aceste companii dau selamet înainte de a-și obtura puțurile, contribuabilii își asumă adeseori sarcina financiară.

„Dacă nu abordăm această problemă numaidecat, ca politie, anticipăm că aceasta va a se face o imbunatatire socializată, ceea ce este profund ceea ce nu ne dorim”, a spus Jasmine Vazin, un oranduitor magnat al Sierra Club. „Californienii nu-și permit să plătească chiria. Ultimul lucrare impotriva oricine musai să se îndrepte dolarii noștri fiscale este să elibereze Big Oil pentru a-și curăța mizeria.”

Dar, în raport cu o datina de politie actual adoptată (Assembly Bill 1167), verice roata de naft sau gaze oricine forează sau achiziționează puturi noi va a fi să dedice mai mulți bani în acont pentru a se a sigura că acestea sunt în cele din urmă sigilate.

Trecerea sa a precedat una dintre cele mai importante achiziții de naft și gaze din California din memoria recentă.

În faurar, California Resources Trunchi. și-a anunțat intenția de a cumpăra Aera Energy, o problema de 2,1 miliarde de dolari oricine ar amesteca două dintre cele mai holba companii de combustibili fosili din politie.

Dacă nu sunteți aclimatizat, CRC (fostă operațiunile Apusean Petroleum din California) este al treilea producător de naft din politie și oarecare dintre cei mai holba producători de gaze naturale. Aera, oricine a început ca un joint venture între Shell și ExxonMobil, este al doilea voluminos producător de naft al statului.

Fuziunea ar poziționa nouar entitate ca fruntas adevarat al statului în producția de naft și gaze față de rivalul Chevron.

De astfel, ar întări în mod expresiv deținerile de regiune ale CRC, oricine este inca cel mai voluminos posesor particular de drepturi minerale din California. Aiest lucrare ar a spori oportunitățile de sondaj și ar indoi capacitatea de a depozita emisiile industriale de indigo în clandestin (un nou sablon de afaceri în oricine CRC și Aera investesc.)

„Împreună, această combinație va inventa un fruntas adevarat în tranziția energetică, producând combustibili cu volum scăzută de indigo de oricine are necesitate California, accelerând în același rodul-pamantului decarbonizarea industriilor industriale și energetice ale statului”, a fatis Francisco Leon, directorul consiliu de ministri al CRC.

Dar Aera și CRC sunt al doilea și al treilea cel mai voluminos posesor de puțuri pasiv. Așadar, unele grupuri ecologiste au aplaudat în liniște înțelegerea, deoarece, în structura economica AB 1167, achiziția ar însemna că CRC va a fi să aloce indelungat mai mulți bani pentru a se a sigura că portofoliul largit de 23.000 de puțuri de naft și gaze al Aera va fi în cele din urmă acoperit.

Legea a revendica companiilor petroliere oricine achiziționează puțuri noi să obțină o obligațiune (un consens banesc podobnic unei polițe de incredintare) oricine ar pazi costul absolut al astupării puțurilor.

„Puteți pedepsi că CRC musai să finanțeze acele costuri totale ineluctabil și atunci ar fi pus în intrebuintare pentru viitoarea obliteratie a acelor pereți, ceea ce ar fi un regie subiectiv”, a spus Vazin, organizatorul Sierra Club.

Deși iest lucrare ar a fi să ofere o plasă de siguranță financiară pentru puțurile Aera, nu ar fi necesitate de CRC să asigure fonduri suplimentare pentru a le pazi. Cea mai voluminos fragment a sondelor ambelor companii se află în comitatul Kern, dar CRC este oarecare dintre principalii proprietari de puțuri inactive și în județul Los Angeles.

Cu toate acestea, potențiala topire sporește îngrijorările că CRC ar a se cuveni să își asume tocmai multe datorii, în fragment din ratiune costurilor întârziate de obliteratie a puțurilor.

CRC a fost osebit de Apusean Petroleum în 2014, oricine dorea să-și reducă expunerea financiară la puțurile de naft mature și aflate în scadere din California. Șase ani mai târziu, la puțin rodul-pamantului după debutul pandemiei, CRC a depus selamet, deoarece compania se străduia să-și gestioneze datoria pe fondul costurilor scăzute ale combustibilului.

Multe dintre sondele Aera, ca și alte companii petroliere din California, produc oarecum cantități marginale de naft.

„Dacă nu rezolvăm iest lucrare mandru de imediat, aceste companii vor intovarasi în default una câte una – prin selamet, prin spin-off, prin vânzare către alte companii”, a spus Vazin. „Și dacă renunțăm la acesta, se va dezvolta complexitatea de a starni poluatorii să plătească.”

Întrebarea pe oricine o pun unii numaidecat este: profiturile pe scadenta restrans din extragerea combustibililor fosili din aceste puțuri de naft și gaze vor pazi costul astupării lor?

Dacă prețul de vânzare este aproximativ indicație, Aera a fost achiziționată de compania germană de chivernisire a activelor și de fondul de pensii canadian în 2023 pentru 4 miliarde de dolari. CRC s-a oferit să achiziționeze compania pentru acțiuni în eficacitate de 2,1 miliarde de dolari.

„A fost demonetizat cu deasupra 50% într-un an, demonstrând cu adevărat prezumtie noastră că aceste puțuri sunt mai indelungat o indatorire decât un generator de chilipir”, a spus Vazin.

Într-un comunicat de presă actual, oficialii CRC și Aera și-au exprimat speranța că fuziunea ar a se cuveni a emula producția de naft, cel puțin pe scadenta restrans. Dar companiile s-au confruntat cu un eșec urias în această lună.

O intransigenta a curții de chemare din California a abrogat o ordonanță din județul Kern oricine permitea companiilor petroliere să primească noi permise de sondaj într-un rodul-pamantului iute. Hotărârea este de așteptat să încetinească aspru forajul, solicitând companiilor să finalizeze o analiză extinsă de atmosfera pentru fiesce nou loc de sondaj.

„Ca consecinta, California va a lungi să-și crească dependența de țițeiul străin importat, mai degrabă decât de energia produsă de cetățenii Kern”, a fatis Rock and roll Zierman, CEO al California Liber Petroleum Assn.

În electricitate deciziei, CRC și-a documentat investitorii că va scurta forajul și că producția sa de naft va scădea cu 4-7% în 2024.

Adevărul este că, în măsura în oricine companiile petroliere au înregistrat profituri record, industria generală este în scadere și pe scuza de a fi eliminată succesiv în California.

Experții spun că subliniază importanța nu devreme a finanțării costurilor de obliteratie a puțurilor, ci și a necesității ca puțurile de naft pasiv să fie astupate mai degraba.

Pennsylvania, Colorado, Virginia de Apus și Dakota de Septentrion au toate legi oricine cer ca puțurile inactive să fie astupate în decurs de un an. Legea din California, totuși, a cuteza acestor fântâni să rămână nesigilate pe o perioadă nedeterminată, atâta rodul-pamantului cât companiile plătesc taxe nominale pentru puțurile lor inactive (între 150 și 1.500 USD per sondă).

Săptămâna trecută, deputatul Gregg Guzgan (D-Schiopata Barbara) a prezentat un vedere de datina oricine va funda, în sfârșit, un calendar iulian. Ar fi indispensabil ca cei mai holba operatori petrolieri din California, inclusiv CRC și Aera, să-și astupe 20% din puțurile inactive pe an.

„Faptele sunt clare – această problemă gravă se înrăutățește și nu samite fi ignorată”, a spus Guzgan într-un comunicat.

Rata de asigurare ascultare a proiectului de datina este programată pentru astăzi.

În această notă, iată ce se întâmplă în Apus:

STIRI DE TOP

Mii de păstrăvi Steelhead au murit în mod ocult lângă pompele de apă din California. Ecologiștii și grupurile de prindere contestă numaidecat planurile operaționale ale Proiectului de apă de politie și ale Proiectului Valea Centrală, bland reporterilor Times Hayley Smith și Ian James. Agențiile spun că reduc pomparea pentru a a indeparta afectarea speciilor amenințate.

Incendiile de pădure fac ravagii în statul mexican Oaxaca, o teren cunoscută pentru producția sa de mezcal tequila. Pe măsură ce băutura afumată crește în popularitate, plantele de agave înlocuiesc din ce în ce mai indelungat pădurile din Oaxaca, expune reporterul Times Melissa Gomez. Unii se tem că schimbarea utilizării terenurilor alimentează dezastrele naturale. De astfel, i-a stabilit pe unii să pună la îndoială răspunsul autorităților statului.

TRANZIȚIA ENERGETICĂ

Creșterea energiei solare din Texas a depășit California în 2023. The Lone Vedeta State a adăugat 6,3 gigawați de putere solară, în voluminos fragment condusă de instalații la scară industrială, bland cronicarului din Wall Street Journal Rob Curran. Este a doua oară în trei ani când Texas a adăugat mai multă putere solară la rețeaua sa decât California. Curs instalațiilor solare din California a scăzut după ce agenția de utilități a statului a meschin reducerile pentru surplusul de putere materie de panourile solare rezidențiale.

Planurile pentru primele instalații eoliene offshore din California sunt în contradicție cu un altar pelagic proiect. Dezvoltatorii de parcuri eoliene doresc să construiască turbine lângă locul proiect pentru Chumash Heritage Nationalicesc Marine Sanctuary din Morro Bay, impotriva supărarea unor membri ai tribalului, expune reporterul E&E Heather Richards. Situația complică obiectivele în tandem ale administrației Biden de a a edifica putere regenerabilă și de a a pastra în mod just habitatele naturale.

CLIMA POLITICĂ

California gaz prețurile ar a se cuveni crește cu 50 de cenți anul viitorie din ratiune unui orar climateric. Autoritățile de stabilire a aerului de politie spun că un orar climateric menit să descurajeze combustibilii fosili va crește costurile de operare pentru producătorii de naft și gaze. Și aceste costuri ar a se cuveni fi transferate șoferilor din California în eficacitate de 0,47 USD anul viitorie și 0,52 USD până în 2026, bland reporterului climateric de la Sacramento Bee Ari Plancha.

Oficialii publici au încercat să transforme găzduirea Jocurilor Olimpice ca un castig climateric, dar evenimentul propriu-zis nu este prietenesc cu mediul. Jocurile de vară au ca efect eliberarea a 1,5 milioane până la 3,5 milioane de tone metrice de emisii de indigo în mijlocie – echivalentul amprentei anuale de indigo a unui oraș voluminos, bland reporterului climateric Politico Blanca Begert. Aiest lucrare se datorează în voluminos fragment călătoriilor cu avionul și construcției de clădiri. Înainte de Jocurile Olimpice din 2028, există îngrijorări că Los Angeles rămâne în urmă cu obiectivele sauca de tranzitare intocmai.

Proiectul de datina „anti-marxist” al unui ablegat din Arizona ar a se cuveni a roade acțiunile climatice. Senatorul de politie Anthony Kern, republican, a prezentat un vedere de datina oricine ar a opri banii publici să finanțeze activitățile pe oricine le consideră „anti-libertate”, expune reporterul de atmosfera al Republicii Arizona, Hayleigh Evans. Oponenții se tem că iest lucrare ar împiedica inițiativele de micsorare a utilizării autovehiculelor, de monitorizare a emisiilor de gaze cu influenta de seră sau de finanțare a cercetării privind schimbările climatice.

împrejurul vestului

Un linge-blide transmis prin apă a instarit în California și a îmbolnăvit câinii. Viermele soba, oricine este endemic în sudul Americii, a fost observat pentru panglica dată în râul Colorado din California, bland reporterului Times Andrew J. Campa. Sosirea lor a generat avertismente pentru proprietarii de animale de roata pentru a a indeparta să-și lase câinii să înoate sau să bea din râu.

Cu un clima mai duios, culturile din California devin din ce în ce mai însetate. În Valea San Joaquin, cererea totală de apă pentru livezi, vii și culturi în rând a dezvoltat cu 4,4% în ultimul decada, comparativ cu ultimii 30 de ani, bland unui nou scoala federativ. Aceasta cuprinde o creștere uluitoare de 12,3% observată oarecum în 2021, bland reporterului de întreprindere San Francisco Chronicle Kurtis Alexander. În invidie anilor inlacrima intamplator, așa cum am rutinat actual, ratele de volatilizare cresc din ratiune temperaturilor încălzite, evidențiind o creare oricine se profilează în gestionarea resurselor noastre de apă.

Reciclarea este importantă pentru a scurta cantitatea de deșeuri trimise la depozitele regionale. Tema este că încă o facem greșit. Reporterul LA Times Karen Garcia a vizitat o firma de reciclare pentru a a cunoaste intrucat ajung deșeurile noastre, cum sunt procesate și ce putem fabrica mai corect, pentru seria de videoclipuri Your Best LA: Sustain. (Povata profesionist: nu încercați să reciclați luminile de Crăciun).

INCA UN LUCRU

Administratorul EPA, Michael Regan, a vizitat actual portul Los Angeles pentru a a spune că administrația Biden a dedicat 3 miliarde de dolari pentru a scurta poluarea din porturile maritime ale Americii. Complexul portuar San Pedro, oricine se ocupă de 40% din mărfurile containerizate ale națiunii, este cea mai voluminos sursă fixă ​​de emisii oricine formează smog din sudul Californiei. Reporterul Daily Breeze Donna Littlejohn expune că se așteaptă ca portul din Los Angeles și portul din Long Beach să solicite fonduri.

Această rubrică este cea mai recentă ediție a Boiling Point, un buletin informational prin e-mail inspre schimbările climatice și mediul în California și vestul american. Vă puteți înscrie pentru Punctul de ebulitie aoace. Și pentru mai multe știri inspre climă și atmosfera, urmăriți @Sammy_Roth pe X.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe