Thursday, May 23, 2024

Fundaș cu experiență sugerează că vrea să fie la Leeds sezonul viitor

Acțiune

Fundașul lui Leeds United, Liam Cooper, și-ar plăcea să rămână la Elland Road „încă câțiva ani”, dar cest materie pare puțin potential, deoarece contractul său expiră la sfârșitul sezonului.

Veteranul fundaș prin-cipal este una dintre numeroasele vedete cu contracte fiecare se încheie în această vară, dar ieșirea sa alături de Stuart Dallas și Luke Ayling va fi emoționantă pentru fanii Albilor, deoarece aceștia au jucat un rol acordor în revenirea lor în Prim-ministru League în 2020.

Tânărul în vârstă de 32 de ani speră să rămână cu Leeds, dar dupa lui Phil Hay, Cooper a fatis, de intocmai, că un nou concordanta nu îi va corespunde, discuțiile contra o nouă înțelegere parelnic nefiind ținute.

Cooper a spus actual: „Am încercat în fiesce zi să conduc prin oglinda, să fiu un bun oglinda în jurul locului și să dau tot ce am pentru a a executa cest club mai bun. Este careva pe fiecare l-am făcut cu duium cinste, m-am bucurat de fiesce secundă și sper că samite a intinde încă câțiva ani, dar vom pedepsi.”

Liam Cooper urmează să părăsească Leeds

De câteva luni era de așteptat că o ieșire pentru Cooper ar fi probabilă, deoarece fundașul a bogat intocmai șansa de a povarni în ghenarie, pe fondul interesului din partea Blackburn Rovers.

Cu toate acestea, fundașul prin-cipal a refuzat această abordare în speranța că își va câștiga locul înapoi în imbraca Leeds, dar cest materie nu s-a materializat, făcând exclusiv un început de ligă de Anul Nou.

Aceste ultime săptămâni ale sezonului sunt vartos potential ultimele lui Cooper într-un maiou Leeds, fiecare a fost un viteaz al clubului de când s-a alăturat ținutei Yorkshire în 2014.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe