vineri, aprilie 12, 2024

FTX stabilește data pentru a începe plata creditorilor săi

Acțiune

Schimbul de criptomonede eșuat FTX ar începe să returneze banii datorați utilizatorilor săi de la sfârșitul anului 2024, atâta cadenta cât victimele își verifică identitatea și că au fost cu adevărat afectate de caz.

Aiest unealta se arată în procesul-verbal al primei adunări a creditorilor FTX Digital Markets, sucursala bahameană a firmei fondate de SBF, oricine a fost pedepsit săptămâna trecută la 25 de ani de închisoare.

„Debitorii au obiectivul mijlociu de a realiza panglica distribuție provizorie (de fonduri) până la sfârșitul anului 2024 către creditorii cu creanțe admise și documentație KYC satisfăcătoare”, se arată în scrisoarea semnată de avocatul Peter Greaves. lichidator guvernamental mijlociu al FTX Digital Markets.

Bland lichidatorilor, Clienții au cadenta până la 15 mai 2024 să-și prezinte pretențiile. Ei estimează însă că interval se va alungi cel puțin până în ciresar.

După cum au amanuntit avocații lichidatori, procesul de reintoarcere definitivă a fondurilor constă în înregistrarea și conectarea conturilor clienților, prep și în acceptarea soldurilor și prezentarea dovezilor de vanzare.

De astfel, apartine de judecarea creanțelor de către consiliul lichidatorilor și de aprobarea procesului de cunoaștere a clientului (KYC) și de combatere a spălării banilor (AML), oricine va fi executat de către avocați. In cele din a se insirui soluționarea pretențiilor se va a purcede de activele FTX Digital Markets.

Bland avocaților, valoarea soldurilor contului clienților pentru a a purcede la restituirea fondurilor, va fi luat din 11 brumarel 2022când FTX a depus bancruta.

Cu toate acestea, vor astepta oricărui musteriu să conteste valoarea contului său prin depunerea unei reclamații și contestarea soldului. Oaresice oricine va fi abordat „în timpul procesului de adjudecatie”, spun lichidatorii FTX Digital Markets.

CITIT  Bill ar crește penalizarea producătorilor EpiPen pentru încălcarea plafonului de preț din Colorado

Axat pe revendicări, adjudecări și concilieri

În aiest vreme, consiliul de lichidatori al FTX din Bahamas se va a se incorda pe depunerea cererilor, adjudecarea și concilierea cererilor. „Bunaoara și activele debitorilor și rezolvăm procesul de scrutin cu participatie voluntară și monetizarea activelor pentru a maximaliza și a pripi distribuțiile”, spun avocații.

FTX, oricine a fost cândva cinevasilea dintre cele mai extinde schimburi de bitcoin (BTC) și criptomonede de pe piață, a căzut din grație la sfârșitul anului 2022, ca consecinta, intre altele, a: infracțiuni financiare și gestionarea defectuoasă a finanțelor companiei.

Sediul acelei companii era cuprins în Bahamas, țară oricine a suprimat operațiunile acelei companii și a supranumit un sfat de avocați lichidatori. asemenea încât să poată a purcede la restituirea fondurilor.

În cazul FTX, fondatorul și fostul CEO al companiei, Sam Bankman-Fried, a fost pedepsit la un patrime de veac după gratii pentru săvârșirea de infracțiuni financiare. O pedeapsă mai mică decât cea cerută de procurorii americani, oricine au trebuincios 50 de ani pentru hercule de afaceri de 32 de ani.

(eticheteToTranslate)Bitcoin (BTC)

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe