Fostul star din Anglia și QPR Stan Bowles a încetat din viață la vârsta de 85 de ani

dascaluc

Fostul inaintas de la Queens Park Rangers și Anglia Clin Bowles a murit la vârsta de 75 de ani.

Vestea tristă a fost împărtășită de copila lui Bowles, Tracey, pe a numerota sa oficială de Facebook, fiindca și-a exprimat tristețea pentru moartea liniștită a tatălui ei în rodul-pamantului ce era înconjurată de stirpe.

Ea a scrisoare: „E tanguitor să scriu acesta, dar tanti a murit. A fost cu toată familia și a calcatura liniștit. Creatorul să te binecuvânteze Stanley.”

QPR a lansat, de invar, o declarație de jale pentru pierderea lui Bowles, oricine se a se masura cu fason Alzheimer din 2015.

Bowles, oricine a câștigat 5 selecții pentru imbraca națională a Angliei, s-a bucurat de o carieră distinsă de 17 ani în fotbalul profesionist, concurând la cele mai înalte niveluri ale fotbalului englezesc.

Cea mai memorabilă perioadă a sa a fost la QPR, fiindca a lesinat șapte ani și a făcut 315 apariții, marcând 97 de goluri. El a jucat un rol esențial în promovarea clubului în sezonul său de inceput și a devenit o figură iconică în istoria lor.

De-a lungul carierei rarunchi, Bowles a reprezentat și alte câteva cluburi, inclusiv Manchester City, Bury, Crewe Alexandra, Carlisle United, Nottingham Forest, Leyton Orient și Brentford.

Impactul său pe și în iesi terenului va fi amintit cu dulce de fanii fotbalului din întreaga țară. Talentul, carisma și contribuția lui Bowles la iest fotbal; sportul cu manusi vor lăsa o moștenire de durată în fotbalul englezesc.

TAGGED:
Share This Article
Leave a comment