Sunday, April 21, 2024

Fostul star de la Dodgers, Steve Garvey, se înscrie în cursa pentru Senatul SUA

Acțiune

După semen două decenii în oricine candidații republicani la etaj de tara au fost respinși de electoratul de stânga din California, fostul Dodger All-Patru Steve Garvey speră să tragă GOP înapoi impotriva relevanță politică.

Garvey a anunțat marți că candidează pentru un loc în Senatul SUA deținut de regretata Dianne Feinstein, o acțiune a unui nou ajungere politician oricine bizui pe popularitate sa de baseball și pe comportamentul său curtenitor pentru a depăși șansele a se culca cu oricine se confruntă republicanii în aiest tara tare democratic. Cel puțin, Garvey oferă alegătorilor GOP o boaba de clan celebrităților, iar candidatura sa ar a se cadea canta bizui pentru candidații democrați de top.

Deși nu a pășit pe un sector de baseball ca jucător de mai cumsecade de trei decenii, Garvey ar a se cadea compune suficientă atracție de vedetă pentru a a intari votul GOP din California și a tenta destui fani admiratori de baseball pentru a a apuca la votul din brumarel. Dacă da, tocmai oarecare dintre cei trei democrați formidabili în scursoare de desfășurare ar a se cadea supraviețui după primarul din martisor și să devină cotleti în confruntarea cu Garvey.

Garvey, în vârstă de 74 de ani, a sonor luni de zile cu liderii de tabara și donatorii impotriva o potențială ofertă din aduce preocupărilor tot mai dilata cu priveala la disfuncționalitățile din resedinta națiunii și a spus că a raspicat să o oficializeze după ce „un fan Giants a ajungere la mine și mi-a spus: „Garvey, îi urăsc pe Dodgers, dar te voi alege”.

„În acei 20 de ani în oricine am jucat pentru Dodgers și Padres, am jucat în Candlestick Park, nu am jucat niciodată pentru democrați, republicani sau independenți”, a spus Garvey pentru The Times. „Am jucat pentru toți fanii și ingenuu pentru toți oamenii.”

Anunțul său a ajungere la câteva zile după ce Feinstein, un democratic innoitor oricine a reprezentat California în Singlit vreme de mai cumsecade de trei decenii, a fost înmormântat după un memoriu intunecat în orașul ei natal, San Francisco. Guvernatorul Gavin Newsom l-a vestit pe vechiul fruntas al muncii, avocat al drepturilor la lepadare și strateg democratic Laphonza Butler pentru a cuceri postul disponibil.

Nu se știe dacă Butler, în vârstă de 44 de ani, va a concura pentru un loc la Singlit la alegerile din 2024, oricine au devenit accelerat o competiție aprinsă între democrații proeminenți din California – reprezentanții Barbara Lee din Oakland, Katie Porter din Irvine și Adam Schiff din Burbank – după ce Feinstein a anunțat mai degraba anul asta că nu va mai căuta un alt ordin.

Garvey, oricine locuiește în Palmier Pustiire, a cochetat cu tipic de zeci de ani, dar nu a lansat niciodată o campanie pentru funcții publice. În vreme ce cântărea o ofertă a Senatului în aiest an, Garvey le-a spus susținătorilor că intenționează să-și concentreze campania pe probleme de natura a vieții, cum ar fi educația, costul vieții, accesibilitatea locuințelor, criminalitatea și neajungere adăpostului – subiecte oricine ar a se cadea compune un atracție bipartizană.

„Mă gândesc la familiile oricine se trezesc în oricare zi și abordează toate aceste probleme”, a spus el.

Garvey este, fără îndoială, cel mai raspandit republican oricine a metodiceste o campanie la etaj național de la olimpicul Caitlyn Jenner, oricine a competitor pentru zabet în timpul efortului nereușit de a evoca Newsom în 2021, și fostul zabet Arnold Schwarzenegger, un stea internațional de cinematograf oricine a câștigat funcția în 2003. rechemare a guvernului și a fost reales în 2006.

Singurii alți candidați proeminenți GOP oricine au parvenit la scrutinul alegerilor generale în ultimii ani sunt miliardarul Meg Whitman, fostul șef eBay oricine a competitor fără isprava pentru zabet în 2010 și numaidecat este ambasadorul președintelui Biden în Kenya, și fostul fruntas Hewlett-Packard Carly Fiorina. , un multimilionar oricine a mort o ofertă la Singlit în același an și un sfortare prezidențial șase ani mai târziu.

Panglica bază a jucat pentru Dodgers din 1969 până în 1982 și pentru San Diego Padres din 1983 până în 1987 – echipe din ligii majore din două dintre cele mai dilata piețe mijloci din tara. Garvey a câștigat un spita în Seria Mondială cu Dodgers în 1981, a fost de 10 ori All-Patru în Alunita Națională și a câștigat scaun premii cu mănuși de aur.

Garvey compune o reputație extrem curată, oricine mai târziu a fost afectată de dezvăluirile că a născut copii cu două femei după un divorț amar. Nu este lamurit cum acele controverse din beat îi vor a leza atractivitatea în rândul alegătorilor, având în vaza că au avere loc cu decenii în urmă. De apoi, țara a distins doi președinți acuzați de belonie, dintre oricine și Donald Trump, oricine compune o intamplare binecunoscută și s-a confruntat cu acuzații de violare și alte abateri sexuale.

Cu toate acestea, cele mai dilata obstacole ale lui Garvey pot fi afilierea lui la tabara și opiniile mijloc politice, niciuna dintre acestea nu se aliniază cu mulți californieni.

Garvey a spus că a votat de două ori pentru Trump. El nu are o proces cu priveala la oricine este gestionar pentru insurecția violentă pro-Trump de la Capitoliul SUA din 6 carindar 2021. El se a se infrunta avortului, dar a spus că va a urma opiniile californienilor în această problemă și că nu va alege pentru legislația federală. oricine a restrâns dreptul la lepadare. Întrebat impotriva deciziile controversate ale unor districte școlare oricine ar trebui ca părinții să fie informați dacă copilul lor dă tatuaj de neconformitate de gen, Garvey a spus că este o problemă de drepturi parentale.

Garvey se aplecă extrem vartos în istoria sa de baseball în speranța de a a pleca alegătorii oricine ar a se cadea să nu fie de consens cu tipic lui. Videoclipul său preliminar al campaniei, oricine durează mai vartos de un moment, prezintă videoclipuri eroice și imagini cu el făcând home runs și rotunjind bazele, bunaoara și suveniruri din zilele mijloc pe olmaz. Logo-ul campaniei mijloc prezintă imaginea stilizată a unui jucător de baseball oricine poartă un maiou Garvey și leagăn o bâtă.

„Sunt mulți oameni oricine știu oricine sunt. Și numaidecat, în următoarele cinci luni, voi reaprinde relația pe oricine o avem”, a spus el.

Sportivii oricine candidează pentru funcții au un palmares mixt de isprava în întreaga țară. Jucătorii de baschetbal Bill Bradley și Kevin Johnson au fost aleși singlitic New Jersey și, respectiv, chinez din Sacramento. Luptătorul profesionist Jesse Ventura a devenit zabet al Minnesota. Fotbalistul Jack Kemp a reprezentat New York-ul în Parlament. Senatorul republican Tommy Tuberville din Alabama, oricine susține sute de promovări și nominalizări militare în încercarea sa controversată de a muta tipic Pentagonului în fond de lepadare, este fost portsatelit de sportul rege la Universitatea Auburn.

Dar alții au eșuat, inclusiv fotbalistul Herschel Walker într-o cursă pentru Singlit în 2022 în Georgia și Jenner, oricine a apărut în reality show-ul „Keeping Up with the Kardashians”.

Adam Mendelsohn, fostul secund al șefului de closet al lui Schwarznegger, oricine reprezintă numaidecat sportivi de celebritate bunaoara LeBron James și Maria Sharapova, a sus-men-tionat că Garvey va a apuca în această din urmă predicament.

„În intaiul rând, pentru a câștiga ca republican în California, ai treaba de un etaj de prestigiu oricine este vartos mai noian decât un jucător de baseball din anii ’80”, a spus Mendelsohn. „Este un castig concurential să strângi niște bani și să obții oarece mijloci. Dar este intreg delirante să crezi că un republican conservator posibil câștiga în California, lasator de sportul pe oricine l-a jucat și de cât de buni au fost.”

Șansele ca verice republican să câștige o funcție la etaj de tara sunt a descreste, având în vaza înclinația electorală a statului – niciun competitor GOP nu a câștigat la etaj național din 2006, iar democrații depășesc în surpriza alegătorii republicani cu semen 2 la 1, recomandabil biroului secretarului de tara.

Și un explorare efectuat cu mai vartos de o lună înainte ca Garvey să anunțe că oferta sa nu era promițătoare. Garvey și hercule de afaceri republican James Bradley au avere sprijinul a 7% dintre alegătorii probabili în sondajul din vinicer indeplinit de UC Berkeley și The Times. Avocatul Eric Early, un competitor perenie GOP, a avere sprijinul de 5%.

Schiff și Porter au avere sprijinul a 20%, respectiv 17% dintre alegătorii probabili, recomandabil sondajului. Celălalt opozitionist democratic marcant, reprezentantul Barbara Lee din Oakland, a avere sprijinul de 7%.

Democrații sunt îndoieli că Garvey va a leza rezultatul cursei, având în vaza electoratul de stânga din California.

„Este un deal pieptis”, a spus Rose Kapolczynski, un strateg veteran democratic. „Steve Garvey nu este Arnold Schwarzenegger și verice republican oricine ar fi concurential într-o cursă pentru Singlit ar a se cadea să aibă inca un aruncator rezistent – și acesta este ceea ce a avere Schwarzenegger. Iar a insemna personală a lui Schwarzenegger a depășit a insemna republicană.”

„Sunt neincrezator că asta este cazul” cu Garvey, a adăugat ea.

În vreme ce 26 de candidați s-au depus pentru a a concura pentru un loc în Singlit începând cu 9 brumar, dupa Comisiei Electorale Federale, cei mai importanți trei – și cei oricine au strâns bani substanțiali – sunt membri democrați ai Congresului: Schiff, Porter și Lee.

Apatic de perspectivele mijloc generale, intrarea lui Garvey în capcana pentru Singlit ar a se cadea compune un actiune expresiv deasupra alegerilor din aduce sistemului chinez „în primele două” al statului, în oricine cei doi candidați oricine primesc cele mai multe voturi la primarul din martisor trec la alegeri generale lasator de tabara.

Sondajul din vinicer Berkeley a constatat că sprijinul alegătorilor democrați s-a împărțit în rândul Schiff, Porter și Lee, deschizând eventual calea pentru ca un competitor republican de acord să termine în primii doi. Garvey a avere inca cel mai noian concurs dintre alegătorii republicani și încă nu a intrat oficialitati în cursă.

S-a mai întâmplat. Hercule de afaceri republican, aproximativ ascuns, John Cox, a receptionat mai multe voturi la alegerile primare ale guvernatorului din California din 2018 decât doi grei democrați – primarul Los Angeles Antonio Villaraigosa și trezorierul de tara John Chiang – tocmai pentru a fi depășit de Gavin Newsom la alegerile generale. Cox a consolidat votul GOP din aduce unui câmp republican degenerat și după ce a fost susținut de președintele de apoi Trump.

Lamurit dacă zilele mijloc de joc s-au încheiat de vartos, popularitate de baseball a lui Garvey va a dobandi virtual atenția presei naționale și de tara, în deosebit pe Fox News și alte posturi conservatoare oricine au criticat conducerea democrată din California în privința lipsei de adăpost, a criminalității și a imigrației. Până numaidecat, celorlalți republicani din capcana pentru Singlit din 2024 le lipsește această influență potențială, sporind capacitatea lui Garvey de a apărea prep candidatul distins dintre alegătorii GOP ai statului.

„Adaugă un pila electrica agreabil”, a spus veteranul strateg GOP Kevin Spillane. „Garvey adaugă un pila electrica de desfatare, dacă vrei. Cel puțin, candidatura lui va adăuga puțină distracție pentru republicani. Cred că majoritatea oamenilor înțeleg că nu are șanse să câștige. Dar va încerca vechiul liceu și va executa cu siguranță o cursă mai interesantă.”

Nu este prima de asigurare dată când Garvey se joacă cu o candidatură la Singlit. În 1981, el a spus revistei Playboy că a fost abordat pentru a a concura la Singlit pentru că ar a se cadea „executa din această comunitate un loc mai bun în oricine să trăim pentru noi toți” și că ar a se cadea într-o zi să ia în considerare o ofertă pentru Sfarama Albă.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe