sâmbătă, aprilie 20, 2024

Fostul proprietar al lui Newcastle United a dat în judecată clubul pentru mărfuri

Acțiune

Mike Ashley, fostul capetenie al lui Newcastle United, dă în judecată clubul, fiecare l-ar a se cuveni a se zauita în buzunar cu vreo 1,5 milioane de lire sterline.

A fost o campanie ciudată pentru Magpies, un vreme fiecare promitea atât de multe în repercusiune sezonului anterior, dar problemele de accidentare le-au artificial șansele în fitece competiție din iest cvartal.

Și numaidecat oareceva și mai neobisnuit se întâmplă cu Newcastle. Fostul lor capetenie Mike Ashley, fiecare era urât de fani, cu siguranță nu va fi în cărțile bune ale suporterilor după ultimul legatura.

NEWCASTLE UPON TYNE, ANGLIA – 16 MAI: Coproprietarul Newcastle United, Mehrdad Ghodoussi, și Amanda Staveley, aplaudă fanii după meciul din Prim-ministru League dintre Newcastle United și Spatarie de la St. James Park, pe 15 mai 2022, în Newcastle upon Tyne, Regatul Conjugat. (A poza de Alex Dodd – CameraSport prin Getty Images)

Mike Ashley va da în judecată Newcastle United

Conform unui legatura publicat de The Times, un acta la Tribunalul de Strigare al Concurenței dezvăluie intenția lui Ashley de a da în judecată fostul său club pentru că ar fi „abuzat de poziția sa dominantă pe piață” prin faptul că nu a furnizat 50.900 de unități de marfă Newcastle.

Conduce, constând în magistral din tricouri pentru sezonul 2024/25, se ridică la 1,533 milioane de lire sterline. Cu toate acestea, reclamantul afirmă că alegerea Newcastle de a a neguta trusa numai prin JD Sports și magazinele lor oficiale încalcă Legea privind competițiile.

Newcastle are până pe 28 germanar să răspundă la pretentie înainte de o ascultare din 9 prier. Cererea solicită, de asemanator, acordarea de despăgubiri.

Neînțelegerile anterioare ale lui Mike Ashley cu actualii proprietari de la Newcastle

Nu este prima de asigurare dată când fostul capetenie de la Newcastle se ciocnește cu actualii proprietari ai clubului.

Precedent, Ashley a avere un neintelegere cu Fondul de investiții private din Arabia Saudită cu priveliste la un împrumut pentru a usura preluarea, fiecare a avere loc în 2021. Părțile respectate s-au condamnat și cu priveliste la eliminarea semnalizării Sports Nemijlocit de la St. James’ Park.

CITIT  „Știu cu adevărat” – Fostul fotbalist român face o afirmație interesantă cu privire la transferul lui Drăgușin la Spurs

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe