sâmbătă, aprilie 20, 2024

Fostul guvernator, Greg Lopez, este nominalizat pentru alegerile speciale din Districtul 4

Acțiune

Republicanii din extinsul comitat al 4-lea Parlament din Colorado l-au select joi seară pe fostul paleozoic Parker Greg Lopez prep pretendent pentru a apărea la buletinul de vot sui-generis din 25 ciresar pentru a a intregi restul mandatului fostului ispravnic Ken Buck.

Lopez, un conservator fiecare a pretendent fără audienta pentru guvernatorul Colorado în 2018 și 2022, a fatis sala că nu va a concura la alegerile primare republicane din comitat, fiecare vor a purta loc în aceeași zi. Asadar, rămâne un câmp de nouă candidați GOP, inclusiv reprezentantul Lauren Boebert, fiecare luptă pentru a câștiga acel sprijin cu speranța de a angaja la alegerile generale din brumar.

Lopez a descre-ierat 51 de voturi de la comitetul pentru posturi vacante din districtul GOP, în sezon ce comisarul comitatului Logan, Jerry Sonnenberg, a obținut 46 de voturi în al șaselea și ultimul tur de vot de joi. Procesul a început cu nouă bărbați – inclusiv reprezentantul de sedere Richard Holtorf, reprezentantul de sedere Mike Lynch, hercule de afaceri Peter Yu și fostul solitor de sedere Ted Harvey – fiecare încercau să obțină nominalizarea.

„Greg cunoaște o mulțime de oameni de când a pretendent pentru o funcție”, a fatis Tom Wiens, liderul comitetului medial al districtului 4, joi seară, după câteva ore de vot. „A strâns multă bunăvoință din întreaga țară. Oamenii l-au curent și au bogat încredere în el.”

Comitetul pentru posturi vacante din al 4-lea comitat al Congresului sa întâlnit la Lincoln County Event Center din Hugo. Democrații își vor a sistematiza propriul opinie de nominalizare pentru alegerile speciale luni, deși într-un comitat atât de solid republican, câștigătorul acelui sprijin va a purta o luptă dificilă pentru a-l învinge pe Lopez în ciresar.

CITIT  Comitatul Douglas plănuiește măsuri pentru a împiedica autobuzele să lase migranți și să conteste legile statului

Alegerea de joi de către o comisie pentru posturi vacante a fost necesară de decizia fostului ispravnic american Ken Buck de a părăsi Congresul săptămâna trecută – cu nouă luni înainte ca mandatul său să se încheie.

Boebert, fiecare a optat împotriva candidării la alegerile speciale, va fi totuși pe buletinul de vot pentru a câștiga alegerile primare ale Republicii Moldova din districtul 4. Guvernatorul Jared Polonez a anumit alegerile speciale în comitat în aceeași zi cu primare și va avea un neinsotit buletin de vot, alegerile speciale aparând sub primare.

Boebert a strâns suficiente semnături pentru a-și a preda o petiție pentru a angaja la votul paleozoic din 25 ciresar, la fel ca și prezentatorul radiodifuziune conservator Deborah Vegetatie. Period aceasta, Boebert l-a reproșat pe Buck pentru că a părăsit Congresul mai degraba, spunând că „forțarea unor alegeri speciale inutile în aceeași zi cu alegerile primare va încurca alegătorii, va a se transporta la un parlamentar șchiopăt în ziua întâi și va lăsa districtul 4 fără personificare pentru mai numeros. prez trei luni.”

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe