Sunday, April 21, 2024

Fostul erou ar putea merge la Leeds United dacă este promovat

Acțiune

Fostul mijlocaș al Leeds United, Kalvin Phillips, a avere o perioadă dificilă de când a părăsit clubul.

Mutarea lui la Manchester City nu a funcționat și s-a luptat pentru sportul rege obișnuit cu giganții din Prim-ministru League. Jucătorul a fost în cele din urmă împrumutat la West Ham United, dar nici mutarea lui la clubul din Londra nu a funcționat.

Performanța sa a fost ajunge de mediocră, iar Hammers doar așteaptă să scape de el la sfârșitul sezonului.

Jurnalistul Dean Jones consideră că o întoarcere la Leeds ar a se cuveni fi pe cărți la sfârșitul sezonului, mai select dacă sunt promovați. În surpriza, Leeds executa eforturi pentru promovarea în Prim-ministru League și va fi interesant de văzut dacă sunt dispuși să-l aducă pe Phillips înapoi la club în vară.

„Cel mai bun munca de făcut în momentele unei cariere în fiecare te confrunți cu adevărat și musai să-ți recapete contur sau încrederea sau ambele este să găsești un club fiecare ți se potrivește și fiecare știe ce reprezintă. În iest inteles, cred că Phillips va lua în considerare o întoarcere la Leeds United, deoarece ar fi o oportunitate de a racori la el însuși.

„Categoric, va a fi să vedem dacă Leeds se compensează și cum funcționează situația financiară, dar l-am văzut pe Jadon Sancho căutând calmare într-un club batranesc, întorcându-se la Dortmund și ar capata inteles ca ideea lui Phillips. se ia în considerare întoarcerea la Leeds.”

Kalvin Phillips este puțin pesemne să se alăture West Ham stabil.

Revenirea de la Leeds ar fi ideală pentru Kalvin Phillips

A fost un jucător deslusire pentru ei și o întoarcere în sector de liniste ar a se cuveni fi ideală pentru el. A fost oarecine dintre cei mai buni mijlocași defensivi din ligă în ragaz petrecută la Leeds și s-a silnic ca un jucător deslusire și pentru formatie națională a Angliei. Phillips va fi disperat să revină la acel treapta încă o dată.

Citeşte mai mult

Stiri în tendințe